Filiaalleider

Aldi


Datum: 2 weken geleden
Stad: Zwolle, Overijssel
Contract type: Voltijd
Aldi

Echte ALDI medewerkers die dagelijks onderdeel zijn van kleine, simpele momenten die ertoe doen, momenten die het werk betekenis geven. Die voor iedereen anders zijn.

Wat doe je als filiaalmanager

Als filiaalmanager bij ALDI ben jij verantwoordelijk voor het gehele filiaal. Je weet alles in goede banen te leiden en zorgt ervoor dat doelen worden behaald en de klant een fantastische winkelervaring krijgt. Jij zorgt ervoor dat jouw team gemotiveerd aan de slag gaat. Dit zorgt ervoor dat dat de schappen gevuld zijn en klanten tevreden de winkel uitgaan. Dit doe je door te zorgen voor een optimale personeelsbezetting en toe te zien op veiligheid met betrekking tot klant, collega én de winkel. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het:

  • Bewaken en stimuleren van de omzet van jouw filiaal
  • Controleren en bijhouden van de filiaaladministratie
  • Zorgdragen voor het nakomen van alle wettelijk verplichte activiteiten

Wanneer past deze baan bij jou

Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is ruimte voor ontwikkeling. Bij ALDI passen dan ook mensen die van aanpakken weten. Daarnaast herken jij jezelf in onderstaande punten:

  • Je bezit minimaal een mbo 4-diploma
  • Je bent zowel doordeweeks als in het weekend flexibel inzetbaar
  • Je hebt relevante leidinggevende werkervaring
  • Je beheerst de Nederlandse en bij voorkeur ook de Engelse taal
  • Je bent handig met verschillende software systemen

Om deze reden wil je bij ALDI werken

Onze medewerkers laten zien dat we meer zijn dan dat de huidige arbeidsmarkt van ons kent. Samen bouwen we aan de toekomst van discount en dat biedt kansen.


Bij ons voelt de kleur blauw warm aan. Blauw en warm, een contradictie. Werken bij een discounter en goede arbeidsvoorwaarden wellicht ook. En dat is nou net ALDI. Dat wat je niet zou verwachten is er wel degelijk. We kunnen er veel over vertellen, toch moet je het gewoon meemaken.

Meer voordelen dan je denkt

  • Goed salaris
  • Ontwikkelen
  • Impact
  • Uitdaging
  • Zekerheid

Contact

Durf te kiezen voor een avontuur bij ALDI en laat je verrassen. Solliciteer nu!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Operator

Pro Industry, Zwolle, Overijssel
€ 2.000 - € 5.000 per maand
1 week geleden
FunctieomschrijvingVoor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een veelzijdige en leergierige operator. Als operator in dagdienst heb je een breed takenpakket. Naast het bedienen van de menginstallaties zul je ook werkzaamheden verrichten in het laboratorium en indien nodig de planning op je nemen. Voor deze diverse rol zoeken wij iemand die een leergierige en flexibele instelling heeft,...
Pro Industry

Inpakmedewerker

Pro industry, Zwolle, Overijssel
€ 2.600 - € 3.100 per maand
3 weken geleden
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je snel aan de slag? Zoek niet verder! Via ons kun je op korte termijn beginnen bij een van onze opdrachtgevers als inpakmedewerker in een 3-ploegendienst. Samen met je collega's zorg je ervoor dat de producten voldoen aan de huidige kwaliteitseisen. Je werkt in een schone en georganiseerde omgeving en...
Pro industry

Medewerker data gas- en laagspanningsnetten

Enexis, Zwolle, Overijssel
€ 2.878 - € 4.112 per maand
3 weken geleden
Ons bedrijfsvoering-centrum (BVC) is verantwoordelijk voor de operationele Bedrijfsvoering van de hoogspannings-, (HS), middenspannings-, (MS) en laagspanningsnetten (LS) alsmede het gasnet. De afdeling richt zich onder andere, op basis van de actuele netsituatie, op schakelhandelingen ten behoeve van uitbreidingen, vervangingen, metingen en onderhoud en het coördineren van de afhandeling van storingen in de netten waarbij de focus van de meldpuntmedewerkers...
Enexis