Document Controller

Essentium


Datum: 3 weken geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Essentium

Wat zijn je verantwoordelijkheden? Als document controller wordt je betrokken bij de projectrealisatie van meerdere trajecten. De document controller rapporteert operationeel over de projecten aan de project manager en maakt deel uit van het project team. De werkzaamheden zijn:

  • In afstemming met het project team opstellen van een document list voor zowel het eigen project team als voor leveranciers en deze op tijd en compleetheid actief bewaken
  • Aanspreekpunt binnen het project voor document gerelateerde zaken
  • Zelfstandig in project team acteren
  • Expediten van engineering team en externe partijen
  • Werken en opstellen documenten management plan
  • Controleren dat alle correspondentie en documenten conform de project standaard verloopt
  • Uitgeven, inboeken en distribueren van alle in en uitgaande documentatie en tekeningen
  • Middels reviews, steekproeven en audits zekerstellen dat de inhoud van het document management systeem correct is
  • Bijhouden en updaten van voortgang rapportages

    Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in projectbeheersing. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun projectorganisaties.

    Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van projectbeheersing. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vak projectbeheersing en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van projectbeheersing maakt onze dienstverlening uniek.Wat heb je nodig om voor deze functie in aanmerking te komen?

  • Minimaal 6 jaar ervaring met document control werkzaamheden
  • Eigenaarschap en zelfstandig
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Bezit minimaal een afgeronde MBO opleiding eventueel aangevuld met vakopleidingen
  • Bezit een sterke schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels
  • Is overtuigend, analytisch en besluitvaardig
  • Kan processen doorzien en vanuit een projectmatige aanpak benaderen
  • Is oplossingsgericht en denkt in kansen en mogelijkheden
  • Woonachtig in regio Den Haag (<45km);
  • Werkweek van 32-40 uur. Gedeeltelijk thuiswerken mogelijk in overleg

    Als Document Controller kom je in dienst bij Essentium. Bij Essentium staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. Essentium faciliteert en jij kiest.

    Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden.

    Verder bieden wij jou een goed salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Copywriting - Vrijwilliger (Tijdelijk)

De Nieuwe Gevers, Den Haag, Zuid-Holland
2 weken geleden
Project details Podium Juliana 10-18 uur in totaal s Verspreid over 3-4 weken Op locatie Organisatie in het kort wij zijn voor de ouderen en de buurtbewoners van Transvaal. Wij bieden aan hen ontspanning, ons brede netwerk, kennis en directe hulp. Profiel vrijwilliger Een copywriter die ons kan ondersteunen bij het schrijven van een fondsaanvraag en teksten kan controleren en...
De Nieuwe Gevers

Reisadviseurs

Lavida Travel, Den Haag, Zuid-Holland
3 weken geleden
Klanten gelukkig maken, je doet niets liever! Vanaf het allereerste moment ben jij het aanspreekpunt voor onze (vaste) klanten. Je neemt ze aan de hand, geeft ze advies en maakt reserveringen voor de mooiste vakanties wereldwijd. Zodra de vertrekdatum van de reis in zicht komt verzorg je de reispapieren zodat de klant goed voorbereid op vakantie kan gaan. Na terugkomst...
Lavida Travel

Balie medewerker informatiecentrum

Unique 's-Gravenhage, Den Haag, Zuid-Holland
€ 2.795 - € 2.796 per maand
3 weken geleden
Wat we bieden We bieden jou het volgende: Een salaris in schaal 6, beginnend bij €2.796,- op basis van een 36-urige werkweek Een fulltime uitdagende positie, van 36 uur per week. Een tijdelijk dienstverband tot 27-09-2024, met kans op verlenging Vergoeding van reiskosten: €0,10 per kilometer, met een dagelijkse maximumvergoeding van €6, inclusief compensatie voor openbaar vervoer. Let op: We...
Unique 's-Gravenhage