Hogeschooldocent Fysieke Veiligheid

Hogeschool Utrecht


Datum: 1 week geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Salaris: € 4.324,28 - € 5.936,77 per maand
Contract type: Voltijd
Hogeschool Utrecht
DOCENT FYSIEKE VEILIGHEID

Als Instituut voor Veiligheid (de opleiding integrale veiligheidskunde) willen wij impact hebben op veiligheidsvraagstukken. Onze docenten zijn in staat om algemene en veiligheidskundige theorieën te vertalen naar de relevante beroepspraktijk om deze zo te professionaliseren. Dit doen we met inhoudelijk en methodisch trendsettend veiligheidsonderwijs en -onderzoek, gericht op grootstedelijke en (inter)nationale veiligheidsvraagstukken. We staan aan de vooravond van een curriculumherziening.

We zijn op zoek naar versterking voor belangrijke expertisegebieden binnen onze opleiding, namelijk in de fysieke veiligheid zoals omgevings- en externe veiligheid, verkeersveiligheid en arbeidsveiligheid (KAM).

Als hogeschooldocent bij het Instituut voor Veiligheid (IVK) werk je nauw samen met collega's, onderzoekers en het werkveld, met als doel studenten op te leiden tot regisseurs in veiligheidsvraagstukken. Ook is er bij de HU een mogelijkheid tot het doen van onderzoek binnen onze kenniscentra. Het IVK-team is een veelzijdig team, dat volop in ontwikkeling is. Ons team bestaat uit ongeveer 75 docenten.

Werken als docent bij IVK is een uitdaging waarbij veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen en met jouw talenten, ambitie en beroepservaring een substantiële bijdrage te leveren aan de persoonlijke en professionele vorming van (jong) volwassenen. Vind jij het leuk om studenten te coachen in hun professionele ontwikkeling, hen te begeleiden in hun leerproces en een ‘leven lang leren’ mentaliteit bij hen te ontwikkelen? Werk je graag in een gezellig team in een open en professionele cultuur? Dan willen we met je kennismaken!

WIE JIJ BENT

Belangrijk vinden we dat je een enthousiast en communicatief persoon bent, die zijn kennis wil verspreiden en vergroten.
Je enthousiasmeert studenten voor het werken in het werkveld van de veiligheidskundige. Je vindt hiervoor aansluiting bij studenten in voltijd en deeltijd, je bent bij hen betrokken.
Je vervult een stevig rol in het team Profilering (de afstudeerfase)
Je bent een van onze dragers op het expertisegebied Fysieke Veiligheid
Je verzorgt en ontwikkelt onderwijs ten behoeve van de opleidingen van het Instituut. Afhankelijk van de cursus bestaat dit uit het geven van hoor- en werkcolleges en het begeleiden van werkgroepen binnen de voltijd- en deeltijdopleiding en minoren.
Je neemt toetsen af en beoordeelt deze.
Je bent in staat een bijdrage te leveren aan een vorm van studentbegeleiding. Denk hierbij aan de rol van studieloopbaanbegeleiding, stagebegeleider en/of leerteambegeleider van voltijd en deeltijd studenten.
Je bent collegiaal lid van een dynamisch en betrokken team.
Je hebt een positief kritisch houding op curriculum-, didactiek-, en organisatieniveau en bent in staat de coördinatie en de verantwoordelijkheid te nemen voor een gedeelte van het curriculum.
Je levert een bijdrage aan de uitvoering van het HU beleid op instituutsniveau Je participeert in een werkgroep of commissie zoals de Curriculum commissie, Examencommissie, Toetscommissie, Instituutsraad, Opleidingscommissie, werkgroep Kwaliteitszorg ect.

WAT WIJ JOU BIEDEN

In ieder geval afwisselende werkdagen in een innovatieve en inspirerende werkomgeving.

