Sous-chef

Moeke Ede


Datum: 2 weken geleden
Stad: Ede, Gelderland
Contract type: Voltijd
Moeke Ede

Dit wil je direct weten

Wat heeft Moeke Ede voor jou:

  • Een goed salaris en maandelijkse uitbetaling!
  • Meerdere toffe personeelsactiviteiten per jaar
  • Een mooie korting van €15 per maand op je sportabonnement
  • Een gedreven, leuk en divers team van collega's
  • Mogelijkheid voor training en ontwikkeling
  • Een fulltime beschikbare baan in een goedlopende zaak

Wat vraagt Moeke Ede van jou:

  • Een operationele instelling
  • Leidinggevende ervaring
  • Communicatief sterk
  • Flexibel en stressbestendig
  • Goed in het bewaken van het kwaliteitsniveau en leeft de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo en HACCP zorgvuldig na
  • Een motiverende, coachende en enthousiaste instelling

Dit ga je doen

Onze nieuwe keuken sous werkt mee. Loopt voorop. Heeft overzicht. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de operationele gang van zaken in en rond de keuken. Je draagt de volledige zorg voor een perfecte begeleiding met de bijbehorende (administratieve) processen en (werk) planning.

Je bewaakt de kwaliteit en uitvoering van het concept, je kunt procesgericht werken en nieuwe processen implementeren binnen het keukenteam, samen met de keukenbaas.

Samenwerken is jouw credo, jij zorgt voor een soepele communicatie tussen het keukenteam en de bediening.

En onder de streep

  • Krijg jij iedere maand op de 25e je salaris uitbetaald (valt dit in het weekend? Dan ervoor!)
  • Kan jij allerlei trainingen en workshops volgen; van leidinggeven tot werken aan mentale gezondheid
  • Ontvang jij een lekkere korting op eten en drinken bij alle zaken van Meyer Horeca Groep
  • Heb jij natuurlijk nog veel meer voordelen van het werken bij Meyer Horeca Groep; denk hierbij aan feestjes, concert- en festival tickets

MOGELIJKHEDEN OM TE GROEIEN

HEBBEN WE OOK! Bij Meyer Horeca Groep houden we niet van stil zitten. Er zullen de komende jaren meer leuke en nieuwe projecten bijkomen waar jij deel van uit kunt gaan maken. Groei jij met ons mee?

TRAINING & OPLEIDING?

Als je bovenstaande hebt gelezen geloven wij dus in jouw ontwikkeling. Daar horen training en opleiding absoluut bij. Voor alle lagen in het bedrijf bieden we deze aan. Van leiderschapstrainingen tot het behalen van je SCA Barista certificaat.

Baas impressie

Over Moeke Ede

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En natuurlijk een gezellige sfeer. 'Ik zit even bij Moeke' is dan ook het mooiste excuus om het wat later te maken. Om net iets langer te genieten, te tafelen of nog een laatste drankje te bestellen.

Maar Moeke’s wil is geen wet. Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt. Bij Moeke is ruimte voor alles. Heerlijk genieten op het terras, een drankje aan Moeke’s Bar, een lekker bord eten uit Moeke’s keuken, een goed gesprek aan één van Moeke's tafels of de voetjes van de vloer. Bij Moeke is het altijd feest.

Want zeg nou zelf, iedereen houdt toch van Moeke?

Werken bij Moeke Ede

Moeke is de huiskamer van Ede; een grand-café waar iedereen op iedere moment van de dag welkom is voor koffie, lunch, diner of een goed gesprek. De drempel wordt verlaagd maar de kwaliteit in gastvrijheid, sfeer en gerechten blijft behouden.

Ik zit even bij Moeke is een begrip. Moeke is gastvrij, sympathiek en warm. Niet in de laatste plaats dankzij haar medewerkers. Het is aan jou om er nog meer uit halen. Zodat gasten met alle liefde en plezier zeggen: Ik zit even bij Moeke.

Moeke heeft goed bedacht wat ze wil voor haar team en waar ze zorg voor dragen: Bij Moeke kan alles, Moeke is een café waar je ook iets kan eten, bij Moeke is alles lekker normaal, bij Moeke is kwaliteit vanzelfsprekend en bij Moeke voel je je thuis!

Contact Moeke Ede

Adresgegevens

Breelaan 2a

6711 MR Ede

Contactgegevens

088-0457700

[email protected]

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Informatie Adviseur

Nederland Vacature Groep, Ede, Gelderland
€ 5.247 per maand
5 dagen geleden
Taken en verantwoordelijkhedenHelp je om onze ambities op het gebied van de informatievoorziening te realiseren?Wij zoeken eenInformatie adviseur32 tot 36 uur per weekAlgemene informatieIn je rol als informatie adviseur help je ons op tactisch niveau onze ambities op het gebied van de informatievoorziening te realiseren en draag je bij aan een verdere professionalisering van het informatiemanagement. Je bent de verbindende...
Nederland Vacature Groep

Polikliniek assistent Oncologisch Centrum

Ziekenhuis Gelderse Vallei, Ede, Gelderland
€ 2.279 - € 3.276 per maand
3 weken geleden
Afdeling oncologisch Centrum Dienstverband Contract,Bepaalde tijd Niveau mbo Werkervaring starter,ervaren Aantal uren 24 - 32 uur per week Salaris € 2.279 - € 3.276,- bruto per maand Jij staat stevig in je schoenen en je hebt affiniteit met het specialisme Oncologie. Ben jij op zoek naar een baan waarbij je een mooie combinatie hebt van medisch handelen, administratieve én ondersteunende...
Ziekenhuis Gelderse Vallei

Medewerker klantenservice

Tempo-Team, Ede, Gelderland
3 weken geleden
Functieomschrijving Als klantenservice medewerker voor de Duitse & Nederlandse markt ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten! Je bent hierbij verantwoordelijk voor het coördineren en adviseren van alle service-aanvragen. Je helpt klanten en zorgt voor het hoogst haalbare klanttevredenheid. Ga jij voor 100% klanttevredenheid? Solliciteer dan snel of neem contact met ons op! We bekijken graag samen met jou wat...
Tempo-Team