Receptioniste

Extra Talent


Datum: 2 weken geleden
Stad: Eindhoven, Noord-Brabant
Salaris: € 2.400 - € 2.800 per maand
Contract type: Voltijd
Extra Talent

Klantcontact, vriendelijke collega’s een fijne werksfeer zijn voor jou de belangrijkste aspecten aan een baan. Je hebt jouw eerste ervaring als Receptioniste binnen de juridische wereld opgebouwd maar je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de Receptioniste naar wie ik op zoek ben!

Ons aanbod

Een leuke functie als Receptioniste bij een goed aangeschreven notariskantoor in hartje Tilburg. Je krijgt een contract met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris zal liggen tussen de € 2.000,- en € 2.400,- bruto op fulltime basis. De hoogte van je salaris is afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring. Daarnaast kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden die tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek met jou worden besproken. Verder kom je hier in een fijn team van medewerkers te werken. Collega’s voelen hier bijna aan als een tweede familie en staan altijd voor elkaar klaar. Bovendien is de bereikbaarheid van dit kantoor uitstekend.

Wat ga je doen als Receptioniste?

Als Receptioniste ben je verantwoordelijk voor:
  • Ontvangen en te woord staan van cliënten;
  • Verzorgen van de inkomende en uitgaande post;
  • Agendabeheer en telefonische aanspreekpunt;
  • Uitwerken en voorbereiden van brieven en andere juridische stukken;
  • Overige secretariële werkzaamheden.

Wat zijn je kwaliteiten?

  • Communicatief sterk;
  • Ervaring binnen de juridische wereld;
  • De Nederlandse taal beheers je uitstekend in zowel woord als geschrift;
  • Jij bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Over de organisatie

Jouw toekomstige werkgever betreft een vooraanstaand internationaal advocaten- en notariskantoor met een speciale focus op de commerciële sector. Het kantoor bevindt zich in het bruisende hart van Eindhoven.
Vanwege het pensioen van een collega bij de receptie is er een plek vrij gekomen voor een Receptioniste. Binnen dit team heerst een informele werksfeer, waar naast hard werken ook ruimte is voor een ontspannen gesprek.
Dit kantoor is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, en voor diegenen die met de auto komen, is er een gereserveerde parkeerplaats beschikbaar.

Ben je enthousiast geworden?

Of heb je meer vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij, Roos Lankhorst op via onderstaande contactgegevens. Ik zie je reactie met belangstelling tegemoet!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

plv. Regiodirecteur Eindhoven

Ministerie van Financiën, Eindhoven, Noord-Brabant
1 dag geleden
Functie­omschrijvingOpgaveSamen met de regiodirecteur ben je het gezicht van de Douane in de regio Eindhoven. Jullie geven leiding aan 21 leidinggevenden van verschillende teams, die samen circa 500 FTE tellen. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor de aansturing van het proces Fysiek Toezicht en mogelijk nog een van andere processen binnen de regio. Afhankelijk van eigen interesse en ervaring zal de...
Ministerie van Financiën

Receptioniste, , Eindhoven

Adecco, Eindhoven, Noord-Brabant
6 dagen geleden
Ben je servicegericht en vind je het leuk om zaken te regelen en organiseren? Ben je daarnaast op zoek naar een parttime vaste baan? Lees dan snel verder!Naast dat je als receptioniste de bezoekers ontvangt, heb je een grote diversiteit aan andere werkzaamheden waardoor het een afwisselende baan is die je in contact brengt met veel mensen binnen en buiten...
Adecco

Traineeship Bouwkunde bij Heijmans Eindhoven

Continu Professionals, Eindhoven, Noord-Brabant
€ 3.000 per maand
2 weken geleden
Functieomschrijving Diploma (bijna) op zak, yes! Wat zijn jouw plannen voor de toekomst? Ontdek hoe we met elkaar vorm (kunnen) geven aan de toekomst van Nederland. Beleef de projecten van dichtbij, leer van ervaren collega’s en ontdek al jouw mogelijkheden. Binnen het traineeship bouwkunde bij Heijmans krijg je alle ruimte om jouw talenten te ontdekken. Altijd in ontwikkeling. Maak het...
Continu Professionals