Orderpicker

Luba


Datum: 3 weken geleden
Stad: Hoofddorp, Noord-Holland
Salaris: € 13,27 per uur
Contract type: Voltijd
Luba

Ben jij iemand die graag in het magazijn rondloopt en wil je werken in een hecht team waar hard werken voorop staat? Lunch wordt geregeld!

Over het werk

In deze functie kom je te werken in een hecht, hardwerkend team. Je start je werkdag met een werkoverleg. Hierin neem je de werkzaamheden van de dag door. Samen met het team zorg je ervoor dat de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk worden verricht zodat jullie gezamenlijk de dag weer kunnen afsluiten. Je zal veel gebruikmaken van een voicepicking-systeem. Je zorgt ervoor dat de juiste orders op tijd op de band staan om doorgestuurd te worden naar de inpakkers.

Er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Naast het leuke, afwisselende werk gaan jullie ook samen lunchen, de lunch wordt verzorgd door je werk.

Wat wij bieden

  • Je hebt uitzicht op een vast dienstverband
  • Een salaris van € 13,27 bruto per uur
  • Lunch van de zaak
  • Wanneer jij begint, word jij getraind voor de specifieke afdeling waar je gaat beginnen

Wat wij vragen

  • Je kan je verstaanbaar maken en begrijpt Engels
  • Je weet wat aanpakken is
  • Je wil graag aan de slag in het magazijn als orderpicker

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een groot distributiecentrum dat medische instrumenten levert aan dierenklinieken over de hele wereld. Denk onder andere aan instrumenten waarmee je het bloed kan controleren van de dieren op ziektes. Deze instrumenten worden gebruikt in een laboratorium van een dierenkliniek. Jouw collega's zijn gezellig en houden van aanpakken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je op via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Medewerker BoekStartcoach

C. (punt), Hoofddorp, Noord-Holland
2 weken geleden
Cpunt is een bruisende, inspirerende, open omgeving voor kunst, cultuur, kennis en ontspanning. Het is de plek voor kunst- en cultuurbeleving en educatie in de Haarlemmermeer. Het presenteert een rijk aanbod aan onder meer theatervoorstellingen, popconcerten, dansavonden, cursussen, een bibliotheek en horecagelegenheden. Cpunt is per direct op zoek naar een Medewerker BoekStartcoach (2 - 8 uur per week). De BoekStartcoach...
C. (punt)

FLOORMANAGER

The Sting, Hoofddorp, Noord-Holland
2 weken geleden
Locatie: Hoofddorp Uren per week: 38 Contract: Fulltime Ben jij ambitieus, sociaal en hou je van fashion? Kun jij je vinden in onze kernwaarden fun, no nonsense, eigenzinnig en sympathiek?! Come join us! Work somewhere awesome! WHAT YOU DO Als Teamleider/ Floormanager ben je samen met de (Assistant) Shopmanager het eerste aanspreekpunt voor vragen vanuit het team. Je begeleidt (nieuwe)...
The Sting

Servicemedewerker ongediertebestrijding - Hoofddorp

Rentokil, Hoofddorp, Noord-Holland
3 weken geleden
Als Servicemedewerker ben jij altijd onderweg. Je bezoekt de meest uiteenlopende klanten, zowel particulieren als bedrijven. Jouw belangrijkste taak is om ongedierte te bestrijden en te voorkomen. Kwaliteit en veiligheid staan hierbij voorop. De afwisseling van jouw werk zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. En het mooie is dat je geen ervaring nodig hebt, je wordt namelijk volledig opgeleid...
Rentokil