Allround ICT'er MIVD Operaties

Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst


Datum: 1 week geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst

Functieomschrijving

Voor de afdeling Operaties zijn we op zoek naar ICT'ers die zich niet graag in een hokje laten plaatsen. In deze rol ben je dagelijks bezig met nieuwe uitdagingen en verschillende technieken. De focus ligt op het gebied van infra en netwerken, maar net zo goed hou je je bezig met storage, virtualisatie en scripting. Je bent -samen met je team- zowel front- als backoffice. Je knutselt aan applicaties en beheert deze zelf ook. Je hoeft geen doorgewinterde developer te zijn. De aard van de operaties betekent dat je datgene doet wat de operaties (wereldwijd) het best ondersteunt, dus het doel komt eerst en daarna de techniek.

Functie-eisen


  • brede technische ICT kennis
  • HBO werk- en denkniveau
  • pragmatische en oplossingsgerichte instelling
  • minimaal 5 jaar ervaring als IT engineer, netwerk eningeer, beheerder of 2e/3e lijns support
  • je bent een teamplayer, communiceert helder en je bent bereid om op locatie in Den Haag te werken

Arbeidsvoorwaarden


  • Salarisniveau schaal 11
  • Salarisomschrijving Dit salaris is gebaseerd op basis van een 38-urige werkweek
  • Maandsalaris
    Min €4.545 – Max. €6.237 (bruto)
  • Dienstverband Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
  • Contractduur 2 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Minimaal aantal uren per week 32
  • Maximaal aantal uren per week 38

Overige arbeidsvoorwaarden


Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,33% en een burger toeslag. Defensie hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 75% betaald ouderschapsve, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer (onder voorwaarden).


Bijzonderheden


  • Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je mailen naar [email protected].
  • We vragen je om niet met anderen te spreken over je sollicitatie bij de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD). Het kan je sollicitatie en eventuele loopbaan bij de MIVD schaden en je veiligheid in gevaar brengen.
  • Een veiligheidsonderzoek op niveau A, eventueel een psychologisch onderzoek, het opvragen van referenties en online screening zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.
  • Om in aanmerking te komen voor een functie bij de MIVD moet je de Nederlandse nationaliteit hebben en (in principe) de afgelopen tien jaar in Nederland hebben gewoond. Ook je eventuele partner en andere mensen in je omgeving worden mogelijk gescreend.
  • Houd er rekening mee dat de selectieprocedure, inclusief het veiligheidsonderzoek, ongeveer zes maanden in beslag kan nemen.
  • Mogelijk meerdere rollen op verschillend schaalniveau.
  • Thuiswerken is helaas niet mogelijk.

Meer over jouw toekomstige afdeling

De afdeling Operaties heeft tot doel het leveren van de Human Intelligence (HUMINT) capaciteit van de MIVD. Ten behoeve van de onderzoeksopdrachten verwerft zij op heimelijke wijze in binnen- en buitenland hoogwaardige, niet-vrij toegankelijke informatie uit personen en/of hun activiteiten en bezittingen door het aansturen van menselijke dan wel virtuele bronnen en/of inzet van technische middelen. Zij levert als zodanig een bijdrage aan de borging van een onafhankelijke nationale informatiepositie. Daarnaast verzorgt het de Elektronische VeiligheidsOnderzoeken (EVO) voor / bij de totale Defensie organisatie (wereldwijd) en eventuele toeleveranciers (ABDO bedrijven).

Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst

De Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) ondersteunt Defensie bij het gereedstellen van de eenheden en bij militaire missies en vredesoperaties. Hiervoor verwerven we wereldwijd inlichtingen en veiligheidsinformatie op strategisch, tactisch en operationeel niveau. De MIVD speelt zo een cruciale rol bij de besluitvorming door de militaire leiding en de politieke top.

Werk je bij de MIVD, dan doe je werk dat er echt toe doet. Je draagt bij aan het beschermen van de Nederlandse belangen en de nationale veiligheid. Bovendien werk je in een zeer dynamische omgeving. We doen er alles aan om te zorgen dat je op jouw vakgebied up-to-date blijft, bijvoorbeeld door middel van opleidingen en kennisuitwisseling met onze partnerdiensten.

Omdat je bij de inlichtingen- en veiligheidsdienst werkt en met gevoelige informatie te maken krijgt, kun je de inhoud van je werk niet met je vrienden en familie bespreken. Maar wel met je collega’s. Daarom bouw je een bijzondere band op met hen. Er heerst een sterke onderlinge verbondenheid die er mede voor zorgt dat de meeste mensen lang bij de organisatie blijven werken. En allemaal werken we aan hetzelfde doel: de fysieke en digitale veiligheid van 17 miljoen Nederlanders.

Contact

Voor meer informatie over deze vacature:

recruitment afdeling

[email protected]

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure:

Dedicated HR

[email protected]

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

project-/ programmamanager

Circle8, Den Haag, Zuid-Holland
2 weken geleden
Over de organisatie Kansen voor Nederland, kansen voor jou. Een duurzame, economisch sterke samenleving: daar werken we aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met nationale en internationale programma’s, van de energietransitie en voedselproductie tot ontwikkelingsprojecten in Afrika. Met voorlichting, advies, financiering, subsidies en hulp bij het vinden van zaken- of kennispartners. Door slim organiseren en maximaal gebruik van...
Circle8

UX Onderzoeker

LINKIT, Den Haag, Zuid-Holland
2 weken geleden
INTERIM OPDRACHT 22 UUR GELEDEN DUO Den Haag UX Onderzoeker Op zoek naar een UX Onderzoeker met ruime ervaring met UX Design Opdrachtomschrijving Als UX onderzoeker doe je gebruikersonderzoek voor de teams die zich binnen DUO bezig houden met het ontwikkelen en beheren van de verschillende zakelijke DUO websites en webapplicaties (gericht op onderwijsinstellingen, schooladministraties en besturen). Door middels van...
LINKIT

Ambulant behandelaar

Youz, Den Haag, Zuid-Holland
2 weken geleden
Youz specialistische zorg voor jeugd en gezin, zoekt voor het FACT team in Den Haag een ambulant behandelaar. Ben jij die stevige, flexibele aanpakker, die ervaring heeft met het werken met jongeren in de leeftijd van 12-23 jaar, waarbij sprake is van EPA? Lees dan verder. Dit ga je doen Je komt te werken in het FACT team (Flexible Assertive...
Youz