Manager Customer Service

Extra Talent


Datum: 1 week geleden
Stad: Moerdijk, Noord-Brabant
Salaris: € 4.000 - € 4.800 per maand
Contract type: Voltijd
Extra Talent
Sie haben bereits erfahrung in einer kundenorientierten rolle und suchen den nächsten karriereschritt. Weet jij wat hierboven staat en weet je er misschien zelfs wat foutjes uit te halen, aangezien Google Translate soms gekke zinnen maakt. Heb je daarnaast ervaring in een leidinggevende functie en weet je al geen ander mensen in hun kracht te zetten? Lees dan snel verder!

Het aanbod

Tegenover jouw brede scala aan kwaliteiten staat natuurlijk een aantrekkelijk aanbod. Ten eerste krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. De dynamiek en complexiteit van de processen zorgen voor voldoende uitdaging. Verder krijg je als Manager Customer Service :
  • Salaris tussen € 4.000,- en € 4.800,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
  • Flexibiliteit om 36 of 40 uur te werken, in overleg.
  • 25 vakantiedagen per jaar, met de optie om er 5 bij te kopen;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • Volledige reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer voor je woon-werkverkeer.

Jouw werkzaamheden

Als Manager Customer Service leid je een team van zes collega's en ben je verantwoordelijk voor het klantcontact en de logistieke stromen. Je staat dagelijks in contact met internationale klanten en logistieke dienstverleners, en zorgt voor verbeteringen en optimalisaties. Je schakelt met verschillende afdelingen en rapporteert direct aan de directeur. Als dynamische schakel geef je advies aan diverse afdelingen binnen de organisatie.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding of relevante ervaring opgebouwd;
  • Minimaal vijf jaar ervaring opgedaan bij een internationale handelsorganisatie;
  • Ervaring in een leidinggevende functie en in het bezit van een positieve instelling;
  • Rotterdamse mentaliteit ‘’niet lullen, maar poetsen’’;
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers jij uitstekend in woord en geschrift. Spreek jij daarnaast nog Duits, dan is dit een sterke pre.

Jouw nieuwe werkgever

Wat ooit begon als een klein bedrijf in Brabant is inmiddels uitgegroeid tot een totaalleverancier in heel Europa. Al ruim 25 jaar voorziet deze organisatie haar B2B klanten op het gebied van de beste plafonds. Elke denkbare lengte, dikte en breedte kan in meer dan 45 landen razendsnel geleverd worden. De betrokkenheid en uitgebreide kennis van de markt, gecombineerd met de mogelijkheden en ervaring maakt dat de groei van het bedrijf blijft doorzetten en het einde voorlopig nog niet in zicht is. Dit heeft ertoe geleid dat er behoefte is aan een nieuwe kracht in de vorm van een Manager Customer Service .

Ben je enthousiast geworden?

Reageer dan nu via onderstaande sollicitatieknop. Ik, Guus Bierkens, neem vervolgens persoonlijk contact met je op. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met mij via mijn contactgegevens op deze pagina.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Chemische Analist

Juist Personeel, Moerdijk, Noord-Brabant
€ 2.900 - € 3.600 per maand
1 week geleden
Ben jij klaar voor een boeiende uitdaging waarbij jouw passie voor chemie tot zijn recht komt? Wil je deel uitmaken van een duurzaam bedrijf dat streeft naar innovatie en kwaliteit? Lees dan verder en ontdek hoe jij onze nieuwe Chemisch Analist kunt worden! Organisatie Wil jij bijdragen aan een circulaire economie, de energietransitie versnellen en actief bijdragen aan het tegengaan...
Juist Personeel

Allround Productiemedewerker

Evoke, Moerdijk, Noord-Brabant
€ 3.300 - € 4.500 per maand
1 week geleden
Locatie Moerdijk Opleiding MBO Ervaring Vanaf 0 jaar Werkweek 36 - 40 uur Salaris €3.300 - €4.500 p.m. Werk je graag mee aan het totale productieproces in een praktische rol? Dan is de functie van Productiemedewerker in de regio van Moerdijk iets voor jou! Hier kun je iedere dag het resultaat zien van jouw harde werk. Als dat geen voldoening...
Evoke

Sector Sales Representative

Aggreko, LLC, Moerdijk, Noord-Brabant
4 weken geleden
At Aggreko, we provide energy solutions so communities can thrive and businesses can grow. We bring power, heat and cooling to customers and communities wherever they need it. We are hiring immediately for a Sector Sales Representative - a role that will help us to power progress for our customers. Why Aggreko? Here are some of the perks and rewards....
Aggreko, LLC