Vakleerkracht gym VSO Deventer

Stichting Speciaal Onderwijs Twente & Oost-Gelderland


Datum: 1 week geleden
Stad: Deventer, Overijssel
Salaris: € 5.862 per maand
Contract type: Voltijd
Stichting Speciaal Onderwijs Twente & Oost-Gelderland

Vanwege de sterke groei van het aantal leerlingen zijn we voor onze VSO-school in Deventer op zoek naar enthousiaste collega’s voor het nieuwe schooljaar die ons team komen versterken. Eén van deze vacatures betreft de functie van vakleerkracht gym.

VSO Deventer biedt diplomagericht onderwijs (vmbo en havo) en verzorgt het onderwijs aan leerlingen die via een Entree-opleiding (mbo niveau 1) door kunnen stromen naar het mbo niveau 2.

Onze inzet is erop gericht om leerlingen met veelal internaliserende problematiek zodanig te begeleiden dat zij in staat zijn om perspectiefvol in te stromen in het vervolg(beroeps)onderwijs. Dat doen we met een duidelijk en gestructureerd onderwijsprogramma binnen een kleinschalige, veilige setting.


Wat je doet?

Natuurlijk geef je gymlessen aan al onze groepen. Hierbij is een leerkracht aanwezig. Je lessen bereid je goed voor en je past ze – waar mogelijk – aan op de verschillende behoeftes van de leerlingen. Voor de bovenbouw volgen we het programma voor toetsing en afsluiting (PTA) van het regulier voortgezet onderwijs. Naast het verzorgen van de gymlessen heb je een aantal aanvullende inhoudelijke en ondersteunende taken, gericht op het versterken van de sociale en maatschappelijke competenties van onze leerlingen.


We doen het samen

Voor onze leerlingen is elke dag een leerzame dag. Samen met collega’s zorg je voor een veilig leerklimaat. Jij helpt je collega’s, zij helpen jou. Als team volg je de individuele ontwikkeling van onze leerlingen.


Wat jij meebrengt

Een ALO-diploma en daarnaast aantoonbare ervaring en affiniteit met de doelgroep. Je beschikt over sterke pedagogische- en didactische vaardigheden en kunt in de lessituatie voor een veilig klimaat zorgen. Ook ben je flexibel en gericht op samenwerking.


Dit bieden wij jou

  • Leuke collega’s met passie voor speciaal onderwijs;
  • Een jaarcontract met zicht op een vast contract;
  • Maximaal € 5.862,- bruto per maand (Schaal LC cao primair onderwijs en afhankelijk van ervaring);
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling, in de vorm van begeleiding, coaching of een opleiding.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Assistent Controller, Deventer

Voordeeluitjes.nl, Deventer, Overijssel
14 uur geleden
Duik jij graag de cijfers in? En ben je daarnaast praktisch ingesteld, punctueel en ambitieus? Ter versterking van ons enthousiaste financiële team in Deventer zijn we op zoek naar een hands-on Assistent Controller. Het team is verantwoordelijk voor de uitvoering van de volledige financiële boekhouding van de Freetime-organisatie, die bestaat uit Freetime Company (bekend van het arrangementenlabel Voordeeluitjes), Freetime Hospitality...
Voordeeluitjes.nl

Operator

Cargill, Deventer, Overijssel
€ 3.176 - € 3.636 per maand
2 weken geleden
Proceoperator 5 ploegendienst Ons proces is onderverdeeld in het processing gedeelte en het verpakkingsgedeelte. Het processing gedeelte bestaat uit: de vulafdeling voor het gereed zetten en afvullen van de grondstoffen het drygrindproces voor witte chocolade en het drygrindproces voor bruine chocolade Het verpakkingsgedeelte bestaat uit verschillende verpakkingslijnen: twee druppel lijnen een vacuümlijn - emmerlijn (incl. blikken en dozen) Wij zoeken...
Cargill

Begeleider - Orthopedagogisch dagcentrum 't Lantaarntje - Deventer

De Parabool, Deventer, Overijssel
€ 2.338 - € 3.294 per maand
1 maand geleden
Orthopedagogisch Dagcentrum (ODC) ’t Lantaarntje in Deventer biedt ondersteuning en begeleiding aan kinderen tot achttien jaar met een verstandelijke beperking, EMB of ontwikkelingsachterstand. Spelen, leren en ervaren gaan hand in hand. De kinderen kunnen rekenen op extra aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en welzijn in kleine groepen, passend bij hun behoeften. Waar nodig wordt speciale medische zorg geboden. Het ODC is...
De Parabool