Schoolleider Yuverta vmbo Den Bosch

Yuverta


Datum: 1 week geleden
Stad: Den Bosch, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Yuverta

Afdeling: vmbo

Standplaats: Den Bosch

Vakken: Leidinggevende

FTE: 0,8 - 1,0

Sluitingsdatum: 12-05-2024

Schoolleider Yuverta vmbo Den Bosch

Wat ga je doen

Als schoolleider bij Yuverta vmbo in Den Bosch ga jij onderdeel uitmaken van een warm en gezellig team. De locatie heeft een aantal jaar geleden een nieuwe weg ingeslagen en is volop in ontwikkeling om dit te realiseren. Vanuit de visie wordt uitgegaan van persoonlijke groei van leerlingen en medewerkers, waarbij de maatschappij in het onderwijs gebracht wordt en het onderwijs in de maatschappij. Als schoolleider sta je naast onze ervaren senior schoolleider en naast onze startende trainee om deze onderwijsvernieuwing verder vorm te geven en tot een mooi succes te leiden. In deze rol zal jij vooral een blik naar binnen hebben, waar het teamgevoel cruciaal is, jij bent als schoolleider voortdurend zichtbaar en weet wat de leerlingen en medewerkers nodig hebben. Je bent naast een belangrijke motivator en inspirator voor de medewerkers, ook bezig het onderwijsontwikkelingsproces verder vorm te geven.. Je volgt de maatschappelijke ontwikkelingen die van toepassing zijn voor onze visie in het onderwijs nauwlettend. Het is aan jou en onze collega’s om deze ontwikkelingen te volgen en te implementeren binnen onze school. Naast jouw blik naar binnen voel jij ook aan om op het juiste moment naar buiten te treden en om de werkwijze van de school wereldkundig te maken.

Naast dat we een ervaren schoolleider zoeken, willen we een echte teamspeler met hart voor onderwijs. Iemand die coachend sterk is en het beste in het team naar boven weet te halen. Vertrouwen en transparantie zijn sleutelwoorden in onze schoolcultuur. Wij zoeken iemand die deze waarden belichaamt, zonder dat die inlevert op het waarborgen en neerzetten van mooie resultaten. Jij zet medewerkers én leerlingen in hun kracht, mede door hun kwaliteiten te stimuleren en eigenaarschap te vergroten. Uiteindelijk maken we met ons eigen gedrag de grootste impact op ons onderwijs en onze leerlingen.

Jij als schoolleider

Bent verantwoordelijk voor het onderwijs en onze medewerkers en natuurlijk vooral voor hetgeen waar het om draait, de ontwikkeling en het welzijn onze leerlingen. Je bent iemand die deuren opent en samenwerking zoekt, zowel binnen als buiten de schoolmuren. Jij zorgt ervoor dat werkplezier en hardwerken hand in hand gaan. Out-of-the-box denken, risico's durven nemen en enthousiasme uitstralen zijn eigenschappen die jou typeren. Daarbij heb je goed ontwikkelde voelsprieten voor wat er speelt, kennis van zaken en maak je zaken snel eigen. Kortom, wij zoeken een gepassioneerde en inspirerende collega die daarbij ook:

  • ervaren is als teamleider/schoolleider en een sterke onderwijskundige achtergrond heeft die aansluit bij onze onderwijsvisie;
  • consequent, vasthoudend en geduldig is;
  • beschikt over een hbo/academisch werk- en denkniveau;
  • interesse hebt in de groene onderwijssector;
  • out-of-the-box kan denken, risico's durft te nemen en mensen kan enthousiasmeren en mee kan nemen als kartrekker van veranderingen;
  • voornemens is zich voor meerdere jaren te binden aan de locatie Den Bosch.

