Planner / Junior Opleider

IVO Rechtspraak


Datum: 1 week geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Contract type: Voltijd
IVO Rechtspraak

Functieomschrijving

Help duizenden mensen onze applicaties voor informatievoorziening binnen de Rechtspraak sneller en makkelijker in te zetten. En draag zo bij aan een toegankelijke digitale rechtspraak voor iedereen!

Je doet werk met een enorme impact! Want IVO Rechtspraak maakt als IT-dienstverlener de Nederlandse rechtspraak digitaal toegankelijk. Jij plant alle opleidingen die IVO Rechtspraak verzorgt, zodat de rechtspraakmedewerkers tijdig de kennis kunnen opbouwen om hun werk met de nieuwe applicaties te doen. En jij helpt duizenden medewerkers van de Rechtspraak hun werk makkelijker en sneller te doen met onze applicaties.

Hoe je werk eruitziet

Jouw werkzaamheden zijn onder te verdelen in planningswerkzaamheden en trainingswerkzaamheden. Wanneer je je bezighoudt met de planningswerkzaamheden, ben je verantwoordelijk voor het efficiënt plannen en coördineren van opleidingen die IVO Rechtspraak verzorgt. Je hebt hiervoor een scherp oog voor detail, kunt goed prioriteren en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos voorbereid wordt. Je werkt nauw samen met ervaren opleiders om de juiste opleidingen te plannen. Je plant de leeractiviteiten in (data, locatie en opleiders/implementatiemanagers. Je houdt de inschrijvingen van de opleidingen in de gaten en signaleert proactief mogelijke knelpunten. En je verwerkt de gegevens in het administratieve systeem voor de opleidingen. Daarnaast ben jij ook een vraagbaak over de leeractiviteiten voor de collega's binnen IVO (bijv. implementatiemanagers) en de collega's van de Rechtspraak (lokale opleidingsadviseurs van de gerechten of gebruikers).

Rechters, gerechtsjuristen, administratief medewerkers, maar bijvoorbeeld ook advocaten, bewindvoerders en burgers. Vanuit IVO ondersteunen we ze met allerlei digitale applicaties. Jij leert ze niet alleen om die applicaties goed te gebruiken, maar helpt ze ook om hun werkprocessen te verbeteren. Dat doe je vanuit het team Leren & Ontwikkelen, een creatieve club mensen die openstaat voor nieuwe ideeën en innovatie absoluut niet schuwt.

Met jouw trainingswerkzaamheden ben je onder andere bezig met het geven van trainingen. Deze zijn door IVO Rechtspraak zelf ontwikkeld en jij zal deze (op termijn) zelfstandig geven. Naast het training geven, werk je samen met een ervaren trainer en verwerk je nieuwe functionaliteiten in de werkinstructies en oefeningen.

In je werk sta je dicht bij de gebruikers van onze applicaties. Jij begrijpt waar ze mee zitten, hoe ze werken en wat ze willen. Van daaruit denk je mee met de implementatiemanager, communicatiespecialist en functioneel beheerder. Nog voor de implementatie van een nieuwe of gewijzigde applicatie ben jij al aangehaakt. Wat is er nodig om te zorgen dat gebruikers met de digitale toepassing uit de voeten kunnen? En hoe neem je eventuele weerstand tegen veranderingen weg? Een superleuke én belangrijke baan!

Ben jij een enthousiaste planner met een passie voor opleidingen? Wil jij je verder ontwikkelen in je didactische vaardigheden? Zoek je een dynamische rol waarin je zowel je organisatorische vaardigheden als je didactische talent kunt inzetten? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou!

Functie-eisen


Dit zijn de dingen waar je volgens het ideaalplaatje aan voldoet:

Je werkt en denkt op hbo-/wo-niveau
Je hebt zeker 1 à 2 jaar relevante werkervaring
Je hebt bij voorkeur een didactische/opleidingskundige studieachtergrond
Je digitale en organisatorische vaardigheden zijn top
Je bent geïnteresseerd in de Rechtspraak

Kom je bij ons werken, dan vragen we ook altijd een Verklaring Omtrent het Gedrag.


