Commercieel Medewerker Binnendienst

Kader Group


Datum: 2 weken geleden
Stad: Den Bosch, Noord-Brabant
Salaris: € 2.550 - € 4.000 per maand
Contract type: Voltijd
Kader Group

Remote
  • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.550 - € 4.000 per maandSales Support (Consultancy & Interim)

Functieomschrijving

Ben jij een organisatietalent met een passie voor sales? Wil je graag deel uitmaken van een dynamisch team en klanten helpen bij het creëren van een veilige en duurzame werkomgeving? Verdiep jij je graag in de behoeften van de klant, zodat je passende oplossingen kan aanbieden? Dan is deze functie bij Kader Group echt iets voor jou!


Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het genereren van leads, opvolgen van offertes en het beheren van klantrelaties. Je ondersteunt het salesproces door het plannen van afspraken, het bijhouden van de CRM-database en het opstellen van salesmateriaal, zoals presentaties. Je bent het aanspreekpunt voor potentiële opdrachtgevers en inventariseert de eerste behoefte van de klant. Deze vertaal je naar een concrete informatieaanvraag of een afspraak voor één van de relatiebeheerders. Je werkt nauw samen met de Business Unit Manager en het salesteam. Je krijgt veel vrijheid om deze functie in te vullen.


Wie ben jij?

Je hebt een commerciële, dienstverlenende en resultaatgerichte instelling. Je werkt punctueel en je hebt sterke administratieve vaardigheden. Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau, aangevuld met ten minste drie jaar aantoonbare werkervaring in een commerciële binnendienstfunctie. Je hebt gedegen kennis van Microsoft Office en bij voorkeur het CRM-pakket AFAS Profit. Tot slot beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift en is het een pré dat je kennis en ervaring hebt met bedrijfscertificering.


Wat bieden wij?

Bij Kader Group wacht jou een afwisselende en uitdagende baan bij een groeiende adviesgroep die volop in ontwikkeling is. In een goede informele werksfeer en met leuke collega’s draag je bij aan de verbetering van de kwaliteit en arbeidsveiligheid bij onze opdrachtgevers.


Wie zijn wij?

Kader Group draagt bij aan een wereld die klaar is voor de toekomst. We maken wetten en regels toepasbaar, en doelstellingen en ambities haalbaar. Zo creëren we samen een betere omgeving om in te werken en te leven, en een toekomstbestendige wereld om aan volgende generaties door te geven.


Denk jij dat je het verschil gaat maken? Stuur dan je sollicitatie met cv ten aanzien van onze corporate recruiter Gerlinde van de Kolk.


Acquisitie naar aanleiding van deze

Remote
  • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.550 - € 4.000 per maand Sales Support (Consultancy & Interim)

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Teamleider brood, vers, vlees

Hoogvliet, Den Bosch, Noord-Brabant
2 weken geleden
‘Ik zal kijken of achter nog voorraad ligt' Met een glimlach op jouw gezicht verkoop jij onze kwaliteitsproducten aan je klanten en zorg jij voor gevulde koelkasten. Dit doe je samen met het team waar jij leiding aan geeft. Jij bent als teamleider van de afdelingen brood, vers en vlees verantwoordelijk voor de resultaten van jouw afdelingen. En daar ben...
Hoogvliet

Teammanager Consument Metercommunicatie

Voort, Den Bosch, Noord-Brabant
2 weken geleden
Wat jij doet Wil jij deel uitmaken van de grootste transformatie in Nederland? Sluit je aan bij ons dynamische team en geef vorm aan de toekomst van energie, terwijl je jouw carrière naar nieuwe hoogten tilt! Bij ons draait het niet alleen om het creëren van energieoplossingen voor morgen, maar ook om het ontwikkelen van jouw vaardigheden in een inspirerende...
Voort

HR Assistant (24-40 uur)

Taxperience, Den Bosch, Noord-Brabant
2 weken geleden
Wegens uitbreiding zijn wij voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch op zoek naar een HR Assistant die een gevarieerde combi-rol wil vervullen ter ondersteuning aan HR en daarnaast taken in het Support team vervuld. Dankzij deze dubbelrol zijn de bijbehorende taken en verantwoordelijkheden erg breed waardoor jij je als generalist blijvend kunt ontwikkelen. Past dit bij jou? Lees dan snel verder!...
Taxperience