Logistiek operator

Pro industry


Datum: 2 weken geleden
Stad: Almere, Flevoland
Salaris: € 2.700 - € 3.200 per maand
Contract type: Voltijd
Pro industry

Als logistiek operator kun je tot wel €3.200,- euro bruto per maand, inclusief ploegentoeslagen verdienen! Bij dit bedrijf werk je in de 2-ploegendienst op de productieafdeling samen met meerdere collega's. Hier produceren ze hoogwaardige chemische behandelingen om oliën te bewerken. Nadat de producten gereed zijn, worden ze gereedgemaakt voor verzending naar klanten wereldwijd. Als logistiek operator ben je verantwoordelijk voor het afvullen van de producten en het gereedmaken voor verzending, waarbij je ook op een heftruck rijdt. Heb je al interesse gekregen van deze vacature? Lees dan snel verder!

De functieomschrijving als logistiek operator in de 2-ploegendienst zal er ongeveer als volgt uitzien:

  • Je hebt de verantwoordelijkheid om producten en halffabricaten af te vullen volgens instructies.
  • Bij het vullen let je op de kwaliteit van de producten. Je neemt monsters en verwerkt deze administratief in het systeem.
  • Je lost eventuele kleine storingen aan de afvullijnen op, variërend van verstoppingen tot problemen met de afvulcomputers.
  • Je zorgt ervoor dat de containers en vaten op tijd op de juiste locatie zijn en dat ze volgens planning naar het magazijn worden gebracht.
  • Je houdt de werkomgeving schoon en zorgt voor schone afvullijnen om de hoge kwaliteitsnormen van dit bedrijf te handhaven.

Wat breng jij mee als logistiek medewerker?

  • Je hebt een Mbo 2 opleiding afgerond, bij voorkeur in een logistieke richting.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands. Kan je ook Engels, dan is dat mooi meegenomen!
  • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat.
  • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring binnen een productieomgeving.
  • Je bent bereidt om in 2-ploegendienst (06:00-14:00 en 14:00-22:00 uur) te werken.

Wat kun je terug verwachten:

  • Een salaris tussen de €2.700,00 en €3.200,00 bruto per maand, afhankelijk van ervarings- en opleidingsniveau + 15% ploegentoeslag.
  • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om er maximaal 10 per jaar bij te kopen.
  • Een leuke en uitdagende baan bij een dynamisch en toonaangevend internationaal opererend familiebedrijf
  • Wij bieden uitstekende opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Naast een goed salaris heeft dit bedrijf goede secundaire voorwaarden o.a. 13e maand, solide pensioenregeling en variabele bonus.

Interesse in de vacature? Reageer dan! Vragen? Bel gerust: 036 202 3000. Je kunt jouw cv ook naar ons mailen: [email protected].


Mbo-niveau 2
3 - 5 jaar

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Klantenservice Medewerker Amsterdam (€15,00) J76

Inspire Group, Almere, Flevoland
€ 2.080 - € 2.599 per maand
1 dag geleden
BedrijfsomschrijvingInspire is gespecialiseerd in klantcontact en aanverwante officefuncties. Werken bij Inspire betekent werken aan je toekomst!FunctieomschrijvingWil jij aan de slag bij een mooi en bekend Nederlands bedrijf? Goed betaald, toekomstgericht en lekker werken tijdens kantoortijden? Dan is deze vacature wat voor jou! Over deze mooie baanOnze opdrachtgever is een zeer bekend Nederlands bedrijf dat haar klanten echte service biedt. Jij...
Inspire Group

Vrijwilligers gastvrouw/heer Spoedeisende Hulp

Flevoziekenhuis, Almere, Flevoland
3 weken geleden
De functie De vrijwilliger biedt in de wachtkamer van de spoedeisende hulp de patiënten en eventuele begeleiders extra aandacht door bijvoorbeeld een praatje te maken, een kopje koffie aan te bieden of relevante informatie te verstrekken over bijvoorbeeld de werkwijze en de wachttijden. De medewerkers van de spoedeisende hulp zijn primair bezig met acute en soms zeer complexe hulpverlening, waardoor...
Flevoziekenhuis

Privacy officer

Gemeente Almere, Almere, Flevoland
€ 4.211 - € 5.997 per maand
3 weken geleden
sluitingsdatum 07-05-2024 Privacy en AVG je passie? Wil je actief bijdragen aan het beschermen van de persoonsgegevens van burgers in Almere? We zijn op zoek naar een inhoudelijk sterke en seniore nieuwe collega om ons privacy-team te versterken! Wat ga jij doen Binnen de gemeente Almere zijn wij ons ten volle bewust van onze verantwoordelijkheid om de persoonsgegevens van onze...
Gemeente Almere