Bakkerijmedewerker AH to go Utrecht Centraal

NS


Datum: 1 week geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Contract type: Voltijd
NS

Jouw beschikbaarheid

Voor deze vacature ben je minimaal 8 uur per week beschikbaar en kunnen wij maximaal een contract van 16 uur per week bieden. Voor deze vacature zoeken wij nieuwe collega's die beschikbaar zijn voor diensten van 4 tot 8,5 uur per dag. Je bent minimaal 2 van de volgende 3 dagen/diensten beschikbaar: dinsdag, donderdag en vrijdag van 15:30 tot 19:30 uur.

Daarom wil je als bakkerijmedewerker bij ons werken

Bij AH to go op onze stations staan snelheid en dynamiek op de eerste plek. Jij snapt dat.
Nederlands bekendste supermarkt in een kleiner jasje. Maar daarom niet minder druk. Integendeel. In de levendige stationsomgeving lopen klanten af en aan. Als bakkerijmedewerker bij de AH to go ga je mee in deze dynamiek. Je houdt de schappen van de bakkerij vol, helpt klanten met vragen en zorgt dat de bakkerij netjes blijft. Je begrijpt de haast van reizigers en doet je best om het winkelen zo snel en aangenaam mogelijk te maken. Goede service en makkelijk boodschappen doen; daar draait het om bij AH to go.

Reizigers kunnen bij meer dan 300 verkooppunten op de Nederlandse stations terecht voor een goede kop koffie of een lekkere snack. Per dag komen er zo’n 250.000 mensen langs onze kassa’s, en die verdienen allemaal een goede service. Ook als ze haast hebben. Als bakkerijmedewerker bij AH to go vind je het leuk om met je collega’s het maximale uit de winkel te halen voor de klant en zorg je dat er altijd wat lekkers te eten is!

Zo maak je samen met ons het reizen met de trein nog beter en leuker voor onze reizigers. Elke dag weer. De reis van morgen begint bij jou.

Bij NS Retail werken we allemaal met dezelfde kernwaarden. We doen het samen, zorgen voor een positieve sfeer, hebben aandacht voor elkaar en zorgen samen voor het beste resultaat.

Nieuwsgierig? Klik hier om meer te lezen over onze kernwaarden.

Dit bieden wij

  • een goed salaris (check onze salariscalculator),
  • een tegemoetkoming in jouw reiskosten tot maximaal 7,96 per dag (vanaf 10 km),
  • na 7 maanden een vast contract,
  • werken in flexibele diensten met een vast aantal uren per week,
  • een gezellig team, we doen het samen!
  • tot 60% korting bij diverse winkels op het station,
  • leren en groeien on the job (MBO 3 of 4 opleiding),
  • dynamiek in een hectische omgeving,
  • Een inwerkprogramma (Buddy-systeem en onboarding app).

Wil je meer weten? Bekijk dan hier de VGL CAO

Solliciteren naar deze baan

En? Zet jij snelheid en dynamiek binnenkort bij AH to go op de eerste plek?

Herken jij jezelf in onderstaande punten? Solliciteer dan direct!

  • Ik heb de juiste beschikbaarheid voor deze vacature (lees deze goed door)
  • Ik werk graag in de hectiek en dynamiek van het station.
  • Ik herken mijzelf in het functieprofiel en de kernwaarden (lees deze hier) van NS Retail.

Na jouw sollicitatie ontvang je binnen enkele minuten een automatische sollicitatiebevestiging, binnen 2 werkdagen reageren wij op jouw sollicitatie.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust op 088 6711330. Of stel je vraag op WhatsApp via 06 30205440.

Goed om te weten:

  • We vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt zich thuis voelt. Dit zie je in alles wat we doen, en dus ook in ons aannamebeleid. Lees hier meer.
  • Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Facilitair servicemedewerker

Belastingdienst, Utrecht, Utrecht
€ 2.506 - € 3.091 per maand
2 weken geleden
Zorgen dat elke gast zich welkom, begrepen en geholpen voelt. Dát is werken als facilitair servicemedewerker bij het Centrum voor Facilitaire Dienstverlening (CFD). Voor onze vestiging in Utrecht ben jij het visitekaartje voor onze gasten. Je zorgt samen met je collega’s dat ook logistiek en technisch alles op orde is. Van jouw persoonlijke aandacht worden onze gasten blij, want ze...
Belastingdienst

Rector Academie Tien

K+V, Utrecht, Utrecht
2 weken geleden
Over de organisatie Academie Tien Welkom bij Academie Tien Wij zijn een innovatieve school met een eigenwijze visie op onderwijs. Een school voor mavo, havo, vwo en voor junioren vanaf 10 jaar. Leren begint bij ons met verwondering, het stellen van vragen. Want door onszelf en de bredere context te begrijpen, kunnen we betekenis geven aan de wereld om ons...
K+V

Assistent Category manager

PLUS, Utrecht, Utrecht
2 weken geleden
PLUS Retail B.V. Plaats: Utrecht Type baan: Parttime Uren: 15 uur Opleiding: hbo diploma Wat ga je doen? Ben jij commercieel en leergierig en krijg je energie van de dynamiek die de (food)retail met zich meebrengt? Dan is de rol van Assistent Categorymanager bij PLUS Retail jouw ideale stap! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor binnen het...
PLUS