Arbeidsvoorwaarden


  • Salarisniveau schaal 8
  • Maandsalaris
    Min €2.945 – Max. €3.954 (bruto)
  • Dienstverband Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
  • Contractduur Zie vacaturetekst
  • Minimaal aantal uren per week 32
  • Maximaal aantal uren per week 36

Overige arbeidsvoorwaarden


Om te beginnen een leuke, informele werksfeer. We houden de lijnen graag kort! En je arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld volgens de CAO Rijk. Wat belangrijke punten op een rij:

  • Je salaris is maximaal €4.440,57 op basis van 36-urige werkweek. Afhankelijk van je kennis en werkervaring zit je onder of boven in schaal 8 of 9.
  • Je krijgt een Individueel Keuze Budget (IKB) van maximaal €726 bruto per maand (16,37%). Dit is inclusief je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt dit budget bijvoorbeeld laten uitkeren of omzetten in vrije dagen.
  • Je houdt werk en privé prima in balans, bijvoorbeeld door hybride te werken
  • (minimaal 2 dagen op locatie), de mogelijkheid van 4×9 uur of ouderschapsverlof. Er zijn talloze vergoedingen voor het inrichten van je thuiswerkplek.
  • Je krijgt 26 vakantiedagen op basis van een 36-urige werkweek.
  • Binnen de IVO Academy krijg je alle ruimte en is er volop aandacht voor jouw persoonlijke én vaktechnische ontwikkeling.
  • Bij IVO Rechtspraak stimuleren we reizen met het OV! Je krijgt een OV-chipkaart waarmee je gratis voor je werk reist.
  • Je pensioen is goed geregeld via het ABP.
  • Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract. Functioneer je goed, dan wordt dit een contract voor onbepaalde tijd.
  • Gezellige uitjes, zoals een teamdag, zomer bbq, donderdag middagborrel, eindejaarsfeest etc.

Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je op www.p-direkt.nl.


Bijzonderheden


Is een baan als planner/junior opleider bij IVO Rechtspraak iets voor jou? Reageer zo snel mogelijk via onderstaande button. Het uitwerken en presenteren van een casus is onderdeel van het selectietraject.

Meer weten? Bel Peter Versteeg, hr-adviseur, 06 31 68 46 03. Benieuwd naar ervaringen van onze collega’s of onze andere vacatures? Kijk dan op: www.werkenbijivo.nl.

IVO Rechtspraak
Uniceflaan 1
3527 WX Utrecht


IVO Rechtspraak

Rechtspraak raakt iedereen. Juist dát maakt jouw werk zo belangrijk. IVO Rechtspraak is een bijzondere werkgever. Onze 800 collega’s ontwikkelen en beheren up-to-date digitale systemen voor de rechtspraak. Met slimme oplossingen zorgen we ervoor dat rechtszaken iedere dag soepel verlopen. Niet alleen voor de 12.000 medewerkers die rechtszaken behandelen. Ook voor miljoenen Nederlanders die met de Rechtspraak te maken hebben. IVO Rechtspraak is een leuke, informele werkgever. We houden de lijnen graag kort!

IVO Rechtspraak

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Basispsycholoog-interviewer Zorgmonitor

Altrecht, Utrecht, Utrecht
1 week geleden
Wat doen we bij de Zorgmonitor? Team Zorgmonitor & Onderzoek EPA neemt ROM-metingen (Routine Outcome Monitoring) af bij cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA) en doet toegepast en wetenschappelijk onderzoek. De ROM gegevens worden verzameld om: De individuele behandeling af te stemmen op de behoeften van de cliënt door middel van terugkoppeling aan de hulpverlener De zorg te kunnen evalueren...
Altrecht

Hulpkracht Broodafdeling

Coop Supermarkten, Utrecht, Utrecht
1 week geleden
Hulpkracht Broodafdeling Ben jij een vroege vogel en vind jij de geur van versgebakken brood heerlijk? Lees dan snel verder! Wat ga je doen? Als hulpkracht op de broodafdeling bij Coop ben jij met jouw enthousiasme en klantgerichtheid het aanspreekpunt van de afdeling. Van het bakken van brood tot de schappen netjes vullen, het is allemaal aan jou! Jij start...
Coop Supermarkten

Two temporary Lecturers in Cultural History

Universiteit Utrecht, Utrecht, Utrecht
€ 4.332 - € 5.929 per maand
2 weken geleden
As a lecturer in the Cultural History section of the department of History and Art History, you will be responsible for teaching a wide range of courses at all levels of the BA Geschiedenis and the BA History. Wat ga je doen? You will teach mainly in the History BA programme, support in the coordination of courses in Cultural History,...
Universiteit Utrecht