Gedreven onderwijsassistent gezocht! (0.8-1,0 FTE)

Stichting Zonova


Datum: 2 weken geleden
Stad: Amsterdam, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Stichting Zonova

    5 uur geleden geplaatst 0.8-1.0 fte/uur Amsterdam Primair onderwijs Stichting Zonova

Omschrijving organisatie

Jij gaat aan de slag voor Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten. Ook maken we met regelmaat studiereizen naar bijvoorbeeld Ghana en Suriname. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden conform Cao.

Functieomschrijving

Wij nodigen u alleen uit te solliciteren als u een diploma heeft voor onderwijsassistent of Pabo. Andere sollicitaties zullen niet in behandeling worden genomen.

Functieomschrijving

De Tamboerijn zoekt zo spoedig mogelijk een gedreven Onderwijsassistent Onderbouw (0,8-1,0) wegens zwangerschapsverlof. Heb jij je onderwijsassistent-diploma en kom je pas echt tot je recht als je met kinderen werkt? Kan jij kinderen een veilig gevoel geven en begeleiden in kleine en grotere groepjes? De collega die wij zoeken zal in een aantal vaste groepen assisteren en werkt samen met de collega- onderwijsassistenten van de onderbouw om de lessen samen voor te bereiden. In de onderbouw werken wij met de methode Schatkist en Glotti. Uitzicht op vast contract.

Vereisten

Wat vragen wij?

  • Je hebt een diploma onderwijsassistent mbo niveau-4 of vergelijkbaar.
  • Je bent gemotiveerd en enthousiast;
  • Je houdt van afwisseling;
  • Je kan goed plannen;
  • Je communiceert makkelijk en hebt relativeringsvermogen;

Wat bieden wij?

Je kunt rekenen op een hecht team van collega's om je heen, waaronder leerkrachten, leerkrachtondersteuners, onderwijsassistenten, intern begeleiders en een orthopedagoog. We bieden jou begeleiding en ondersteuning waar nodig, maar geven je ook graag de ruimte. We zijn nieuwsgierig naar jouw inbreng en ideeën. Zo leren we van en met elkaar. De school staat op een mooi plein in het centrum van Reigersbos. Op de woensdagen is er een gezellige markt bijna voor de deur! De school is goed te bereiken met de metro en parkeren is gratis. Het gebouw is ontworpen rond drie leerpleinen. De vijf onderbouwklassen zijn samen met een voorschoolklas rond één leerplein gesitueerd.

Jouw werkgever: Zonova

Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

De (transfer)bonus van Amsterdam Zuidoost?

  • Je haalt het beste uit jezelf & maakt iedere dag een verschil;
  • Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost regelen!*
  • 11% Arbeidsmarkttoelage & €1964,- Amsterdamtoeslag* (naar rato WTF)

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Global Talent Manager

JACOBS DOUWE EGBERTS, Amsterdam, Noord-Holland
1 week geleden
Global Talent Manager Human Resources Amsterdam Full-time Netherlands The position of Global Talent Manager is part of the Global Talent Team, who cover Global Acquisition, Talent, Engagement, Leadership Development, and L&D. As a Global Talent Manager, you will be asked to drive the development and implementation of the company’s talent strategy. For this, we need you to be a knowledgeable...
JACOBS DOUWE EGBERTS

Allround Medewerker Pensioenuitvoering

APG, Amsterdam, Noord-Holland
€ 3.070 - € 4.093 per maand
1 week geleden
Locatie Amsterdam Dienstverband 24-32 uur Jaren ervaring 0-5 jaar werkervaring Opleidingsniveau Bachelor / HBO Salarisindicatie EUR 3070 – 4093 Dit wordt je functie Allround Medewerker Pensioenuitvoering Wil je bijdragen aan échte pensioenzekerheid? Wil je graag data up-to-date houden en een toekomstbestendig pensioen creëren? Ben jij analytisch, nauwkeurig en altijd op zoek naar manieren om te verbeteren? Dan zou het team...
APG

Integrated Marketing Manager - EMEA

Zoom Video Communications, Inc., Amsterdam, Noord-Holland
2 weken geleden
Integrated Marketing Manager What you can expect As an Integrated Marketing Manager you will be responsible for developing and implementing comprehensive marketing strategies. Those strategies enhance Zoom brand's visibility, and drive pipeline generation and engagement across multiple channels. You will lead the planning and execution of webinars, content creation, localized campaigns, and key digital strategic programs. About the Team The...
Zoom Video Communications, Inc.