Teamleider overheid

Driessen


Datum: 3 weken geleden
Stad: Leeuwarden, Friesland
Salaris: € 2.946 - € 3.954 per maand
Contract type: Voltijd
Driessen

Met jouw ervaring en daadkracht weet jij het beste uit jouw team te halen en zorg je voor een prettige werksfeer waarin iedereen zich kan ontwikkelen. Ben jij de leidinggevende die wij zoeken? Lees dan vooral verder!

Wat ga je doen?

Het team bestaat uit zo’n 20 informanten, die iedere dag de burger met veel kennis en kunde te woord staan. Als leidinggevende motiveer, coach en stimuleer je ze in hun ontwikkeling en groei. Jouw doel? Het creëren van uitstekende dienstverlening op de afdeling. Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen, je komt terecht in een hecht team van leidinggevenden. Naast de dagelijkse begeleiding van jouw medewerkers, werk je samen met jouw collega's aan de veranderingen die plaatsvinden binnen de Belastingdienst. En juist daarom is jouw kritische blik zo belangrijk. Waarom doen we dingen zo? Kan het efficiënter? Wat betekent dit voor onze informant?

In deze functie werk je 32 – 36 uur per week. De voorkeur heeft 36 uur. Als je op vrijdagen beschikbaar bent, is dat een pre!

Wie ben jij?

Het huidige team is op zoek naar collega die over een sterke persoonlijkheid beschikt en die de nodige ervaring op het gebied van leidinggeven met zich meebrengt. Iemand die draagvlak kan creëren en er écht staat voor zijn of haar medewerkers. Jij weet waar je het over hebt en durft daarin je ruimte in te nemen.

Als leidinggevende krijg je veel te maken met verschillende organisatiebelangen. Daarom is het belangrijk dat jij zelfverzekerd bent en knopen durft door te hakken. Je weet anderen mee te nemen in jouw visie en ideeën en bent duidelijk in je communicatie. Met jouw organisatiesensitiviteit en uitstekende gevoel voor verhoudingen weet je als geen ander je weg te vinden in een politiek gestuurde organisatie. Je gaat voor resultaat, maar verliest dankzij je inlevingsvermogen de relatie niet uit het oog.

Daarnaast:

  • Heb je minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Heb je recente ervaring als leidinggevende in een callcenter
  • Heb je kennis van en ervaring met de systemen Workflowmanagement (WFM) en CC-pulse

Waar ga je werken?

De Directie Klantinteractie & -services (KI&S) is namens de andere directies verantwoordelijk voor de massale interactie met burgers en bedrijven. Wanneer interactie waarde toevoegt, zorgt KI&S voor heldere informatie en een persoonlijke benadering zodat burgers en bedrijven zelf hun zaken met de Belastingdienst kunnen regelen via de digitale voorzieningen zoals de portalen en de website. En hebben belastingplichtigen of toeslaggerechtigden alsnog een vraag, dan worden ze in één contact goed geholpen. Én KI&S verzamelt en analyseert klant- en kanaalkennis.

Wat bieden we jou?

  • Je wordt beloond met een marktconform salaris schaal 8.0 rijksoverheid tussen de € 2946 en €3954 bruto (o.b.v. 36 uur)
  • Eindejaarsuitkering conform CAO Rijk
  • Je bouwt naar rato 25 vakantiedagen per jaar op en je ontvangt 8,33% vakantiegeld over je verdiende salaris
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Reiskosten met OV worden 100% vergoed
  • Fietsvergoeding van €0,21 per km
  • Pensioenopbouw conform ABU-cao vanaf de eerste dag

Wat bieden wij jou verder:

  • Een werkplek waar jij de kans krijgt te ontwikkelen en te groeien
  • Gratis wisselend aanbod aan opleidingen & workshops
  • Collectiviteitskortingen bij verschillende (zorg-)verzekeringen
  • Een maandelijkse korting van €10,00 op je sportabonnement via Bedrijfsfitness Nederland bij een van de 3500 aangesloten sportscholen

Is je interesse gewekt?

Reageer op deze vacature via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan telefonisch contact met Sannah Tulner of Elma Postma op via 06-50 01 87 22 of stuur een e-mail via [email protected].

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Procesoperator

Pro Industry, Leeuwarden, Friesland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
18 uur geleden
FunctieomschrijvingZoek je een uitdagende functie als ervaren procesoperator op onze afvulafdeling? Je zult verantwoordelijk zijn voor het vullen van diverse melkproducten in verschillende verpakkingen, en dit gebeurt op een splinternieuwe productielijn met de meest geavanceerde apparatuur. Als je ervaring hebt als procesoperator in de voedingsmiddelenindustrie en in het bezit bent van een MBO niveau 3-diploma in de voedingsmiddelenindustrie of een...
Pro Industry

Menger

Pro Industry, Leeuwarden, Friesland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
3 dagen geleden
FunctieomschrijvingWil jij een salaris tussen de €2.765,- en €3.355,- bruto per maand verdienen, inclusief ploegentoeslag? Ben je een ervaren menger in de voedingsmiddelenindustrie met een mbo-2 diploma? Zoek je een baan waarin je kunt groeien? Lees dan verder! Als menger speel je een cruciale rol in de productie van diverse items die uiteindelijk in de schappen belanden. Je bent verantwoordelijk...
Pro Industry

Administratief projectmedewerker

Driessen, Leeuwarden, Friesland
€ 2.621 - € 3.504 per maand
3 weken geleden
Bij de Raad voor Rechtsbijstand werk je als projectmedewerker aan een uniek project: de kinderopvangtoeslagregeling. Met jouw juridische kennis en klantgerichtheid zorg je voor een goede afhandeling van aanvragen. Solliciteer nu! Wat ga je doen? Als projectmedewerker bij de Raad voor Rechtsbijstand werk je voor de Herstelregeling van Kinderopvangtoeslag. Je beoordeelt aanmeldingen of deze voldoen aan de regelgeving. Daarnaast heb...
Driessen