HSE Adviseur ETCA in Amsterdam

Sodexo


Datum: 1 week geleden
Stad: Amsterdam, Noord-Holland
Salaris: € 5.000 per maand
Contract type: Voltijd
Sodexo

Veilig werken, dat is jouw drijfveer! En juist daarin weet jij jouw collega’s -gevraagd en ongevraagd- haarfijn mee te nemen.

Wat ga je doen?

Als HSE adviseur zorg jij ervoor dat onderhoud aan assets voor de Energy Transition Campus Amsterdam onder alle omstandigheden veilig gedaan wordt. Dat begint bij het creëren van draagvlak. Je beweegt je tussen projectleiders, maintenance engineers, werkvoorbereiders en onderhoudsmonteurs en weet hen op een natuurlijke manier aan je te binden. Het uitgangspunt is altijd dat zij hun werk op een veilige manier kunnen uitvoeren. Je inventariseert het belang van de werkzaamheden en geeft advies over veiligheid en veilig werken. Je denkt mee aan een oplossing voor HSE gerelateerde vraagstukken, beoordeelt werkvergunningen en V&G plannen en laat jouw aanbeveling hierop los. Door middel van werkplekinspecties, veiligheidsrondes en onderzoek naar onveilige situaties stimuleer je jouw collega’s en leveranciers om risicovolle situaties zoveel mogelijk te voorkomen. De belangen van Shell verlies je daarbij niet uit het oog.

Wat bieden wij?

Ontdek wat wij bieden om jouw werkervaring te belonen:

  • Een contract voor 40 uur per week.
  • Een salaris tot maximaal €5.000,- bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband).
  • 32 vrije dagen (op basis van een fulltime dienstverband) met de mogelijkheid 6 dagen bij te kopen of 12 te verkopen.
  • Volledige vergoeding voor het OV.
  • Een thuiswerkvergoeding van €2,00 per thuisgewerkte dag.
  • Daarnaast ontvang je een pensioenregeling, winstdelingsregeling, korting op zorgverzekering, en er is een voordeelshop waar je gebruik van kunt maken.
  • Accepteer je deze baan, dan ontvang jij (na het succesvol doorlopen van je proefperiode) een tekenbonus van bruto € 1.000. Word je jaarcontract verlengd? Dan ontvang je wederom een bonus van € 1.000 bruto.

En, als jij bij ons groeit, groeien onze klanten en daarmee wij ook! Vanuit die visie bieden wij je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continu het beste uit jezelf te halen. Zowel on the job, als via diverse leerplatformen.

Waar ga je het doen?

De Energy Transition Campus Amsterdam huisvest onder meer laboratoria, kantoren en testomgevingen. Het is het grootste laboratorium in Europa, er werken in totaal 1.000 mensen uit 50 landen en daar komen nog een paar honderd mensen bij vanuit diverse Energy Start-Ups. Dit 90.000 m² gebouw heeft voor de energievoorziening 8 HS trafo’s nodig, enkele honderden zonnepanelen en een ondergrondse warmte- en koudeopslag met warmtepompen. Verder is in het gebouw aanwezig ruim 100 LBK’s voor de HVAC, 65 verschillende gassen benodigd voor de research, 450 zuurkasten voor de research, enkele honderden research opstellingen, 7 brandmeldcentrales, 8 ontruimingsinstallaties en een geavanceerd gebouwbeheerssysteem.

Mede vanwege de vernieuwde functie van het pand zijn er momenteel zeer veel projecten in uitvoering. Ook zijn veel installaties toe aan modificaties vanwege vergaande duurzaamheid wensen

Wat neem je mee?

Jij begrijpt als geen ander dat je als HSE adviseur een coachende rol hebt. Je bent toegankelijk, ondernemend en hebt een groot inlevingsgevoel. Advies geven is jouw tweede natuur en dat doe je op een vriendelijke, doordachte maar daadkrachtige manier. Dat je soms een beslissing moet doorzetten is voor jou niet meer dan logisch. Verder vragen we:

  • HBO werk- en denkniveau met minimaal HVK.
  • Wanneer je ervaring hebt met het managen van de verwachtingen bij technische organisaties, dan is dat meegenomen.
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Goede kennis van HSE-wetgeving en -normen.
  • Sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden.
  • Teamspeler met de mogelijkheid om zelfstandig te werken.

Heb je interesse?

Mijn naam is Anneke den Haan, ik begeleid deze procedure. Heb je vragen over de functie of over Sodexo? Je kunt mij bereiken op 06-23 29 26 70 of via [email protected].

Sodexo zet zich in voor diversiteit. Deze functie staat open voor sollicitanten van alle afkomsten, leeftijden, geslacht, fysieke bekwaamheid en/of seksuele geaardheid.

Klaar om jouw toekomst bij ons te starten? Reageer dan direct of neem contact met mij op en stap in!


Vacaturekenmerken

Werkweek 40,00 Locatieplaats Amsterdam Categorie vacature Kantoor Provincie Noord-Holland Contactpersoon Anneke den Haan Telnr. contactpersoon 06-23292670 Interessant

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Too Faced Make-up Artist - Douglas Maastricht (20 u)

Too Faced Cosmetics, Amsterdam, Noord-Holland
3 dagen geleden
De belangrijkste doelstelling van de Too Faced Beauty Advisor is het behalen van verkoopdoelstellingen in de Retail doormiddel van evenementen en artistry, dit is een functie in de verkoop.Retail SalesDe belangrijkste verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Het behalen van de maandelijkse verkoopdoelstellingen en KPI’s die je van je Too Faced manager hebt gekregen door het uitvoeren van winkel activatie en...
Too Faced Cosmetics

Business Controller

Brunel, Amsterdam, Noord-Holland
2 weken geleden
Over deze functie Als junior business controller speel je een cruciale rol bij het ondersteunen van de financiële prestaties van het bedrijf. Je werkt nauw samen met het management en andere afdelingen om gedegen financiële analyses uit te voeren, nauwkeurige rapportages op te stellen en waardevolle inzichten te verschaffen. Je helpt bij het bewaken van budgetten, identificeert verbetermogelijkheden en implementeert...
Brunel

Logistiek Medewerker

Consolid, Amsterdam, Noord-Holland
€ 14,24 - € 19,85 per uur
2 weken geleden
Àmsterdam Transport & Logistiek Geen specifieke vereisten 19,85 per uur Logistiek Medewerker Publicatiedatum: 15 april 2024 Als logistiek medewerker bij Technische unie vul je jouw slapeloze nachten in met een staaltje hard werken! Wat bieden wij? € 14,24 - € 19,85 bruto per uur (inclusief vakantiegeld), exclusief wettelijke vakantiedagen en toeslagen; Mooie toeslagen; Parttime (27,50 uur per week); Uitzicht op...
Consolid