Toezichthouder groenvoorziening wijk Zuidwest

Tempo-Team


Datum: 3 weken geleden
Stad: Almelo, Overijssel
Salaris: € 3.784 per maand
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving


Voor gemeente Almelo zoeken wij een Uitvoerder in de groenvoorziening voor wijk Zuidwest van de gemeente. In deze functie coördineer je, houdt je het overzicht en bent met veel mensen en partijen in contact, allemaal met als doel om de gemeente Almelo het groene hart van Twente te maken!

Hebben we je interesse? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij jou
  • Bruto €17,09 tot wel €24,26 per uur obv ervaring!
  • Tijdelijke functie voor 6 maanden!
  • Maak gebruik van het Tempo-Team Keuzebudget!
  • Werken in de wijk Zuidwest van Almelo!
  • Laptop en telefoon ontvang je van de gemeente!
  • Een divers team die de schouders eronder zet!
Wie ben jij


Als uitvoerder bij de afdeling dagelijks beheer moet je ‘veel ballen hooghouden’. Je ontwikkelt (mede) de plannen, geeft advies en zorgt voor een goed functionerend team. Dit doe jij moeiteloos! Je bent namelijk een professional. Tijd voor goede gesprekken en voor een lolletje maakt jou tot een fijne uitvoerder voor je collega’s. om het pakker compleet te maken beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau verkregen door een afgeronde MBO opleiding + 3 jaren ervaring in een soortgelijke functie.
  • Kennis van RAW (administratief), Groenmanagement, Projectorganisatie, VCA, MS Office, Groenbeheerssysteem, internet en e-mail;
  • Belangrijke gedrag competenties zoals samenwerken, klantgerichtheid en omgevings-bewustzijn, zelfstandigheid, planmatig werken, overtuigen, stressbestendig.
Wat ga je doen


Jij maakt als uitvoerder onderdeel uit van één van de wijkteams, namelijk Zuidwest. Als uitvoerder draag je zorg voor de uitvoering binnen jouw wijkteam op het gebied van groenvoorziening, heb je groene vingers en ben jij dé verantwoordelijke persoon voor het algehele coördinatie van aanleg werken en onderhoud in jouw wijk. Jij bent een echt buiten mens. Op locatie controleer je de projecten en omvormingen. Met betrekking tot de uit te voeren onderhoudswerkzaamheden (ook projecten) draag je zorg voor de juiste invulling, begeleiding en controle van aanleg en onderhouds- bestekken. Je hebt hierin een nadrukkelijke taak binnen je stadswijk. Tevens ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie en huurt op basis hiervan tijdig materieel en personeel in.

Samen met jouw assistent uitvoerder controleer je de uitvoering op het gewenste onderhouds- niveau. In deze rol is een samenwerking met de werkvoorbereider, beheerder, assistent uitvoerder en teammanager essentieel. Kortom jouw, doel is een prettig werkbaar team, die resultaat gericht te werk gaat met respect hoog in het vaandel. Samen maken jullie Almelo een stukje mooier en schoner!

Verder bestaat je functie uit de volgende werkzaamheden:

  • Je beheert het meldpunt voor bewoners en je bewaakt de tijdige afhandeling en voortgang van de binnengekomen meldingen en ben je intermediair tussen de gemeente, participanten en bewoners.
  • Daarnaast zorg je voor de algehele coördinatie naar je eigen medewerkers (waaronder SW medewerkers) en extern personeel voor wat betreft de groenuitvoering en projecten.
  • Tevens werk je nauw samen met interne (medewerkers en afdeling projecten) en externe relaties en/of instanties (o.a. nutsbedrijven, woningbouwcoöperaties, wijkcommissies).
  • Ook zorg je middels het verdiepen in vakgerichte literatuur en het volgen van seminars/cursussen, dat je kennis op peil blijft.
Waar ga je werken


Maak Almelo tot het groene hart van Twente! Helpen? Zeker, steek je handen uit de mouwen en solliciteer. In team Zuid zitten twee wijkploegen, een reinigingsdienst en een apart bomenploeg gevestigd.

Jouw uitval basis is onze locatie aan de Windmolenbroek. Uiteraard staat hier de koffie altijd klaar voor een goed gesprek. Als gemeente Almelo staan wij voor een fijne leefomgeving en jij draagt je steentje aantoonbaar hieraan bij.

Sollicitatie


Lijkt deze functie je wat? Solliciteer dan direct via de button!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Dutch Speaking Jobs In Greece - Fully Paid Relocation

Patrique Mercier Recruitment, Almelo, Overijssel
2 weken geleden
We're on the hunt for Dutch speakers who are passionate about customer service and interested in starting their career in Greece. Your daily duties will include interacting with customers via phone, email or chat, providing assistance and solutions to their queries, and ensuring a high level of customer satisfaction. Some roles are based in our office in Athens, while others...
Patrique Mercier Recruitment

Filiaalmanager

Aldi, Almelo, Overijssel
4 weken geleden
Echte ALDI medewerkers die dagelijks onderdeel zijn van kleine, simpele momenten die ertoe doen, momenten die het werk betekenis geven. Die voor iedereen anders zijn. Wat doe je als filiaalmanager Als filiaalmanager bij ALDI ben jij verantwoordelijk voor het gehele filiaal. Je weet alles in goede banen te leiden en zorgt ervoor dat doelen worden behaald en de klant een...
Aldi

Operator

Pro industry, Almelo, Overijssel
€ 2.800 - € 3.100 per maand
4 weken geleden
Ben jij een gepassioneerde operator op zoek naar een nieuwe en uitdagende kans? Wij zoeken een gedreven operator in de 3-ploegendienst. Met een solide reputatie in het produceren van hoogwaardige chemische producten geniet het bedrijf internationaal aanzien! Ben jij klaar om een goed salaris te verdienen dat kan oplopen tot € 3.100,-? Aarzel dan niet en reageer direct! Als operator...
Pro industry