Manager CJG - Regio Haarlem en Bloemendaal

ViVa! Zorggroep


Datum: 1 week geleden
Stad: Haarlem, Noord-Holland
Salaris: € 4.171,02 - € 6.564,26 per maand
Contract type: Voltijd
ViVa! Zorggroep

Jouw uitdaging

Opvoeden en opgroeien doe je niet alleen. Ouders, kinderen en jongeren zijn gebaat bij een steunende omgeving waarin vragen stellen gewoon is. Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is dichtbij wanneer zij vragen hebben. We zorgen voor passende ondersteuning, zodat zij daarna zelf weer verder kunnen. We werken altijd op transparante wijze samen met het gezin of de jongere, hun netwerk en de voorzieningen in de wijk. Onze kortdurende ondersteuning is erop gericht dat ouders, kinderen en jongeren de touwtjes over hun leven zelf in handen houden of weer in handen krijgen. Waar nodig betrekken we specialistische jeugdhulp.

Jouw uitdaging
Als manager CJG ben jij een belangrijke schakel in de communicatie tussen gemeenten, ketenpartners en de uitvoerende teams. Je functie bestaat uit onderstaande drie kerntaken, met de nadruk op de eerste twee:

  • Aansturen teams

Je schept randvoorwaarden voor het sturen op resultaten en het realiseren van ontwikkelingen, zowel op individueel als op teamniveau. Je zorgt voor de uitvoering van het personeelsbeleid en bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve personele bezetting in de teams. Samen met je collega managers en de gedragswetenschappers zorg je voor een omgeving waarin onze medewerkers hun rol als autonome professional kunnen uitvoeren en met plezier aan het werk zijn. Je zorgt voor inspiratie, vertrouwen en verbinding.

  • Profileren en netwerken

Je stimuleert de interne afstemming en ketensamenwerking, bouwt en onderhoudt een netwerk van relevante contacten (ketenpartners en financiers). Vanuit onze missie en visie vertegenwoordig je onze organisatie in regionale en gemeentelijke netwerken. Je brengt personen, teams en organisaties bij elkaar om logischer en meer in samenhang te werken. Je ziet de krachten die er zijn en weet daarop te anticiperen en zo nodig te versterken. Je stemt ons beleid af met gemeenten en vervult een verbindende rol tussen de diverse partners. Je rapporteert periodiek aan de aangewezen contactpersonen en draagt zorg voor voortgangsrapportages, zowel intern als extern.

  • Ontwikkelen, opstellen en uitvoeren van beleid

Je levert een bijdrage aan de innovatie en ontwikkeling van het beleid en stelt samen met je collega MT-leden de kaders vast. Op basis van jouw ervaring en kennis neem je initiatieven om het werk beter te maken en doe je concrete (project)voorstellen hoe dit in de praktijk gerealiseerd kan worden. Je werkt vanuit het besef dat kwaliteit een ontwikkelproces is, waarin we telkens met elkaar ontdekken wat van waarde is. Je bent verantwoordelijk voor het schrijven en uitvoeren van onze jaarlijkse prestatie- en jaarplannen. Je regisseert dit dynamische proces met onze collega’s en met onze opdrachtgevers. Daarnaast signaleer en analyseer je landelijke, regionale en lokale ontwikkelingen, trends en behoeften die van invloed zijn op onze organisatie. Je weet deze te vertalen in concrete activiteiten of projectplannen inclusief begroting.

Van CJG, voor jou

  • Een veelzijdige functie in een plezierige en dynamische werkomgeving;
  • Je werkt in een klein managementteam waar de lijnen kort zijn;
  • Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en voor scholing die bij jou en de organisatiedoelen passen;
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Jeugdzorg;
  • Het salaris bedraagt tussen €4.171,02 en € 6.564,26 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (salarisschaal 12).

Jij brengt ons

  • Je bent transparant, vindingrijk, nieuwsgierig en betrokken;
  • Je krijgt er energie van om de organisatie te ontwikkelen, maar ook te stabiliseren;
  • Je weet mensen te verbinden en enthousiasmeren, je werkt met plezier, staat stil bij successen en hebt een positieve houding;
  • Je bent ondernemend, besluitvaardig, doortastend, resultaat- en oplossingsgericht;
  • Je communiceert helder, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je beschikt over organisatiesensitiviteit en organisatievermogen;
  • Je hebt een academisch werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring als leidinggevende van teams en kennis van projectmanagement;
  • Je beschikt over ruime kennis van en ervaring in het jeugdzorgstelsel.

Aan de slag bij CJG Kennemerland

Graag ontvangen wij je motivatiebrief en CV vóór 29 april 2024 via deze LINK. Je komt vervolgens op een pagina van de ViVa! Zorgroep. Hier kun je je gegevens invullen en je CV met motivatiebrief uploaden.

De eerste gesprekken staan gepland op dinsdag 30 april. Mocht je worden uitgenodigd voor een tweede gesprek, dan vindt deze plaats op dinsdag 7 mei. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen Margaret Brouwer, directeur, via het secretariaat, tel.nr 088 995 9594.

Ben je al zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren? Dat kan door op de solliciteren button te klikken!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Product manager

StarApple, Haarlem, Noord-Holland
4 dagen geleden
Voor onze partner uit de omgeving van Haarlem ben ik op zoek naar een ervaren Technisch Product Manager. Ze specialiseren zich op het bieden van IT oplossingen binnen het HR werkveld en zijn nationaal marktleider op dit gebied. Daarnaast bedienen ze verschillende klanten in Europa met hun oplossing en hun honger naar meer is niet te stoppen. Met een team...
StarApple

Kwaliteitsverpleegkundige (hbo-v) – Haarlem

GrowWork gezondheidszorg, Haarlem, Noord-Holland
1 week geleden
Heb jij altijd snel door waar de verbeterpunten liggen en vind je het leuk om daar echt mee aan de slag te mogen? Hier kan het! Voor deze organisatie zoeken we een ervaren hbo-verpleegkundige die het team gaat coachen en het management durft te voorzien van adviezen op het gebied van kwaliteit.Als hbo-verpleegkundige ben je opgeleid om verder te denken...
GrowWork gezondheidszorg

Bouwkundig designer bouw en constructie

Iv-Groep, Haarlem, Noord-Holland
1 week geleden
Samen streven naar het beste ontwerp Bij Iv krijg je alle ruimte om jouw expertise op het gebied van het opzetten en uitwerken van bouwkundig tekenwerk en/of constructies in te zetten. Je gaat in multidisciplinaire projectteams werken aan een grote diversiteit aan projecten. Onder begeleiding van de lead engineer maak je ontwerpen van technische onderdelen binnen de gestelde kaders en...
Iv-Groep