Leerlingmonteur beveiligingstechniek

Bureau Techniek


Datum: 1 week geleden
Stad: Zwolle, Overijssel
Contract type: Voltijd
Bureau Techniek

Door het vak van installateur te leren, help jij mee aan een veiliger Nederland. Door middel van goede begeleiding en een interne opleiding word jij een echte specialist! Lees hier meer.

Als leerling installatiemonteur beveiligingstechniek loop je mee met je collega. Om 7:30 uur ga je samen met een bus van de zaak direct naar de locatie om bij de klant beveiligingssystemen te installeren. Dit kan een intercom zijn, inbraakbeveiliging, brandmeldsystemen of andere technische beveiliging. Daarnaast los je storingen op, breng je aanpassingen en uitbreidingen aan in het systeem.

Wanneer je klaar bent maak je een grondige rapportage van je werk. Je krijgt via de Servicedesk een tablet met een checklist om je werkzaamheden te registreren.

Deze werkzaamheden voer je voornamelijk uit voor de zakelijke dienstverlening, denk aan scholen, ziekenhuizen en de zorg. Echter kom je ook op industriële terreinen en in particuliere woningen. Het is belangrijk dat je communicatief vaardig bent omdat er in de zorg mensen zijn die niet tegen het geluid kunnen en de alarmen moeten natuurlijk wel getest worden.

Elke opdracht is anders want iedereen heeft een andere wens. Om 16:00 uur stap je weer in de bus om naar huis te rijden. De tijden kunnen wel eens wisselen omdat je afhankelijk bent van de klant.

Het doel is dat je uiteindelijk als echte specialist zelfstandig op pad gaat. Je begint bij het installatiegedeelte en wanneer je dit onder de knie hebt ga je meer naar het service gedeelte.


Wij bieden:

  • Kans om het vak te leren;
  • Goede begeleiding;
  • Salaris conform cao klein metaal;
  • Uitzicht op vast dienstverband;
  • Afwisseling en uitdaging;
  • Uitjes met het hechte team aan collega's.


Wij vragen:
  • Rijbewijs B;
  • Bereidheid om één keer in de vijf weken een storingsdienst te draaien;
  • Leergierig.


Over het bedrijf:


Dit bedrijf is specialist in de beveiligingstechniek tegen inbraak, brand en diefstal. Alle collega's zijn ook echte specialisten. De band tussen collega's vindt dit bedrijf erg belangrijk, daarom organiseren ze regelmatig uitjes om met alle 35 werknemers iets leuks te doen.

Ze hebben een eigen opleidingstraject om van iedereen een echte specialist te maken. Deze ga jij ook volgen.

Daarnaast zijn ze blijvend aan het ontwikkelen om zo de meest duurzaam mogelijke oplossingen te bieden.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Verkoopmedewerker (parttime)

IKEA, Zwolle, Overijssel
2 weken geleden
Job ID: 235304 Date posted: 10/04/2024 Why we will love you You care about making a positive impact in the world. A warehouse job at IKEA is so much more than moving things from A to B. It’s the stuff in between that makes being a member of our logistics team unique. Together, we work to make a better everyday...
IKEA

Leidinggevende schoonmaak vakantiepark Drenthe

Abeos Uitzendbureau, Zwolle, Overijssel
3 weken geleden
Over de functie Ben jij op zoek naar een schoonmaakbaan waar je naast geld verdienen het ultieme vakantiegevoel hebt? Ben jij betrouwbaar? En ben je klaar voor iets meer verantwoordelijkheid? Lees dan snel verder! Een onvergetelijke ontvangst van de vakantiegangers op het park, daar zorg jij samen met je collega's voor. Jullie hebben samen hetzelfde doel: een tevreden gast. Daar...
Abeos Uitzendbureau

Reclasseringswerker (uren in overleg)

Tactus Verslavingszorg, Zwolle, Overijssel
€ 4.785 per maand
3 weken geleden
De verslavingsreclassering, een mooie uitdaging om je carrière verder vorm te geven! Voor ons werkgebied Flevoland-Zwolle zijn we op zoek naar een (ervaren) collega met forensische scherpte! Lees verder en reageer! Zwolle In overleg HBO 19-04-2024 Algemene informatie De locaties Je werklocaties zijn de regio Flevoland en Zwolle, op onze locaties kunnen cliënten terecht voor de reclassering, preventie, medische zorg,...
Tactus Verslavingszorg