Natuursteenbewerker

Q Interim


Datum: 2 weken geleden
Stad: Maastricht, Limburg
Contract type: Voltijd
Q Interim

Een eeuwenoud vak dat nog steeds bestaat. Een vak voor de echte liefhebber die ambachtelijk bezig wil zijn met natuursteen.

Natuursteen ben je vast wel eens tegengekomen in oude panden op vloeren en in trapportalen. En wat dacht je van keukenbladen? Je leert hoe je natuursteen kan bewerken en je leert de machines en materialen kennen die daarbij nodig zijn. Je leert zagen, frezen en polijsten. Natuurlijk moet je ook weten hoe je het materiaal op moet meten voor je aan de slag kan.

Als aankomend allround natuursteenbewerker bewerk je natuursteen machinaal in de werkplaats van onze opdrachtgever. Je bewerkt aanrechtbladen, tegels en platen voor gevelbekleding. Je werkt met diverse soorten natuursteen die ze gebruiken voor badkamers, vloeren, trappen, keukenbladen en dorpels. Je voert de bewerkingen met de hand of met een CNC zaag- en freesmachine uit. Het is belangrijk dat je ruimtelijk inzicht hebt en nauwkeurig werkt.

Onze klant bestaat al ruim 15 jaar en ze beschikken over een eigen werkplaats en showroom. Ze bedienen de interieurmarkt op een vakkundige en flexibele wijze. Kwaliteit staat voorop, net als persoonlijke aandacht voor de klanten. In een klein hecht team ga jij aan de slag om het vak van natuursteenbewerker eigen te maken. De eerste weken kijk je mee met een ervaren collega en krijg je duidelijke uitleg over hoe de verschillende machines werken en hoe je alles polijst. Wanneer je denkt dat je zelfstandig aan de slag kan, ga je dit proberen. Uiteraard kijkt de ervaren collega met je mee en leert je alles tot in de puntjes.

Wie ben jij?

We verwachten dat je minimaal mbo werk- en denkniveau hebt en technisch aangelegd bent. Kandidaten die al eerder gewerkt hebben als timmerman/interieurbouwer/metaalwerker genieten de voorkeur.
Ook is de ervaring met cnc zaag- en freesmachines aanwezig en kun je goed overweg met handgereedschap. Heb je je heftruckcertificaat? Dan is dit een mooie pre.

Wij bieden jou een fijne werksfeer binnen een familiebedrijf waar je met mooie natuurlijke materialen mag werken. Is het eindproduct klaar dan mag je mee naar de klant om te gaan (af)monteren. Zo kun jij genieten van al het werk dat jij voor deze klant geleverd hebt. Een werkdag is zeer afwisselend en uitdagend waarbij je een salaris ontvangt conform cao afbouw en natuursteen.

Mocht dit de baan zijn waar je naar op zoek bent? Twijfel dan niet en solliciteer via de sollicitatiebutton. Nadat je hebt gesolliciteerd, nemen wij contact met je op. Bij gebleken geschiktheid, plannen wij een kennismakingsgesprek met je in. Nog steeds overtuigd van deze leuke baan? Dan sturen we je gegevens door naar onze opdrachtgever en word je uitgenodigd voor een gesprek en rondleiding.

Solliciteer!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

PhD-position "Psychedelics for personal and planetary health"

Maastricht University, Maastricht, Limburg
€ 2.770 - € 3.539 per maand
1 week geleden
Together, the Department of Neuropsychology and Psychopharmacology and the Maastricht Sustainability Institute are looking for a talented and ambitious candidate for a PhD project investigating the effects of psychedelic drugs on sustainable behavior and decision-making. Job Description During the course of this PhD position, you will conduct a series of observational and placebo-controlled, experimental drug trials in healthy volunteers, investigating...
Maastricht University

Assemblage medewerker

Stadion Uitzenden, Maastricht, Limburg
1 week geleden
Locatie: Maastricht Uren: 40 u p/w Startdatum: Vanaf 02-04-2024 Werktijden: 07:00-15:00 Publicatiedatum: 2024-04-16 Werkgever: Stadion Uitzenden B.V. Wat ga je doen? Welke werkzaamheden kan jij verwachten als Assemblage medewerker: Orders picken; Samenbouwen van apparatuur volgens tekening en naar instructie; Tijdregistratie voor order afhandeling; Laser graveren van typeplaatjes; Testen van gereed product; Inpakken van gereed product; Het de-assembleren en schoonmaken van...
Stadion Uitzenden

Winkelmanager (M/V)

Xenos, Maastricht, Limburg
€ 15,39 - € 23,91 per uur
3 weken geleden
Mosae Forum 39 - Maastricht Winkel Verkoop - winkelmanager 32 - 38 uur Met meer dan 150 kleurrijke winkels, een online webshop en een groot aantal fans op onze social media kanalen, is Xenos de afgelopen jaren enorm gegroeid. Onze ambitie? Nog groter, slimmer én sneller worden. Dit kan alleen door samen te werken met enthousiaste collega’s, die ondernemend zijn,...
Xenos