Vrijwilliger voor tuinwerkzaamheden samen met jongeren

Parnassia


Datum: 1 week geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Parnassia

Dit ga je doen

Jeugdkliniek Mistral (onderdeel van Brijder jeugd)neemt jongeren op in de leeftijd van 12 tot 23 jaar die problemen hebben met het gebruik van drugs, alcohol gamen en/of gokken en de gevolgen daarvan.

In Mistral worden jongeren in een veilige omgeving en onder medische begeleiding geholpen met het ontgiften en leren omgaan met de game en/of gok verslaving.

Bij deze kliniek is een tuin met een kleine hobby-kas en een kruidentuintje wat onderhoud nodig heeft. De planten in het pand hebben ook verzorging nodig. Dit kan een keer per week in overleg.

Dit ben jij

Je vind het leuk om samen met de jongeren de plantenkas te onderhouden en eventueel nieuwe planten te kweken of aan te vullen. Het kruidentuintje te onderhouden en uit te breiden samen met de jongeren en het plezier van het tuinieren met de jongeren te delen.

Je staat stevig in je schoenen, je hebt goede sociale vaardigheden en je vind het leuk om jongeren met deze problematiek te begeleiden.


Een verklaring omtrent gedrag is vereist

Wij bieden

Als vrijwilliger krijg je veel waardering zowel van cliënten als van personeel. Je bent verzekerd en ontvangt reiskostenvergoeding. Introductie, themadagen en trainingen behoren tot de mogelijkheden.

Ook wat de jaarlijkse attenties betreft zijn vrijwilligers en betaalde medewerkers gelijk gesteld.

Werken bij de Parnassia groep

Brijder: specialist in verslavingszorg | Brijder is gericht op persoonlijk herstel en is er voor iedereen met een verslavingsprobleem.

Intresse

Neem voor meer informatie contact op met Gwendolyn van der Ven, coördinator vrijwilligerswerk, tel 06-82966703


Zorgbedrijf: Brijder Standplaats(en): Den Haag Opleidingsniveau: Niet van toepassing Dienstverband: Vrijwilligerswerk Minimaal aantal uren: 2 uur per week Maximaal aantal uren: n.v.t Nummer: 3229

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Teamleider mutatie en reparatieonderhoud

Continu Professionals, Den Haag, Zuid-Holland
€ 5.000 per maand
1 week geleden
Functieomschrijving Functie: Teamleider Kantoor: Wateringen (Den Haag) Werkgebied: Zuid-Holland Branche: Bouw (bestaande bouw, reparatie en mutatie) Salaris: Afhankelijk van leeftijd en ervaring maximaal €5.000 euro bruto per maand Verder? Per direct starten in loondienst met een lease auto, telefoon en laptop Voor een succesvolle opdrachtgever in de bouw zijn wij op zoek naar teamuitbreiding! Voor het team mutatie en reparatieonderhoud...
Continu Professionals

Solution Architect

Gemeente Den Haag, Den Haag, Zuid-Holland
€ 5.008 - € 6.777 per maand
2 weken geleden
Ben jij een architect met innovatiekracht en wil jij werken aan de diverse architectuuropgaven op het gebied van de gemeentelijke dienstverlening? Bij gemeente Den Haag bevorderen we diversiteit en een inclusieve omgeving waarin onze teamleden van alle verschillende achtergronden, leeftijden, geslachten of seksuele geaardheden zich even gewaardeerd voelen. Om dit te bereiken, zetten we ons in voor een wervingsproces dat...
Gemeente Den Haag

UX Onderzoeker

LINKIT, Den Haag, Zuid-Holland
2 weken geleden
INTERIM OPDRACHT 22 UUR GELEDEN DUO Den Haag UX Onderzoeker Op zoek naar een UX Onderzoeker met ruime ervaring met UX Design Opdrachtomschrijving Als UX onderzoeker doe je gebruikersonderzoek voor de teams die zich binnen DUO bezig houden met het ontwikkelen en beheren van de verschillende zakelijke DUO websites en webapplicaties (gericht op onderwijsinstellingen, schooladministraties en besturen). Door middels van...
LINKIT