De school waar het om gaat

Yuverta vmbo Den Bosch is een praktijkgerichte school met ruim 600 leerlingen. Ons onderwijs heeft een positieve impact op de wereld. We bieden een inspirerend leerklimaat waarin leerlingen voorbereid worden op een passende baan en zichzelf kunnen zijn. Naast algemene vakken zoals Nederlands en wiskunde, leren ze ook ‘groene’ praktijkvakken zoals Bloem, Dier, Groen, Outdoor en Voeding. Persoonlijke groei staat centraal, zowel voor leerlingen als medewerkers.

Ons onderwijs is verbonden met de maatschappij. Leerlingen dragen bij aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Daarbij geloven we in heldere kaders en een wendbare leeromgeving die zich aanpast aan de behoeften van leerlingen en de maatschappij. Samen creëren we op de locatie een pedagogische leeromgeving waarin goed voorbeeld leidend is. Ons gedrag heeft de grootste impact op onze leerlingen en de maatschappij.

Wat bieden we je?

Naast een leuke werkplek, binnen een gemotiveerd en betrokken team, krijg je een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal 12 van de cao mbo (bij fulltime tussen €4.452 - €6.488). Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • 13de maand;
  • een laptop en een iPad;
  • vergoeding mobiele telefoonkosten;
  • grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties;

schoolleiders bieden wij een ontwikkeltraject op maat, met intervisie, training en coaching. De schoolleiders werken regionaal intensief samen binnen een constructief en laagdrempelig managementteam.

Lijkt het je wat om voor deze locatie te werken?

Bij interesse vragen we je om uitsluitend te solliciteren via onze eigen website Werken bij Yuverta bij de betreffende vacature via de button ‘direct solliciteren’. We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Die op onze website zijn dan ook altijd actueel.

Bij interesse vragen we je om vóór 13-05-2024 jouw reactie achter te laten, in de opvolgende week zullen de eerste gesprekken plaatsvinden, met een week later de vervolggesprekken. Concrete datums en tijden worden later nog in de tekst toegevoegd en/of krijg je een update over na sollicitatie. Een online assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Meer weten

Wil je meer informatie? Neem dan voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Harald Odinga, regio directeur Brabant & Limburg via [email protected]. Neem voor vragen over de procedure tot 04-05-2023 contact op met Thijs Jonker, Recruiter, 06-8109 0855 of [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Reachtruckchauffeur

Westerduin, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 14,6 per uur
2 weken geleden
Wil jij graag aan de slag als reachtruckchauffeur? Wordt dan reachtruckchauffeur in Den Bosch! Je verzamelt de orders met je eigen reachtruck en houdt je bezig met inpakken, sorteren en verzenden. Je sorteert de binnenkomende orders, verzamelt deze en pakt deze in voor verzending. Je werkt in een georganiseerd magazijn met fijne collega’s in een tweeploegensysteem. Jouw nieuwe werkplek Dit...
Westerduin

Supervisor Warehouse - Alliance Healthcare Management Services (Nederland) B.V.

Yer, Den Bosch, Noord-Brabant
2 weken geleden
Samenvatting Den Bosch Transport & Logistiek Hbo Detavast Geplaatst in: Supply Chain Transport & Logistiek Over deze vacature Zeer interessante Supervisor rol binnen de Healthcare De functie Het betreft een functie waarin jij impact gaat maken in de verdere groei en verbetering van de organisatie. Dit o.a. vanwege de verhuizing naar het nieuw te bouwen pand in Veghel in juli...
Yer

HR-manager

Bisbee Flexonderwijs, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 4.000 - € 5.500 per maand
3 weken geleden
Wat ga je doen? Je groeit met ons mee in Het Onderwijshuis, waardoor je rol ook steeds meer op dit niveau zal zijn om uiteindelijk verantwoordelijk te zijn voor alle HR-zaken binnen Het Onderwijshuis, ondersteund door lokale HR-businesspartners. Belangrijke thema's in jouw werkveld zijn ontwikkeling & talentmanagement, verzuim & arbo, juridische zaken, recruitment, duurzame inzetbaarheid en goed werkgeverschap. Hierbij is...
Bisbee Flexonderwijs