Trainee jurist Bezwaar en Beroep | Amersfoort

EIFFEL


Datum: 1 week geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Salaris: € 2.800 per maand
Contract type: Voltijd
EIFFEL

Actief bijdragen aan de toekomst van ons land als jurist. En dan ook nog bij verschillende toonaangevende organisaties zoals ministeries, gemeenten, provincies, waterschappen en grote uitvoeringsinstanties. Dat is iets wat jij super gaaf vindt!

DAAROM WIL JIJ STARTEN ALS TRAINEE JURIST BIJ EIFFEL
  • Je start al met een salaris van 2.800 euro bruto per maand, waarbij je ruim 2.500 euro netto overhoudt!
  • Bij ons doe je in korte tijd ervaring op bij meerdere toonaangevende organisaties zoals ministeries, gemeenten, provincies, waterschappen en grote uitvoeringsinstanties. Jij gaat als trainee jurist aan het werk met afwisselende vraagstukken;
  • Combineer je traineeship met gezelligheid bij EIFFEL en doe mee aan diverse sportactiviteiten en trainingen;


DIT GA JE DOEN


Door zien, doen en vooral ervaren ga je ontdekken wat écht bij je past. Je weet al dat je hart hebt voor de maatschappij. Maar weet je ook al hoe het voelt om actief bij te dragen aan de toekomst voor ons land?

Benieuwd naar wat je gaat doen? Klik hier voor het filmpje van Stan Peters, onze professional binnen het team Rijksoverheid Bestuursrecht!


Met jouw juridische kennis en vaardigheden ga jij het verschil maken voor deze organisaties. Dankzij jouw drive pak je werkzaamheden al vanaf dag één op.

Denk hierbij aan:

  • Oppakken van bezwaarschriften en beroepszaken waarin je altijd op zoek gaat naar een oplossing voor het het geschil buiten het formele juridische traject;
  • Opstellen van contracten, beoordelen van subsidievragen en voeren van procedures;
  • Van onmisbare waarde zijn op lokaal niveau binnen het fysieke of sociaal domein.


ACCELERATOR PROGRAM


Als Trainee Jurist bij EIFFEL neem je deel aan het Accelerator Program: een 2-jarig traineeship waarin leren, ontdekken en groeien centraal staat. In twee jaar tijd leer je onze échte werkwijze, ontdek je jouw talent en werk je aan de skills die jij wil ontwikkelen. Onderwerpen zoals projectmatig werken, het ontwikkelen van jouw communicatiestijl en persoonlijk leiderschap gaan ervoor zorgen dat jij straks het verschil gaat maken bij de klant. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Samen met de andere trainees vormen jullie twee jaar lang een hechte traineegroep waarmee je niet alleen trainingen volgt, maar ook toffe activiteiten onderneemt.

Daarnaast word je intensief gecoacht door een lead trainer en je eigen Performance Manager. Naast talentontwikkeling staat ook vitaliteit hoog op de agenda. Topsport is voor EIFFEL namelijk een onuitputbare bron van inspiratie. Het zit in onze mindset, in ons bloed. Als trainee ga jij dit ook ervaren. Tijdens het Accelerator Program word je continu geïnspireerd en gemotiveerd door topsporters om alles uit jezelf te halen. Hoe gaaf is dat! Kortom: het Accelerator Program is dé kickstart van jouw carrière.

DIT KRIJG JE VAN ONS

EIFFEL is meer dan alleen een opsomming van arbeidsvoorwaarden. Je blijft namelijk continu in beweging aan de hand van ons Accelerator Program. Waar jij goed in bent, gaan we nog veel beter maken! Wil je alles uit je avontuur halen? Sluit dan aan bij inspirerende seminars, webinars en wordt uitgedaagd tijdens een kickboksles van bijvoorbeeld Nouchka Fontijn.

Of ga in gesprek met andere EIFFELaars in het kader van inspireren en kennis delen. Uiteraard is een goede beloning op zijn plek. Die sommen wij dan ook graag voor je op:

  • Bruto maandsalaris van 2.800 euro per maand op basis van 40 uur, waarbij je na een half jaar al doorgroeit naar 2.950 euro;
  • Netto onkostenvergoeding van 60 euro per maand;
  • Leaseauto en mobiliteitskaart;
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
  • Zakelijke telefoon die je tevens privé kunt gebruiken;
  • Groot aanbod aan training & opleidingen;
  • Premievrij pensioen.


