Capaciteitsplanner Wijkzorg bij HWW zorg (28 tot 32 uur per week)

HWW Zorg


Datum: 1 week geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Salaris: € 3.754,41 per maand
Contract type: Voltijd
HWW Zorg
  • Vast contract
  • Voltijds
  • Geen ervaring vereist
  • Leercontract, beroepsgericht diploma
  • Capaciteitsplanner

Vacature Capaciteitsplanner Wijkzorg bij HWW zorg (28 tot 32 uur per week, standplaats Den Haag)

Maak het mee, bij HWW zorg

Heb jij een hart voor de ouderenzorg, ben jij een echte puzzelaar en is timemanagement een van jouw sterke kanten? Ben je een ervaren planner? Dan is de functie van Capaciteitsplanner bij HWW zorg iets voor jou! Een afwisselende en leuke functie bij een toonaangevende zorgorganisatie met ruim 1.400 medewerkers, waar geen dag hetzelfde is.

Wat ga je doen?


Momenteel zoeken wij een planner voor de thuiszorg. Je werkt als regioplanner waarbij je verantwoordelijk bent voor de roosters van 8 wijken met hun eigen teams. Bij afwezigheid van de andere regioplanners neem je waar voor de andere wijken. Hierbij staat de zorgvraag van de cliënt centraal. Je signaleert op tijd knelpunten in de roosters en zoekt hier samen met de teams passende oplossingen voor. Je verwerkt de vraag naar flexibel personeel en selecteert en benadert de geschikte flexwerkers uit de eigen pool. Wanneer er intern niet aan de vraag kan worden voldaan dan schakel je een bemiddelingsbureau in. Je hebt een coachende en motiverende houding in contact met (flex) medewerkers.

Je stelt de juiste prioriteiten, je bent communicatief vaardig en stressbestendig. Tot slot kunnen leidinggevenden en medewerkers bij jou terecht voor al hun vragen rondom het rooster. Je ontvangt leiding van de Teamleider Capaciteitsplanning.


Profiel

Wat vragen wij?

Je beschikt over kennis van zorglogistieke processen en roostertechnieken. Je hebt tenminste drie jaar ervaring in een zelfstandige planners functie, bij voorkeur binnen de zorg. Verder heb je ruime ervaring met de Nedap ONS software. Daarnaast zijn kennis van relevante wet- en regelgeving zoals arbeidstijdenwet en CAO vereist.

De kandidaat die wij zoeken is een daadkrachtige, zelfstandige, enthousiaste en integere professional. Je helpt onze medewerkers klantgericht met hun vragen, maakt heldere afspraken en koppelt tijdig terug. Je kunt onder druk overzicht houden en kunt structureren.

Wat bieden wij?

Een afwisselende en leuke functie bij een toonaangevende zorgorganisatie met ruim 1.400 medewerkers zorgorganisatie, waar geen dag hetzelfde is. De inschaling is in FWG 45 (maximaal € 3.754,41 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). Verder bieden wij een pakket van interessante arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering, collectieve zorgverzekering en een keuzemodel waarbij je tegen fiscaal gunstige voorwaarden bijvoorbeeld een fiets, laptop of tablet kunt aanschaffen. Omdat je in de zorg nooit uitgeleerd bent, bieden wij verder diverse scholings- en opleidingsmogelijkheden aan. Zo blijven jouw kennis en vaardigheden op peil en kun jij jezelf blijven ontwikkelen.


Informatie en sollicitatie:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marlies van Weeren, Adviseur Werving & Selectie, T: 06-82010062. Of solliciteer direct via de button onder deze vacature

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Programmamanager Omgevingsplan

Gemeente Den Haag, Den Haag, Zuid-Holland
€ 5.561 - € 7.325 per maand
2 weken geleden
Ben jij klaar om stedelijke ontwikkeling vorm te geven? Kom bij ons team als programmamanager en maak impact in Den Haag! Ben jij gepassioneerd door stedelijke ontwikkeling en wil je een sleutelrol spelen in het vormgeven van de toekomst van Den Haag? Als programmamanager bij de afdeling Juridische Planvorming en Omgevingsrecht (JPO) van de Gemeente Den Haag, krijg je de...
Gemeente Den Haag

Ervaren Assistent Accountant Samenstelpraktijk Den Haag

EY, Den Haag, Zuid-Holland
2 weken geleden
Ervaren Assistent Accountant Samenstelpraktijk Den Haag Breng je passie voor financiën tot leven als Assistent Accountant ACR. Werk met grote internationale ondernemingen, lokale MKB-bedrijven en innovatieve startups. Samenstelling van jaarrekeningen en (fiscale) advisering zijn slechts het begin. Groei mee, word een expert en adviseer een breed scala aan cliënten in de financiële wereld. De uitdaging - What future are you...
EY

Manager Samenstelpraktijk Den Haag

EY, Den Haag, Zuid-Holland
2 weken geleden
Manager Samenstelpraktijk Den Haag Breng je passie voor financiën tot leven als Manager ACR. Werk met grote internationale ondernemingen, lokale MKB-bedrijven en innovatieve startups. Samenstelling van jaarrekeningen en (fiscale) advisering zijn slechts het begin. Groei mee, word een expert en adviseer een breed scala aan cliënten in de financiële wereld. De uitdaging - What future are you building towards? Als...
EY