Coordinator gidsen

Ministerie van Defensie, Defensie Ondersteuningscommando (DOSCO)


Datum: 1 week geleden
Stad: Arnhem, Gelderland
Contract type: Voltijd
Ministerie van Defensie, Defensie Ondersteuningscommando (DOSCO)

Functieomschrijving

Museum Bronbeek, hét museum voor de koloniaal-militaire geschiedenis van Nederland heeft een collectie van meer dan 100.000 objecten en staat midden in de samenleving. De komende periode staat het museum voor mooie uitdagingen, zoals de opening van de nieuwe vaste tentoonstelling en onderzoek naar de collectie (onder andere op het gebied van herkomst).
Per 1 juni 2024 zoekt Museum Bronbeek een zelfstandige, ondernemende en gedreven coördinator gidsen.
Wat ga je doen?
Als Coördinator Gidsen plan en coördineer je de inzet van de gidsen voor alle rondleidingen in het museum en buiten op het landgoed. Je doet dit door het geven van sturing aan de gidsen d.m.v. het opstellen van de planning en een indelingsoverzicht voor de inzet van de gidsen (allemaal vrijwilligers). Je doet dit samen met de collega’s van het EACC/ loket Bronbeek.
Daarnaast ben je de intermediair tussen de gidsen en de overige organisatiedelen van KTOMMB door middel van het verstrekken van relevante Informatie over de bedrijfsvoering. Je verzorgt de administratieve zaken, zoals reisdeclaraties en andere financiële en materiële bescheiden.
Je bewaakt de samenstelling van het gidsenbestand en zorgt voor actualisering. Je bewaakt en borgt de kwaliteit van het gidsenbestand door, in overleg met hoofd museum/ de conservator KTOMMB, te zorgen voor eventuele aanpassing en bijstelling van de inhoudelijke informatie inzake rondleidingen. Dit samen met het opstellen van zowel individuele als algemene opleidingsplannen voor gidsen, de (preselectie) introductie, opleiding en begeleiding van nieuw aan te stellen gidsen en het houden van periodieke evaluaties en de beoordeling van activiteiten van de gidsen.

Functie-eisen


Wat vragen wij?
Je hebt aantoonbare planningsvaardigheden en je beschikt over aansturende capaciteiten en sociale vaardigheden voor het aansturen van gidsen. Tevens komen instructieve vaardigheden goed van pas.
Je bent in staat zowel zelfstandig als in overleg beslissingen te nemen over de planning en inzet van de gidsen en de uitvoering van de rondleidingen.
Je beschikt over kennis van de museale objecten, landgoed Bronbeek en het Nederlandse koloniale verleden. Ook heb je affiniteit met Defensie in het algemeen en het KTOMM Bronbeek in het bijzonder.
Je beschikt over een werk- denkniveau middelbaar beroepsonderwijs, aangevuld met instructie-bekwaamheid en kennis en ervaring met geautomatiseerde administratieve systemen (MS Office, zoals Word, Excel en Outlook). Je beheerst de talen Nederlands en Engels, Bahasa Indonesia is gewenst.
Binnen en buiten het Koninklijk Tehuis voor Oud-Militairen en Museum Bronbeek (KTOMMB) zijn verschillende stakeholders actief. Het is van groot belang voor het functioneren van het EACC dat je over sociale vaardigheden en een open, flexibele houding beschikt.


Arbeidsvoorwaarden


  • Salarisniveau schaal 5
  • Maandsalaris
    Min €2.779 – Max. €3.504 (bruto)
  • Dienstverband Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
  • Contractduur Tijdelijk met uitzicht op vast dienstverband
  • Minimaal aantal uren per week 38
  • Maximaal aantal uren per week 38

Bijzonderheden


Data waarop de sollicitatiegesprekken plaatsvinden: opties zijn 9, 10, 13 en 14 mei 2024.

Wij zijn wereldwijd inzetbaar voor vrede en veiligheid. Een diversiteit in denkwijzen, perspectieven en kwaliteiten draagt bij aan het behalen van onze missie: “Beschermen wat ons dierbaar is.” Hiervoor zijn we nadrukkelijk op zoek naar nieuwe collega’s die bijdragen aan de diversiteit binnen Defensie.
Defensie zet zich ook in om medewerkers in dienst te nemen die onder de doelgroep van de Wet Banenafspraak vallen. Sta jij geregistreerd in het doelgroepenregister, dan nodigen we ook jou uit om te reageren!
Je sollicitatiebescheiden worden uiterlijk drie maanden na afronding van de selectieprocedure vernietigd. Deze termijn is langer dan de standaard-termijn die de Algemene Verordening Gegevensbescherming voorschrijft. Deze langere termijn is nodig voor het geval er door een interne kandidaat een bezwaar- en/of beroepsprocedure wordt gestart. Conform de interne procedures worden als eerste medewerkers met een dienstverband bij het Ministerie van defensie in beschouwing genomen. Wanneer blijkt dat er geen geschikte interne kandidaat geselecteerd kan worden, worden externe belangstellenden in beschouwing genomen.


