Junior ICT in het Ziekenhuis

The New Crew


Datum: 1 week geleden
Stad: Amsterdam, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
The New Crew

Stel je eens voor: wandelen door de gangen van een ziekenhuis, niet als chirurg, maar als de regisseur achter de schermen van deze grote organisatie. Klinkt dat als jouw ideale rol? Dan ben jij degene die we zoeken!

Dit ga je doen

Als applicatiebeheerder in het ziekenhuis is nieuwsgierigheid en leergierigheid essentieel. Je wordt enthousiast van continu leren en bent altijd op zoek naar manieren om zaken te verbeteren. Zie je een probleem? Voor jou is dat een kans om een oplossing te vinden.

  • Je leert gaandeweg hoe je de applicatie op de juiste manier inzet om onze bedrijfsactiviteiten te stroomlijnen en te verbeteren. Daarnaast houd je toezicht op de installatie, upgrades en dagelijkse onderhoud van de software. Zorgverleners kunnen altijd bij jou aankloppen met uiteenlopende vragen; jij staat klaar om meldingen op te lossen, systemen te testen en nieuwe workflows te ontwikkelen.
  • Zo word je specialist in het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) Epic, het systeem dat het ziekenhuis gebruikt. Je wordt de schakel tussen dit systeem, de gebruikers - denk aan artsen, verpleegkundigen en zorgverleners - en de leverancier.
  • Maar dat is nog niet alles. Jij hebt je oog gericht op de volgende stap: een rol als verbeteraar. Met jouw kennis en inzichten werk je samen met je team aan procesoptimalisaties en houd je rekening met de behoeften van patiënten, gebruikers en het gehele EPD-systeem.


Dit krijg je

  • Een job voor een jaar voor tussen de 32 en 36 uur per week met als doel indiensttreding
  • De mogelijkheid om deels thuis te werken
  • Een persoonlijk ontwikkelprogramma t.w.v. €5.200
  • Een persoonlijke Talentmanager
  • Reiskostenvergoeding: 23 cent per km en OV = 100% vergoed


Dit ben jij

Jij bent een ambitieuze starter met een diploma en een HBO/WO denkniveau en deelt een passie voor hands-on werken. Je houdt ervan om complexe vraagstukken te doorgronden en rust niet voordat je een oplossing hebt gevonden. Daarin lukt het jou ook goed om verbanden te herkennen en denk je een paar stappen vooruit. Binnen het team krijg je alle ondersteuning om je skills verder te ontwikkelen als applicatiebeheerder. Je schrikt niet terug en durft vragen te stellen; sterker nog, dat juichen we toe! Deze rol zal jouw communicatieve skills verder aanscherpen, om technische termen om te kunnen zetten in begrijpelijke taal. Je bent een junior die de tijd neemt om de applicaties volledig eigen te maken. Hierbij haal je plezier uit puzzelen en uitzoeken. Bovendien draag je bij aan een maatschappelijk doel, waarbij jouw werk een directe impact heeft op de zorg.


Herken jij jezelf in het bovenstaande maar het je nog geen ervaring binnen de IT? Dat is bij ons geen probleem. Passie is hetgeen wat telt! Heb je bijvoorbeeld je eigen website gebouwd, jezelf een programmeertaal aangeleerd of ervaring opgedaan met een servicedesk of agile werken? Dan komt de rest vanzelf.


Ontwikkel jezelf in de Crew Class

De Crew Class is het ontwikkelingsprogramma voor onze starters. Één keer per maand kom jij samen met 10 andere starters aan het begin van hun loopbaan. En doorloop je een traject van een jaar waarin je leert omgaan met de obstakels en uitdagingen die het werkende leven met zich meebrengen

Over The New Crew


Bij ons draait het om impact maken, los van je achtergrond. In het ziekenhuis maak jij de zorg efficiënter met jouw talent. Hierdoor kunnen artsen en verpleegkundigen zich volledig op de zorg voor patiënten richten. Als onmisbaar lid van het team, ondersteun jij aan de achterkant. The New Crew vindt jouw passie belangrijker dan je studie. Baan gevonden? We begeleiden je, met training in de Crew Class en maandelijkse coaching door je Talent Manager. Zo vind je niet alleen de baan voor jou, maar investeer je ook in je groei en je toekomst. We bieden kansen voor starters en bouwen aan jouw carrièrestart. We zijn er voor jou!

Geïnteresseerd?

Zie jij deze job wel zitten? Solliciteer dan uiterlijk zondag 21 april via de “solliciteer direct” button of via de Whatsapp button. Video sollicitaties van maximaal 1.5 minuut zijn van harte welkom! Of, ken jij iemand die goed bij deze job past? Draag ze dan aan via ons Recrewtprogramma en verdien beide een bonus!


Heb je vragen?

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact met me op.

Amber Keizer

Recruiter

0648449386

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Chauffeur CE

Consolid, Amsterdam, Noord-Holland
€ 18,35 per uur
2 weken geleden
Amsterdam Transport Professionals Geen specifieke vereisten 18,35 per uur Chauffeur CE Publicatiedatum: 16 april 2024 Ben jij de professional die Consolid zoekt in de regio van Amsterdam. Wij van Consolid Transport professionals hebben werk voor jou Wat bieden wij? Bij het nieuwe label transport professionals van Consolid zoeken we een ervaren vrachtwagenchauffeur met een CE-rijbewijs om ons team van toegewijde...
Consolid

Credit Risk Audit Manager

ING, Amsterdam, Noord-Holland
€ 5.996 - € 9.583 per maand
2 weken geleden
The Corporate Audit Services (CAS) department conducts and coordinates operational audits across the bank with a specialist team set up for the area of Credit Risk Management. As part of this team, a Credit Risk (Senior) Audit Manager plays an important role in providing assurance within Credit Risk Management for worldwide coverage. The team You will be located in Amsterdam...
ING

Student opportunity: Sales Operations Support (part-time)

Lenovo, Amsterdam, Noord-Holland
2 weken geleden
General Information Req # WD00063051 Career area: Sales Support Country/Region: Netherlands State: North Holland City: Amsterdam Date: Sunday, April 14, 2024 Working time: Part-time Additional Locations: Netherlands - North Holland - Amsterdam Why Work at Lenovo We are Lenovo. We do what we say. We own what we do. We WOW our customers. Lenovo is a US$62 billion revenue global...
Lenovo