Vergunningverlener Omgevingsrecht | fulltime | Utrecht

MB-ALL


Datum: 1 week geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Salaris: € 4.556 - € 5.667 per maand
Contract type: Voltijd
MB-ALL

Functie

Vergunningen


Uren

36 uur


Niveau

Medior

Salarisindicatie

€4556 – €5667 bruto per maand

Vergunningverlener Omgevingsrecht | fulltime | Utrecht

Wil jij ons informele en hardwerkende team vergunningverlening versterken? Zie jij de invoering van de Omgevingswet als kans om je vaardigheden te ontwikkelen en je kennis te verbreden? Dan hebben wij een passende plek voor je bij MB-ALL als Vergunningverlener Omgevingsrecht bij MB-ALL in Utrecht.

Met de invoering van de Omgevingswet hebben lokale overheden te maken met de opgave nieuwe vergunningsaanvragen te beoordelen op een andere wijze. Samen met je collega's van het projectenteam van MB-ALL beoordeel jij deze aanvragen aan de hand van jullie diverse invalshoeken. Zo werk je in dit team samen met een integrale veiligheidskundige, een collega met een enorme achtergrond in de bouw en nog een aantal anderen die je in staat stellen vanuit verschillende perspectieven te kijken naar vergunningsaanvragen. Het unieke aan dit team is dat je voor meerdere opdrachtgevers tegelijk werkt, waardoor er veel afwisseling terugkomt in de verschillende vergunningsaanvragen aanvragen die je behandelt. Met jouw kennis ondersteun en help je vervolgens gemeenten en omgevingsdiensten bij het uitvoeren van verschillende projecten en opdrachten.

De Omgevingswet vraagt om een nieuwe manier van werken en dus is de afstemming met andere afdelingen belangrijkere dan ooit. Onze juridische collega’s weten dat ook en daarom kun je altijd bij iemand terecht met vragen of om even te sparren. Andersom nodigen wij jou uit om jouw kennis met ons te delen!

Jouw dagelijkse werkzaamheden zien er als volgt uit:


  • Je behandelt de meer complexe aanvragen voor de onderwerpen bouw, wonen, monumenten, ruimte, natuur en milieu vergunningen. Uiteindelijk neem je een besluit over het al of niet toekennen van de vergunning.
  • Je behandelt informatieverzoeken en vragen van inwoners en collega’s. Je beantwoord hun vragen en denkt met ze mee.
  • Je informeert belanghebbenden en adviseert over het verstrekken van omgevingsvergunningen.
  • Je coacht je collega's en helpt in teamverband het aantal vergunningsaanvragen op correcte wijze te verwerken.
Dit alles doe jij in het gezelschap van jouw collega’s op ons kantoor. Uiteraard is het ook mogelijk om thuis te werken. Het team werkt in een hybride cultuur onder direct toezicht van een ervaren coördinator

Het team
In 2022 is het team opgezet en bestaat op het moment uit een coördinator en (junior) vergunningverleners. Je krijgt de kans om jouw kennis en ervaring te delen met de collega's uit het team. Centraal staat dat je met plezier naar je werk gaat en daarbij spelen passende opdrachten, jouw persoonlijke ontwikkeling en een intensieve samenwerking met collega’s een belangrijke rol


LEES DE VACATURE VERDER

Ons aanbod

  • Een bruto maandsalaris tussen €4556 en €5667 o.b.v. 36 uur.
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Een leaseauto met tankpas die je zowel zakelijk als privé kunt rijden.
  • Je wisselt af tussen werken op locatie en thuis. Je ontvangt voor het thuiswerken een netto vergoeding van €2 per dag.
  • Een netto thuiswerkvergoeding van €500 zodat je jouw ideale thuiswerkplek kunt inrichten.
  • Keuze uit een iPhone of Samsung telefoon die je ook privé kunt gebruiken.
  • Samen met de coördinator van het team en een accountmanager ga je op zoek naar passende projecten. Jouw inbreng is belangrijk!
  • MB-ALL is aangesloten bij Nationale Nederlanden en betaalt 50% van jouw pensioen.
  • Optie op verschillende benefits, zoals korting op jouw sportschool abonnement, korting bij verschillende online winkels en uitjes, toegang tot onze bedrijfssloep (deze ligt in de zomermaanden in de Vecht bij Maarssen) etc.
  • En natuurlijk 8% vakantiegeld!

