Medewerker inkoop

ZonMw


Datum: 1 week geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
ZonMw

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als medewerker inkoop ben je het eerste aanspreekpunt voor de afdeling Inkoop. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse administratieve werkzaamheden op de afdeling en hebt daarbij een coördinerende rol. Je zal je met een diversiteit aan werkzaamheden bezig gaan houden:

  • secretariële ondersteuning van de inkopers, o.a. agendabeheer en coördineren inkoopoverleggen (agenda opstellen, notuleren, actiepuntenlijst bijhouden, etc.)
  • afhandelen van de inkomende berichten uit algemene mailbox Inkoop
  • voorbereiden opdrachtbrieven en contracten
  • administratief en planmatig ondersteunen van de projectteams bij aanbestedingen
  • samenstellen van managementrapportages
  • invoeren en onderhouden van contracten in Mercell
  • initiëren van procesverbeteringen m.b.t. Inkoop
  • fungeren als contactpersoon van het digitale inhuurplatform (Flextender) van ZonMw:
  • onderhouden contacten als contactpersoon
  • verzorgen ondertekeningsproces
  • archiveren in Corsa van Flextender contracten
  • controleren (i.s.m. de inkopers) van concept uitvragen voor publicatie op het digitale inhuurplatform

Functie-eisen


Wie zoeken wij?
Een proactieve en positief ingestelde collega, die gericht is op samenwerking en het team. Je beschikt over een zelfstandige en dienstverlenende werkhouding en kan indien nodig assertief handelen.

Aan kennis en ervaring heb je het volgende in huis:

  • mbo+ werk- en denkniveau
  • vanaf 2 jaar recente administratieve werkervaring, met soortgelijke werkzaamheden
  • vaardig met MS Office en je maakt andere datasystemen snel eigen
  • goede mondelinge én schriftelijke vaardigheden, in het Nederlands en in het Engels

Deze competenties passen bij je:

  • flexibel
  • secuur

Tot slot herken jij jezelf in onze kernwaarden: zorgvuldig, toegankelijk, initiatiefrijk en verbindend.


Arbeidsvoorwaarden


  • Salarisniveau schaal 7
  • Salarisomschrijving

    Wat bieden we jou?
    Een medewerker Inkoop kan bij ons rekenen op een zelfstandige en afwisselende functie. En dat binnen een maatschappelijk zeer relevant werkveld. Onze organisatie kenmerkt zich door een open, collegiale en informele werksfeer. Wij denken niet in rangen en standen maar gaan uit van de competenties van de collega’s en de ontwikkeling hiervan wordt dan ook zeker gestimuleerd.

    • arbeidsovereenkomst voor 32 - 36 uur (0,67 – 1 fte) voor een periode van 12 maanden, met de intentie tot verlenging
    • salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen € 2.734,10 – € 3.529,72 (schaal 7 cao Rijk, 1 januari 2024)
    • secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Rijk, waaronder Individueel Keuze Budget (IKB) van 16,37% van het bruto salaris, 64 IKB-uren en 144 vakantie-uren per jaar (bij een volledig dienstverband), pensioen ABP, opleidings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskosten woon-werkverkeer (NS-businesscard), thuiswerkvergoeding en werkgeversbijdrage inrichting thuiswerkplek
    • hybride werkomgeving: deels op ons kantoor in Den Haag en deels vanuit huis
  • Maandsalaris
    Min €2.734 – Max. €3.529 (bruto)
  • Dienstverband Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd
  • Contractduur 12 maaden
  • Minimaal aantal uren per week 32
  • Maximaal aantal uren per week 36

Bijzonderheden


Solliciteren
Denk jij dat dit jouw functie is? Dan komen wij heel graag met je in contact! Je kunt jouw cv en motivatie separaat uploaden tot en met dinsdag 30 april. Wil je eerst nog wat meer weten, neem gerust even contact op met Jeroen Wielens, hoofd F&C, tel.nr (070–3495443 / [email protected]).