Meer over jouw toekomstige afdeling

Museum Bronbeek, hét museum voor de koloniaal-militaire geschiedenis van Nederland heeft een collectie van meer dan 100.000 objecten en staat midden in de samenleving. De komende periode staat het museum voor mooie uitdagingen, zoals de opening van de nieuwe vaste tentoonstelling en onderzoek naar de collectie (onder andere op het gebied van herkomst).

Ministerie van Defensie, Defensie Ondersteuningscommando (DOSCO)

Defensie zet zich in voor de belangen, welvaart en vrijheid van Nederland. We zijn dagelijks actief in binnen- en buitenland. Onze wereldwijde inzet versterkt de internationale samenwerking en zorgt ervoor dat mensen zich in vrijheid kunnen ontplooien. Nu en in de toekomst.
Bij het ministerie van Defensie werken ongeveer 62.000 mensen direct en indirect aan vrede en veiligheid. Het ministerie bestaat uit de Bestuursstaf (het departement), de Koninklijke Marine, de Koninklijke Landmacht, de Koninklijke Luchtmacht, de Koninklijke Marechaussee, het Defensie Ondersteuningscommando (DOSCO) en de Defensie Materieel Organisatie (DMO). Defensie is een van de grootste werkgevers van Nederland en vertoont overeenkomsten met een groot bedrijf. De operationele commando's (zee-, land- en luchtstrijdkrachten), de Marechaussee, het DOSCO en de DMO lijken op werkmaatschappijen.

Het Defensie Ondersteuningscommando (DOSCO) is de overkoepelende dienstverlener voor de gehele Defensieorganisatie. Elk dienstencentrum heeft zijn eigen expertise. Het DOSCO streeft ernaar de klantgerichtheid te versterken, de dienstverlening te professionaliseren en de doelmatigheid te vergroten.


De Divisie Facilitair Logistiek Beveiliging (DFLB) is een divisie welke resorteert onder het Defensie Ondersteuningscommando. DFLB is gericht op lokale en regionale dienstverlening en bestaat uit een staf en de drie directies, te weten Vraag-en aanbodmanagement, Facilitair en Logistiek. De directie Facilitair bestaat uit Paresto, het Facilitair bedrijf Defensie en het dienstencentrum Interantionale Ondersteuning Defensie.

Ministerie van Defensie, Defensie Ondersteuningscommando (DOSCO)

Contact

Voor meer informatie over deze vacature:

Dhr. Drs. P.G.J. Kool, Hfd BV, Veteranenzkn & Herdenk

[email protected]

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure:

Dhr. C. van Veldhuisen, Hfd P&O DFLB

[email protected] 06-10882071

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Recruiter Gelderland (senior), Arnhem

Recruitmenthuis, Arnhem, Gelderland
2 dagen geleden
Ben jij een ervaren recruiter die gedreven is om professionals te begeleiden in hun loopbaan?Als ervaren recruiter ben jij het eerste aanspreekpunt voor de professionals en begeleid je hen in hun loopbaan. Dit betekent dat je talentvolle professionals leert kennen, enthousiasmeert, hen matcht aan de perfecte opdracht en vervolgens coacht in hun loopbaan en ontwikkeling. Daarnaast is het stellen van...
Recruitmenthuis

Lead auditor met als speerpunt Milieumanagement (ISO 14001 en ISO 9001)

TÜV Rheinland Group, Arnhem, Gelderland
3 weken geleden
General information Location Arnhem Type of contract Permanent Full Time Occupational field Auditing & Consulting Job-ID 8331 Werken in een klein team als onderdeel van een internationale organisatie? Innovatieve kracht, neutraliteit, wereldwijde aanwezigheid, kwaliteit en efficiëntie - dat is waar TUV Rheinland voor staat. Wij willen 's werelds beste duurzame en onafhankelijke dienstengroep zijn voor testen, inspectie, certificering, advies en...
TÜV Rheinland Group

Medische Beeldvormings- en Bestralingsdeskunde (MBB-er) op de nucleaire geneeskunde

Rijnstate, Arnhem, Gelderland
€ 3.047 - € 4.324 per maand
3 weken geleden
Solliciteren kan tot en met 6 mei 2024 Medische Beeldvormings- en Bestralingsdeskunde (MBB-er) op de nucleaire geneeskunde Ben jij die MBB-er die van afwisseling houdt en zich graag ontwikkelt? Op onze leuke en innovatieve afdeling nucleaire geneeskunde komt een plekje vrij! Binnen de afdeling RNG heb je als Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige (MBB-er) een afwisselende functie. We bieden je veel...
Rijnstate