Medewerker HR

PIA Project Interim Advies


Datum: 2 weken geleden
Stad: Arnhem, Gelderland
Contract type: Voltijd
PIA Project Interim Advies

Je zorgt voor de uitvoering van een eenduidige en professionele HR-dienstverlening in deze tijdelijke opdracht bij een gemeente in Gelderland.

Omschrijving van de opdrachtgever:
Voor deze gemeente zijn we op zoek naar tijdelijke vervanging van de huidige HR-medewerker vanwege zwangerschapsverlof. Bij de gemeente werken 1.200 betrokken en bevlogen medewerkers.

De afdeling P&O richt zich op de juiste persoon op de juiste plek en dat in de hele organisatie. 25 medewerkers bieden hoogwaardig advies én ondersteuning aan management en medewerkers. De afdeling is volop in ontwikkeling en onderverdeeld in verschillende domeinen: P&O-advies, loopbaan en mobiliteit, vitaliteit en veiligheid, leren en ontwikkelen, recruitment, inhuur en beleid, proces en arbeidsvoorwaarden.

Je werkt afdelingsbreed, maar bent onderdeel van het domein P&O-advies. Dit team bestaat uit 3 HR-businesspartners, 1 P&O-adviseur en 2 andere HR-medewerkers. Iedereen heeft een eigen portefeuille en verantwoordelijkheden.

Wat ga je doen:

  • Je voert zelfstandig HR-werkzaamheden uit.
  • Je beheert de gezamenlijke e-mailbox voor HR met vragen over salaris, personeelsregelingen, opleidingsmogelijkheden, verzuim, vitaliteit, mobiliteit, mutaties en cao.
  • Je denkt mee bij nieuwe projecten over inhoud en uitvoering.
  • Je bent betrokken bij praktische projectzaken, zoals nieuwe medewerkers welkom heten en inwerken, e-HRM optimaliseren, wijzigingen in wet- en regelgeving doorvoeren en processen digitaliseren.
  • Je zoekt verbinding met collega’s van de verschillende domeinen binnen P&O als dit nodig is.
  • Je adviseert over HR-zaken richting managers en medewerkers.

Wij vragen:

  • Je beschikt minimaal over een hbo-bachelorwerk- en -denkniveau.
  • Je hebt meer dan 5 jaar ervaring als HR-medewerker in een complexe omgeving.
  • Je hebt bij voorkeur:
    • een opleiding richting HR gevolgd,
    • werkervaring bij een gemeente,
    • ervaring met advies aan managers en medewerkers over het gebruik van HR-systemen en de toepassing van arbeidsvoorwaarden,
    • kennis van een leermanagementsysteem.
  • Je bent woensdagochtend 8 mei beschikbaar voor een gesprek met de gemeente, fysiek op locatie of via Microsoft Teams.

Standplaats:
Arnhem

Wij bieden:
De functie is vanaf dinsdag 21 mei beschikbaar voor 32 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot en met eind oktober 2024, met een optie tot verlenging (totaal maximaal 2 jaar).

Ja, ik ben geïnteresseerd!
Reageer vóór donderdag 2 mei 12:00 uur aanstaande en stuur je cv naar [email protected] of klik op Solliciteer. Ons referentienummer is 24177. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Carlo Klerx op 078-6182212.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

HR medewerker

Nederland Vacature Groep, Arnhem, Gelderland
€ 2.250 - € 3.500 per maand
4 dagen geleden
Taken en verantwoordelijkhedenDe baanGeen Dag Is Hetzelfde! Als HR-medewerker Ben Je Onderdeel Van Het Team 'Support Office' En Daarmee Het Eerste Aanspreekpunt Voor HR-gerelateerde Vragen. Denk Hierbij Aan Vragen Over Salaris, Ons Self-service Platform “Mijn EW”, Declaraties, Procedures En Beleid. Verder Bestaan Je Werkzaamheden Uit Het VolgendeEen goede digitale afhandeling bij in- en uitdiensttreding, roosterwijzigingen, contractverleningen en functiewijzigingen.Het assisteren van...
Nederland Vacature Groep

Lead Solution Architect

CRV, Arnhem, Gelderland
€ 3.859 - € 6.432 per maand
2 weken geleden
Wat ga je doen? Bij CRV staan we op het snijvlak van innovatie in de agrarische sector, waarbij we de kracht van geavanceerde technologie en data gebruiken om een duurzamere, efficiëntere en productievere toekomst voor de veehouderij te realiseren. In deze cruciale rol als Lead Solution Architect ben jij degene die de brug slaat tussen technologische innovatie en de realisatie...
CRV

Administratief medewerker planning

Flynth, Arnhem, Gelderland
€ 1.708 - € 3.326 per maand
2 weken geleden
Deel op social media: Administratief medewerker planning Arnhem Audit MBO €1.708 - €3.326 24 uur Jij bent een echte aanpakker, leert snel en vindt het leuk om te ondersteunen bij de administratieve verwerking van het planningsproces. Jij bent een echte aanpakker, leert snel en vindt het leuk om te ondersteunen bij de administratieve verwerking van het planningsproces. Wat ga je...
Flynth