Het maakt niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft, van wie je houdt en of je beperkingen hebt. We zijn nieuwsgierig naar wat jou drijft en naar jouw talenten.
Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Om interne doorgroei te stimuleren hebben collega’s van ZonMw daarbij voorrang op externe kandidaten. Wacht niet met solliciteren tot de deadline. Gedurende de publicatie plannen wij mogelijk al gesprekken in. Als we onze nieuwe collega hebben geworven, sluit de publicatie eerder. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


ZonMw

Wat betekent werken bij ZonMw?
Met kennis werken aan een goede gezondheid voor iedereen en daarmee bijdragen aan vernieuwing in zorg, gezondheid en welzijn. Dat betekent werken bij ZonMw en dat is waar wij ons dagelijks met ruim 500 collega’s voor inzetten. We programmeren en financieren onderzoek, stimuleren het gebruik van de ontwikkelde kennis én signaleren waar meer kennis nodig is. Wij ondersteunen de gehele kennisketen; van fundamenteel onderzoek tot praktijkgericht- en actieonderzoek tot implementatieprojecten.

Onze belangrijkste opdrachtgevers zijn Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO).

Binnen de organisatie staan maatschappelijk relevante thema’s centraal. Deze thema’s worden in de vorm van programma’s uitgevoerd. Dit gebeurt binnen 14 verschillende clusters en clusteroverstijgend.

Team Inkoop
Je komt te werken bij het team Inkoop. Deze bestaat uit drie inkopers en deze vacature. Inkoop verzorgt alle activiteiten die gericht zijn op het inkopen, inhuren en leasen voor ZonMw. We maken deel uit van de afdeling Finance & Control waar totaal 27 collega’s werkzaam zijn. We zijn continu in ontwikkeling en sparren graag samen over nieuwe ideeën. Daarbij werken we in een goede sfeer aan onze resultaten. Regelmatig ondernemen we gezellige activiteiten zoals bijv. afdelingsuitjes, koffiemomenten, etc.

ZonMw

Contact

Voor meer informatie over deze vacature:

Jeroen Wielens

[email protected] 070-3495443

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure:

HR

[email protected] 070-3495462

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Vrijwillig(st)er Telefoniste Amivedi, Den Haag

Stichting Amivedi, Den Haag, Zuid-Holland
4 dagen geleden
Voor ons landelijk 0900-telefoonnummer zoeken wij vrijwilligers die het publiek doorverwijzen naar het juiste Amivedi-meldpunt en vragen kunnen beantwoorden over Amivedi. Dit gebeurt vanuit huis.Functie-eisenHet beantwoorden van het 0900-telefooonnummer is het eenvoudigste te doen in diensten van 3 x 4 uur, zodat iedere dag is gedekt van 09.00 uur tot 21.00 uur. Hierdoor zijn er dus iedere dag, maandag tot...
Stichting Amivedi

Beginnend Assistant Accountant

Rousch Financial Professionals, Den Haag, Zuid-Holland
5 dagen geleden
Meer detailsMatch criteriaSalaris€ 1750 - € 2000,€ 2000 - € 2500ROJ44979FunctieomschrijvingBen jij een beginnend accountant en wil jij je ontwikkelen in een ambitieus bedrijf? Ben jij zelfstandig en klantgericht en zie jij je zelf bij een gezellig en informeel kantoor werken? Administratieve dienstverlening en verwerken van de boekhouding. Ondersteuning bij het samenstellen van jaarrekeningen. Ondersteuning bij het opmaken van btw-...
Rousch Financial Professionals

Contractmanager

EIFFEL, Den Haag, Zuid-Holland
€ 6.000 per maand
2 weken geleden
Jij werkt graag aan toonaangevende infrastructurele projecten voor RWS, de G4-gemeenten of aansprekende andere semioverheidsinstellingen. Jij bent een verbinder en een belangenbehartiger ineen. Herken jij je in dit beeld? Laten we verder praten! Het lijkt je ook leuk om dit vanuit een aannemerij aan te vliegen. Wil jij jezelf ontwikkelen op zowel inhoudelijk vlak als het aansturen van junior-collega’s in...
EIFFEL