Presales Medewerker

Autokan


Datum: 2 weken geleden
Stad: Groningen, Groningen
Salaris: € 2.500 - € 3.000 per maand
Contract type: Voltijd
Autokan

Pre-sales Topper gezocht bij Autokan in Groningen!


In de straten van Groningen vind je Autokan, waar financiering niet alleen worden verstrekt maar ook een team van gedreven professionals een thuisbasis vindt. Met een sterke focus op klanttevredenheid en hoogwaardige service streven we ernaar elke klant zich als koning te laten voelen. Ons team is de sleutel tot ons succes, en we zoeken nu een nieuwe Pre-sales topper om samen onze ambities waar te maken.


Jouw start bij Autokan begint hier

Als Pre-sales Medewerker ben jij de architect van onze offertes. Je bereidt ze voor, stelt ze op en zorgt ervoor dat ze tijdig en accuraat worden verstuurd. Samen met ons sales-team werk je aan het optimaliseren van ons verkoopproces. Jij speelt een cruciale rol in het onderhouden en versterken van klantrelaties door consistente, hoogwaardige service te bieden.

Verder ben jij gedurende dag veel aan de telefoon met verschillende klanten om hen zo goed mogelijk te helpen.


Wat mag je van ons verwachten?

  • Een competitief salaris tussen €2.500 en €3.000 per maand exclusief bonus, met een aantrekkelijke bonusstructuur;

  • Een werkplek in een van de meest moderne kantoren van Groningen;

  • De intentie om jouw tijdelijke contract tot een vast contract te maken;

  • Een cultuur van teamwork, innovatie en continue verbetering, ondersteund door een bedrijf dat jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling serieus neemt;

  • Gezellige teamuitjes, wekelijkse lunches en natuurlijk een bruisende vrijdagmiddagborrel;

  • Productkorting en reiskostenvergoeding.


Jouw profiel:

Jij gedijt goed in een gestructureerde omgeving en gaat graag verder op de manier waarop je al bezig was. Routinematig werk voer jij met precisie uit, waarbij jij elke stap optimaliseert om tot de beste resultaten te komen.

Jij bent efficiënt en doelgericht. Jij bloeit op in een omgeving waar jij op bekend terrein kan opereren en bestaande processen kan verbeteren. Jij brengt een frisse blik op optimalisatie en stabiliteit, en jou toewijding aan routinematig werk maakt jou een waardevolle aanwinst voor ons team.

Zie jij jezelf als de perfecte aanvulling op ons team? Aarzel dan niet. Word onderdeel van Autokan en help ons groeien, terwijl wij jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.


Klaar voor de sprong?

Zie je jezelf als de perfecte aanvulling op ons team? Aarzel dan niet. Word onderdeel van ons team en help ons groeien, terwijl wij jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.



Verwachte startdatum: in overleg

Salaris tussen €2500,- en €3000,-

Tot snel! Team Autokan - Waar Jouw Toekomst Begint!


Zien we je binnenkort?

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Directeur bedrijfsvoering in Groningen

Nederland Vacature Groep, Groningen, Groningen
1 week geleden
Taken en verantwoordelijkhedenWord jij de zakelijk leider van vier VO-scholen in de stad Groningen?CSG Groningen zoekt een directeur bedrijfsvoering. Ca 0,8 fte, schaal 14.We ontmoeten graag iemand die het leuk vindt om te organiseren, strategisch kan denken, goed is met mensen en niet schrikt van grote bedragen en soms ingewikkelde regelgeving.CSGDe Christelijke Scholengemeenschap Groningen biedt voortgezet onderwijs op vier scholen:...
Nederland Vacature Groep

Medewerker Medische Administratie

UMCG, Groningen, Groningen
€ 3.434 per maand
3 weken geleden
Functiebeschrijving Voor ons team van de polikliniek Radiotherapie zijn wij op zoek naar een gedreven medewerker Medische Administratie (MMA A) die het overzicht weet te bewaren en zich niet snel uit het veld laat slaan. Je voert de regie over het administratieve proces door het uitvoeren van de volgende werkzaamheden: Binnenkomende post scannen en verwijzingen administratief afhandelen. Patiënten afsprakenplanning en...
UMCG

Plaatsvervangend Opleider Psychiatrie

GGZ Friesland, Groningen, Groningen
€ 11.190 per maand
3 weken geleden
Plaatsvervangend Opleider Psychiatrie8 uur Ontwikkel jouw rol in het vormgeven van de toekomst van psychiatrie. Wordt Plaatsvervangend Opleider Psychiatrie bij GGZ Friesland. Een uitgelezen kans om een hoogwaardige specialistische opleiding te coördineren en bij te dragen aan de ontwikkeling van Aspirant-Psychiaters. Je nieuwe functie Als Plaatsvervangend Opleider Psychiatrie werk je samen met de Opleider Psychiatrie aan de organisatie van de...
GGZ Friesland