Medewerker verkoop binnendienst Maastricht

Wasco


Datum: 2 weken geleden
Stad: Maastricht, Limburg
Salaris: € 2.651 - € 3.517 per maand
Contract type: Voltijd
Wasco

Ben jij een geboren probleemoplosser met een neus voor commerciële kansen? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Als jij gedreven bent om klanten te ondersteunen, jezelf wilt ontwikkelen in een bruisende omgeving en een passie hebt voor techniek, dan is deze vacature in Maastricht op jouw lijf geschreven!

Jouw Job
Als Medewerker Verkoop Binnendienst ben jij de spil in ons team, waarbij je niet alleen zorgt voor een vlekkeloze afhandeling van orders, maar ook actief bijdraagt aan het identificeren en benutten van verkoopkansen. Je bent het zonnetje in huis als het gaat om klantgerichtheid, en je vindt het een uitdaging om elke klant tevreden te stellen en te behouden.

Verantwoordelijkheden:

  • Als eerste aanspreekpunt voor onze klanten, ben je de stem van Wasco en zorg je voor een warm welkom en een vlotte afhandeling van hun vragen en verzoeken.
  • Je beheert orders als een pro, en zorgt ervoor dat onze klanten altijd op de hoogte zijn van eventuele prijswijzigingen en leverdata.
  • Met jouw commerciële flair maak je niet alleen offertes, maar denk je ook actief mee over hoe we onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn en zo ons marktaandeel kunnen vergroten.
  • Je bent een echte teamspeler en werkt nauw samen met collega's en externe partners om ervoor te zorgen dat elke klant een ambassadeur van Wasco wordt.

Wij vragen
We zijn op zoek naar een sociale en energieke collega die graag in contact staan met anderen. Proactiviteit, commerciële vaardigheden en flexibiliteit zijn van groot belang.

  • Je hebt minimaal een MBO werk- / denkniveau, bij voorkeur met een achtergrond in de commercie of techniek.
  • Affiniteit met techniek is een grote plus, maar het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent om bij te leren en jezelf te ontwikkelen.
  • Ervaring met CRM-systemen zoals Dynamics CE en kennis van Excel zijn een pré.
  • Je bent een echte multitasker met een scherp oog voor detail, die ook onder druk het hoofd koel weet te houden.
  • Jouw sociale en communicatieve vaardigheden zijn ongeëvenaard, en je weet als geen ander hoe je een klant een glimlach op het gezicht bezorgt.

Wie zijn wij
Bij Wasco zijn we niet zomaar een groothandel; we zijn een dynamisch team dat gedreven wordt door passie voor techniek en een ongeëvenaarde klantenservice. Als marktleider in de levering van technische producten en diensten aan professionals in de installatiebranche, streven we ernaar om elke dag onze klanten te verrassen met innovatieve oplossingen en uitmuntende service.
In ons Maastrichtse team heerst een gezellige sfeer waarbij samenwerking en sociale interactie centraal staan. Er wordt veel gelachen en collegialiteit is erg belangrijk! Word jij onze zesde collega in dit gezellige team?

Wij bieden
Naast een prettige werkomgeving en betrokken collega's bieden we:

  • Een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging naar een vast contract;
  • Salarisschaal 6 (€2.651 - €3.517) afhankelijk van ervaring en leeftijd;
  • 25 vakantiedagen en 12 atv-dagen (bij fulltime);
  • Mogelijkheid om atv-dagen te verkopen;
  • Gedeeltelijk thuiswerken is mogelijk;
  • Jaarlijkse winstdelingsregeling tot 3% van jaarsalaris;
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per km;
  • Collectieve zorgverzekering;
  • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden via WasCollege.

Interesse? Als deze kans jou aanspreekt, nodigen we je van harte uit om te solliciteren via de sollicitatiebutton op www.werkenbijwasco.nl. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Arjet Kievit 0629304422

Let op! Acquisitie niet gewenst want wij vervullen onze vacatures zelf.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Business Course traineeship Randstad Groep Nederland

Randstad Nederland, Maastricht, Limburg
€ 3.000 per maand
3 weken geleden
Functieomschrijving Beschrijving Je beste zelf worden en anderen daarbij helpen. Dát is het uitgangspunt van een traineeship bij Randstad Groep Nederland. We zetten getalenteerde starters in hun kracht en begeleiden hen om uit te groeien tot unieke leiders van de toekomst. Uniek, omdat verschil er moet zijn. En uniek omdat iedereen op een eigen manier werkt, communiceert en leiding geeft....
Randstad Nederland

Industriemonteur Hoogspanningslijnen Tennet

Bouwpeople, Maastricht, Limburg
3 weken geleden
Industriemonteur Hoogspanningslijnen Tennet Maastricht Elektrotechniek Limburg Startdatum project: 29-03-2024 Over dit project Duur: 16 weken Hoogspanningsstations Voordelen van BouwPeople Vast contactpersoon Snelle betaling ZZP opdrachten door heel Nederland Industriemonteur Hoogspanningslijnen Tennet Projectomschrijving Voor de regio Maastricht zoeken wij elektromonteurs die ervaring hebben met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden aan bovengrondse hoogspanningslijnen. Voor het werken op hoogte staat veiligheid voorop en...
Bouwpeople

Onderzoeksassistent

Maastricht UMC, Maastricht, Limburg
€ 2.024 - € 3.923 per maand
3 weken geleden
Vacature Gepubliceerd op 5 april 2024 Solliciteer tot 22 april 2024 Afdeling Vaatchirurgie Beroepsgroep Onderzoek & Wetenschap Vacaturenummer v24.0194 Ja, ik wil deze baan! Wat ga je doen? Vanuit de vakgroep Vaatchirurgie en het Expertisecentrum Palliatieve Zorg zijn wij op zoek naar een onderzoeksassistent voor het project “Doorontwikkeling van I-HARP voor mensen met perifeer vaatlijden en mantelzorgers: I-AVP”. Je gaat...
Maastricht UMC