Functie-eisen


  • Je bent 36 uur per week beschikbaar.
  • Je brengt minimaal een afgeronde hbo-opleiding mee op het gebied van stedenbouw, planologie, ruimtelijke ordening, bestuursrecht, bouwkunde of een soortgelijke opleiding.
  • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring met vergunningverlening (heb je dat nog niet? Voel je dan alsnog vrij om te reageren! In onderling contact kunnen we onderzoeken of je voldoet aan de competenties en kennis die voor deze vacature belangrijk zijn).
  • Het omgevingsrecht is voor jou bekend terrein. Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving op het gebied van bouwen, zoals de Wabo (Omgevingswet), Bor en Mor.
  • Ook ben je bekend met gemeentelijk beleid en gemeentelijke procedures.
  • Je kunt goed omgaan met deadlines en bent goed in het managen van procedures.
  • Je bent goed in concreet, transparant en klantgericht communiceren.
  • Je bent een sparringpartner en bent bereid jouw kennis te delen met jouw collega’s.

Over MB-ALL

MB-ALL is dé veiligheid- en leefbaarheid expert van Nederland. Door onze driehoeks-dienstverlening van beleid, toezicht en handhaving zijn wij in staat om gemeenten, provincies en omgevingsdiensten een full-service dienstverlening te bieden. Onze diversiteit aan expertises maakt ons tot een one-stop-shop. Omdat er binnen MB-ALL verschillende expertises werken heb je altijd collega’s om op terug te vallen. We hopen je binnenkort bij ons te verwelkomen voor een kopje koffie of kennismaking met een van onze professionals! Lijkt dat je interessant? Neem dan snel contact op!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Gastvrouw/heer

Sodexo, Utrecht, Utrecht
€ 2.488 - € 3.105 per maand
1 week geleden
Wat ga jij doen? Als Gastvrouw/heer ben je het eerste en het laatste aanspreekpunt voor bezoekers en gebruikers van het pand en daarmee hét visitekaartje van de locatie. Wanneer een client het UWV in Utrecht betreedt, ben jij het eerste gezicht waarmee hij/zij in contact komt. Het doel van deze functie is de client zo goed als mogelijk te begeleiden...
Sodexo

Promovendus: How do Cities Make Women?

Universiteit Utrecht, Utrecht, Utrecht
€ 2.770 - € 3.539 per maand
1 week geleden
Wil je bijdragen aan onderwijsgelijkheid? Heb je een passie voor de vroegmoderne tijd? In dit project onderzoek je hoe steden de zelfontplooiing en identiteiten van vrouwen mogelijk maken. Wat ga je doen? De secties Cultuurgeschiedenis en Vroegmoderne Nederlandse Letterkunde van de Universiteit Utrecht zijn op zoek naar een gemotiveerde promovendus (m/v/x) die onderzoek wil doen naar de manier waarop vroegmoderne...
Universiteit Utrecht

Speeltuinmedewerker voor speeltuin Fort Luna

DOCK, Utrecht, Utrecht
€ 2.697 - € 3.858 per maand
2 weken geleden
DOCK zoekt per 1 juni speeltuinmedewerker voor speeltuin Fort Luna, 20 – 25 uur per week Ben jij sociaal sterk, communicatief vaardig en heb jij affiniteit met kinderen en ouders? DOCK Utrecht zoekt meerdere een (of meer) tijdelijke speeltuinmaker(s) die Fort Luna wil coördineren. DOCK = de kracht van wij samen DOCK is een kleurrijke, snel groeiende en innovatieve sociaal...
DOCK