Programmamedewerker

Start People Almere


Datum: 1 week geleden
Stad: Deventer, Overijssel
Salaris: € 2.666 - € 3.784 per maand
Contract type: Voltijd
Start People Almere

Over de functie

Ben jij proactief en zorgvuldig, denk je graag mee en durf jij ook initiatief te nemen, dan pas je goed op deze plek. Je bent communicatief sterk, je voelt je thuis in een dynamische omgeving en kan makkelijk schakelen tussen verschillende type gesprekspartners en onderwerpen. Verder haal jij voldoening uit het ontzorgen van de programmacoördinator en beschik je over een gezonde dosis humor.
Jouw ervaring
Je beschikt over:

  • Een afgeronde opleiding op minimaal mbo-niveau;
  • Je hebt ruime ervaring in secretariële project- of programmaondersteuning op en bij voorkeur ervaring met het werken in een bestuurlijke organisatie;
  • Je hebt ruime ervaring met complex agendabeheer;
  • Je hebt kennis van kantoorautomatisering (zoals Word, Excel, SharePoint, en bij voorkeur zaaksyteem E-suite en vergadertool iBabs).

Functie-eisen

Als programma-ondersteuner regionale programma vluchtelingen maak jij, samen met de programmacoördinator, beleidsadviseurs en een aantal medewerkers vanuit het KCC, een onmisbaar onderdeel uit van de regionale programmaorganisatie. Jij ondersteunt dit team zodat zij het regionale programma efficiënt en effectief kunnen uitvoeren.

Je zult een breed scala aan taken op je nemen, waaronder het plannen, vastleggen en opvolgen van vergaderingen op zowel ambtelijk als bestuurlijk niveau. Daarnaast ben jij de spil in het organiseren van bijeenkomsten en activiteiten. Omdat het gaat om een regionaal programma waarin 11 gemeenten samen werken en ook de veiligheidsregio en provincie een rol hebben zijn dit flinke uitdagingen om de agenda's op elkaar af te stemmen.

In je dagelijkse werkzaamheden werk je nauw samen met de programmacoördinator om de agenda's en afspraken te beheren, en voer je verschillende administratieve en ondersteunende taken uit voor ons regionale team. Jouw inzet is van grote waarde voor het soepel laten verlopen van onze activiteiten en je hebt een sleutelrol in het ontzorgen van het team.

Als je ons team komt versterken, zorgen we ervoor dat je je meteen thuis voelt. We maken je wegwijs en zorgen voor een goede start. Zo krijg je een mentor en ook helpen de andere programmaondersteuners in ons team je graag op weg.

Over het bedrijf

  • Een passend salaris van minimaal €2666,- tot maximaal €3784,- o.b.v. 36 uur per week;
  • Een tijdelijk dienstverband 2 maanden ter ondersteuning van de programmacoördinator;
  • Een parttime contract 24 uur per week;
  • Een mooie kans om te helpen bij de opstart van regionale programmaorganisatie.

Wat we bieden

In deze functie werk je vooral voor een regionaal programma en ook met de verschillende andere gemeenten. Maar de thuisbasis is gemeente Deventer. Deventer is een gemeente met lef. Een gemeente van doen en durven, van handen uit de mouwen en voeten in de klei. Kom je werken bij de gemeente Deventer, dan doe je veel meer dan plannen maken op papier en overleggen achter gesloten deuren. Je gaat de deur uit, de historische stad en groene dorpen in. Onderzoeken, uitproberen, verder kijken, mogelijk maken. Dat doe je samen met de vrijdenkers, aanpakkers, dromers en uitvinders die onze gemeente van oudsher rijk is. Je gaat werken voor én met Deventenaren dus. Aan een historische gemeente met grootse toekomstplannen.
Het team
De functie is ondergebracht bij team Beleid Maatschappelijke Ondersteuning. Het totale team beleid Maatschappelijke ontwikkeling bestaat uit de beleidsprogramma's: Burger en Bestuur, Regionaal Programma Beschermd wonen en Maatschappelijke opvang, Jeugd en Onderwijs, Inkomensvoorziening en Arbeidsmarkt, Veiligheid en het Regionaal Programma Vluchtelingen. Daarmee bestaat het team uit ongeveer 70 collega's. Bij de gemeente Deventer zijn we slagvaardig. We zijn groot genoeg om ons in echt stedelijke problematiek vast te kunnen bijten. En klein genoeg om niet verstrikt te raken in allerlei bureaucratie en beslislagen.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Front Office medewerker (m/v), Deventer

Deventer Ziekenhuis, Deventer, Overijssel
3 dagen geleden
De functieDeze baan gaat veel verder dan de old school receptie taken. Jij en je collegaâs zijn altijd voorbereid op alle mogelijk voorkomende situaties, ook de stressvolle: because you never get a second chance to make a first impression! Je ontvangt en verwelkomt binnen- en buitenlandse leisure en zakelijke gasten. Je neemt reserveringen aan voor kamers, lunches en diners. Ook...
Deventer Ziekenhuis

Procesoperator

Pro industry, Deventer, Overijssel
€ 2.900 - € 3.400 per maand
2 weken geleden
Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als procesoperator voor de productie van organische meststoffen? Vanwege onze groei en streven naar procesoptimalisatie zijn we op zoek naar een zelfstandige en gemotiveerde procesoperator. Als procesoperator ga jij in de dagdienst een lekker salaris verdienen tussen de € 2.900,- en € 3.400,- bruto per maand. Ga jij een sleutelrol spelen in ons...
Pro industry

Autotechnicus Deventer

Euromaster, Deventer, Overijssel
2 weken geleden
Wil jij werken bij een innovatieve en dynamische organisatie binnen de automotive branche? Dan heeft Euromaster wellicht dé baan voor jou! Euromaster, onderdeel van de Michelin groep, is één van de grotere spelers in de automotive branche en heeft vestigingen in heel Nederland. Voor de Euromaster vestiging in Deventer zijn wij op zoek naar een Autotechnicus die de personenwagens van...
Euromaster