Teamleider HR Servicedesk

HWW Zorg


Datum: 3 weken geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Salaris: € 5.593,19 per maand
Contract type: Voltijd
HWW Zorg
  • Vast contract
  • Voltijds
  • Van 5 tot 10 jaar ervaring
  • Hoger beroepsonderwijs
  • Teamleider Servicedesk

Vacature Teamleider HR Servicedesk

Maak het mee, bij HWW zorg

Ben jij een ervaren HR-professional met sterke leiderschapskwaliteiten? Zoek je een uitdagende functie waarin je een team kunt aansturen en HR-processen kunt optimaliseren? Dan is deze vacature als Teamleider HR Servicedesk iets voor jou!

HWW zorg is een toonaangevende zorgorganisatie met ruim 1.300 medewerkers en is actief in de regio Den Haag. HWW zorg stimuleert mensen vanuit hun talent en persoonlijke kracht om resultaatgericht te werken, flexibel te zijn en zich duurzaam te ontwikkelen. De HR afdeling zorgt dat de personeelscapaciteit van HWW zorg is toegerust om haar taak te doen door permanent aandacht te hebben voor de professionalisering en duurzame inzetbaarheid van leidinggevenden en medewerkers en hen daarin te faciliteren en te ondersteunen. Als teamleider Servicedesk ben je integraal verantwoordelijk voor het leiden van onze HR Servicedesk en het optimaliseren van HR-processen binnen onze organisatie.

Jouw rol:
Als teamleider Servicedesk ben je de schakel tussen de operationele uitvoering en het strategische HRM-beleid. Je stuurt het HR Servicedesk-team aan en zorgt ervoor dat de collega’s zich professioneel en persoonlijk kunnen ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor de operationele implementatie van het HRM-beleid en werkt nauw samen met de manager HR en andere disciplines binnen de organisatie.

Jouw verantwoordelijkheden:

  • Leidinggeven aan de HR Servicedesk en zorgen voor professionele ontwikkeling van medewerkers.
  • Uitvoeren van het personeelsbeleid binnen de kaders van het centrale HR-beleid.
  • Optreden als gedelegeerd eigenaar van het PersoneelsInformatieSysteem en optimaliseren en automatiseren van HR-werkprocessen in dit systeem. Intensieve samenwerking met de Functioneel Applicatie Beheerder van I&A.
  • Bewaken en coördineren van de kwaliteit van de dienstverlening van de personeels- en salarisadministratie die belegd is bij derden.
  • Zorgen voor adequate (management)rapportages en het vertalen van gegevens naar bruikbare inzichten voor het management.

Wat bieden wij:
Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamische omgeving, waar verandering meer regel dan uitzondering is. Jouw ideeën voor verbeteringen worden niet alleen op prijs gesteld; ze worden van je verwacht!
De functie is ingeschaald in FWG 60 conform de CAO VVT (maximaal € 5.593,19 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). Verder bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: een volledige 13e maand, 8% vakantiegeld, 238 uren verlof per jaar en een cafetariamodel (Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden), met daarin mogelijkheden voor de aanschaf van een laptop/tablet/PC, fiets of bijvoorbeeld een fitnessabonnement. En daarnaast bieden we volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marlies van Weeren, Adviseur Werving en Selectie, T: 06-82010062. Solliciteren kan de button bij de vacature op de website www.werkenbijhwwzorg.nl


Profiel

  • Post-hbo werk- en denkniveau op het gebied van HRM en/of salarisadministratie.
  • Kennis van managementvaardigheden.
  • Ervaring met veranderkunde en projectmatig werken.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Sterke management- en organisatorische vaardigheden.

Een woordje van de manager

Sinds begin 2024 ben ik werkzaam als manager HR bij HWW zorg. Binnen mijn afdeling zijn de volgende disciplines vertegenwoordigd; HR advies, verzuim en arbo, HR data, opleidingen, HR backoffice, recruitment en Capaciteitsplanning. In totaal een team van 19 professionele medewerkers. Een deel van mijn team wordt aangestuurd door de Teamleider HR. Als manager vind ik het belangrijk dat mijn medewerkers plezier in hun werk hebben, zich gehoord én gezien voelen, en bovendien de ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Mijn leiderschapsstijl is een coachende vorm met een juiste balans tussen resultaat- en mensgerichtheid.

Harry Liemburg

Manager HR

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Verkoopmedewerker

vanHaren Schoenen BV, Den Haag, Zuid-Holland
1 week geleden
Ben jij op zoek naar een parttime baan als verkoper in een winkel? Bij vanHaren ben je als verkoopmedewerker altijd welkom! Misschien heb je zelfs al wat ervaring als verkoper in een winkel, sales medewerker, winkelmedewerker of verkoopmedewerker... Zo niet, dan leren wij jou hoe jij onze klanten blij maakt. Dat vanHaren al ruim 90 jaar een begrip is in...
vanHaren Schoenen BV

2024-0090 Application Migration Coordinator (NS) NETHERLANDS - 2 May

Park Lane Recruitment, Den Haag, Zuid-Holland
€ 3.900 per maand
2 weken geleden
Deadline Date: Thursday 2 May 2024 Location: The Hague, NETHERLANDS Required Security Clearance: NATO SECRET Deadline Date: Thursday 2 May 2024 Requirement: Application Migration Coordinator Location: The Hague, NETHERLANDS Full Time On-Site: Yes (Remote working possible as approved by the manager) Not to Exceed Rate: 3900 EUR/Sprint (Total 2024 NTE: 124,800 EUR for 32 Sprints) Price for optional years will...
Park Lane Recruitment

Programmamanager Omgevingsplan

Gemeente Den Haag, Den Haag, Zuid-Holland
€ 5.561 - € 7.325 per maand
3 weken geleden
Ben jij klaar om stedelijke ontwikkeling vorm te geven? Kom bij ons team als programmamanager en maak impact in Den Haag! Ben jij gepassioneerd door stedelijke ontwikkeling en wil je een sleutelrol spelen in het vormgeven van de toekomst van Den Haag? Als programmamanager bij de afdeling Juridische Planvorming en Omgevingsrecht (JPO) van de Gemeente Den Haag, krijg je de...
Gemeente Den Haag