DIT IS DE TRAINEE JURIST BIJ EIFFEL


Telkens weer een nieuw project, in een nieuwe omgeving, met nieuwe mensen. Je verstaat je vak en bijt je vast in vraagstukken. Hiermee weet je zaken daadwerkelijk voor elkaar te krijgen en blijf je groeien als consultant.

Je biedt klanten de “EIFFEL experience”. “Dat is er één van EIFFEL” zien we als kwaliteitsstempel. Je zet altijd het stapje extra wat de klant niet verwacht, je neemt de klant mee in successen en mislukkingen, in verbazingen en ideeën.

Je bent nieuwsgierig, hebt zelf reflecterend vermogen en bent (een tikkeltje) eigenzinnig. Hiermee heb je een frisse blik bij alles wat je doet en bouw je actief mee aan de “EIFFEL community”. Want ondernemen doen we samen!

Voor de functie van Legal Trainee breng je daarnaast het volgende mee:

  • Minimaal een afgeronde hbo/wo master opleiding in Rechtsgeleerdheid of aanverwant;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift op C1-C2 niveau;
  • Heb je al enige juridische werkervaring opgedaan via bijvoorbeeld een stage dan vinden wij dat helemaal top!


DO YOU WANNA JOIN THE TEAM?


Klinkt dit als een match en wil jij als Legal Trainee aan de slag? Klik dan op de knop ‘Solliciteren’ en stuur ons jouw cv. Meer info? Bel, app of mail mij Simone van Pamelen via 0657958633 of [email protected]

WERKEN BIJ EIFFEL

Kijk hier hoe het afgelopen jaar bij EIFFEL eruit heeft gezien!

Wij zijn sterk in bedrijfsvoering en maken strategie werkzaam. Wij verbinden de beste juristen, financials & bedrijfskundigen met toonaangevende en impactvolle organisaties. Met onze hechte community van expertise en talent geven wij dagelijks invulling aan onze partnerships op het vlak van versterking en verbetering van de bedrijfsvoering.

Wij hebben de ambitie om de beste community van expertise & talent van Nederland te worden. Een community van hoogopgeleide professionals met een gezamenlijke groeimindset. Hierbij werk je als EIFFELaar nooit alleen.
Bij ons sta jij als talent centraal. Wij hebben een cultuur van volledig jezelf zijn. Wij zijn betrokken en hebben oprechte interesse in mensen, staan open voor feedback en willen dagelijks leren.

We dagen je uit op verschillende terreinen. Dit doen we door afwisselende opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers. Maar ook door inspirerende collega’s die elkaar uitdagen binnen de verschillende expertise teams, door nieuwe proposities, het organiseren van webinars of het schrijven van artikelen. De cultuur van topprestaties, maar ook van werkplezier en mee ondernemen binnen een groeiend consultancy- & interim-bureau, maakt dat EIFFEL een omgeving biedt om alles en meer uit jezelf te halen.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Inside Sales

Walters People, Utrecht, Utrecht
€ 3.100 - € 3.400 per maand
2 weken geleden
Wij zijn een toonaangevend bedrijf in de elektronica-industrie, gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige connectiviteitsoplossingen voor diverse sectoren, waaronder de luchtvaart, auto-industrie, telecommunicatie en meer. Onze producten staan bekend om hun betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie. Taken: Proactief benaderen van potentiële klanten via telefoon, e-mail en andere communicatiekanalen om verkoopkansen te identificeren en te benutten. Onderhouden van sterke relaties met bestaande...
Walters People

Inkoopadviseur infraprojecten

Rijkswaterstaat, Utrecht, Utrecht
€ 4.278 - € 6.320 per maand
3 weken geleden
Nederland staat voor een maatschappelijke opgave. Een veranderend klimaat, nieuwe technologieën, ontwikkelingen in mobiliteit, een grote vervangings- en renovatieopgave digitalisering en de energietransitie vragen om een verduurzaming van de infrastructuur. Dit vraagt om een optimalisatie in de marktdynamiek waarin overheid en markt nauw met elkaar samen werken. Een markt die vitaal, innovatief en productief is en zich als geheel richt...
Rijkswaterstaat

Receptionist(e) Utrecht

Zorg van de Zaak, Utrecht, Utrecht
3 weken geleden
Wat ga je doen? Als receptioniste ben je het eerste aanspreekpunt van onze organisatie. Je ontvangt de bezoekers, cliënten, klanten, leveranciers en collega’s voor bedrijven van het Zorg van de Zaak Netwerk. Je wijst ze de weg, beantwoordt hun vragen, je verstrekt relevante informatie en je beantwoordt de telefoon. Je bent gastvrij, representatief en je bent flexibel. Daarnaast heb je...
Zorg van de Zaak