Daarnaast is er meer:
Wij bieden een jaarovereenkomst (D3) met een omvang tussen 0,8 fte en 1,0
fte, na de eerste contractperiode is de intentie om te komen tot een dienstverband voor onbepaalde tijd.
Het bruto maandsalaris bij een volledig dienstverband is minimaal € 4.324,28 en maximaal € 5.936,77 (schaal 11).
Een tegemoetkoming in de eigen bijdrage van de zorgverzekering van € 300,00 bruto per jaar naar rato dienstverband.
Daarboven ontvang je volgens de cao-hbo een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,3%.
Wij hebben daarnaast uitstekende studie en ontwikkelingsmogelijkheden. Bij een fulltime dienstbetrekking heb je recht op 428 uur verlof per jaar; Verder is er flexibiliteit in werktijden.
Uiteraard een smartphone en een laptop om locatie-onafhankelijk te kunnen werken;
Behalve collectiviteitskorting op de aanvullende ziektekostenverzekeringen van Zilveren Kruis, kun je als HU-medewerker korting krijgen op enkele verzekeringen bij Centraal Beheer Achmea;
Leuke extra’s zoals korting op de aanschaf van software en andere ITproducten via Surfspot en je kunt tegen aantrekkelijke tarieven sporten bij Olympos Sportcentrum Utrecht;
En ten slotte, maar zeker niet onbelangrijk: een fijn team om in en mee te werken!

Heb je nog geen didactische aantekening? Dan bieden wij je daarvoor de opleiding!

WAT JIJ BRENGT

Je hebt een relevant masterdiploma: bijvoorbeeld in de natuurwetenschappen of de Brandweeracademie
Je hebt bovenstaande in de praktijk toegepast binnen het spectrum van
omgevings- en externe veiligheid, verkeersveiligheid en arbeidsveiligheid
Je hebt bij voorkeur ervaring met onderwijskundige vernieuwingen
Je hebt een stevige (werk)ervaring/ affiniteit met ons vakgebied.
Je hebt ervaring met het verzorgen van onderwijs of training en/of het intensief begeleiden van studenten in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Je hebt het vermogen om samen met een team onderwijskundig te innoveren in een sterk veranderende omgeving, in co-creatie met het werkveld. Je bent een resultaatgerichte, zelfstandige en innoverende persoonlijkheid met een inspirerende communicatiestijl.

SOLLICITEREN

Je kunt tot en met 8 mei uitsluitend online solliciteren. Wil je eerst meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Debby Saptenno, Opleidingsmanager (M: 06 39345561 of [email protected]) Meer informatie over werken bij Hogeschool Utrecht (HU) is te vinden op HU.nl/werkenbij. Je kunt ook contact opnemen met Anne-Marie Demmink (recruiter) [email protected]. We streven ernaar om in de week van 20 mei de eerste gesprekken te houden.

Interne kandidaten behouden hun contractvorm.

Vanuit de overtuiging dat diversiteit bijdraagt aan ons onderwijs en onderzoek, worden kandidaten met verschillende achtergronden, ervaringen en beperkingen met nadruk uitgenodigd om te solliciteren. Een screening op identiteitsbewijs en diploma, een VOG en een referentieonderzoek maken deel uit van de indienstredingsprocedure. De sollicitatieprocedure, -code en een link naar de caohbo kun je vinden op onze site (klik hier)

Reageer vóór 9 mei 2024

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Medewerker onkruidbestrijding, Utrecht

Faam werkt, Utrecht, Utrecht
1 week geleden
Geen opgave is jou te gek!Werk jij momenteel in de groenvoorziening of wil je dit graag gaan doen? Werk je graag met een machine? Heb jij ervaring met bosmaaien en onkruidverdelging? Word nu medewerker onkruidbestrijding!Als medewerker onkruidbestrijding ga je zelfstandig met je handunit op pad, nadat je om 07:00 uur de bus meepakt op de vestiging. Volgeladen met de onkruidsbestrijdingsmachine,...
Faam werkt

Facilitair servicemedewerker

Belastingdienst, Utrecht, Utrecht
€ 2.506 - € 3.091 per maand
2 weken geleden
Zorgen dat elke gast zich welkom, begrepen en geholpen voelt. Dát is werken als facilitair servicemedewerker bij het Centrum voor Facilitaire Dienstverlening (CFD). Voor onze vestiging in Utrecht ben jij het visitekaartje voor onze gasten. Je zorgt samen met je collega’s dat ook logistiek en technisch alles op orde is. Van jouw persoonlijke aandacht worden onze gasten blij, want ze...
Belastingdienst

Servicemonteur heftrucks en magazijntrucks

Toyota Material Handling Nederland, Utrecht, Utrecht
2 weken geleden
Momenteel zoeken wij een enthousiaste (aankomende en of ervaren) servicemonteur voor de regio Utrecht/Almere/Apeldoorn. In deze regio ga je aan de slag bij verschillende klanten van ons. Wat ga je doen? Als servicemonteur intern transport verricht je onderhoud en reparaties aan een breed assortiment hef- en magazijntrucks. Dit op locatie bij de aan jou toevertrouwde, zeer diverse klanten; Je voert...
Toyota Material Handling Nederland