Adviseur Energietransitie - Career Program september 2024

EIFFEL


Datum: 3 weken geleden
Stad: Haarlem, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
EIFFEL
Kijk jij ernaar uit om bij te dragen aan een toekomstbestendig Nederland? En ben jij klaar voor een verdiepende stap in je carrière? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

In september 2024 starten we binnen team Energietransitie met een vernieuwd Career Program waarbij we na een algemeen programma gaan inzoomen op drie verschillende onderwerpen binnen de Energietransitie.

Als eerste onderwerp zal aan bod komen de leerlijn Warmtetransitie waarin we aan de slag gaan met: rekenen aan de energietransitie, warmte- en koudetechnieken, energiebesparing, warmte- & omgevingsrecht en een wijkuitvoeringsplan warmte.

Als tweede onderwerp komt de RES & duurzame opwek voorbij waarin RES: Wind en zon voorbij komt en planologische procedures.

Als derde en laatste onderwerp behandelen we de energiesystemen en hierin komen waterstof, netcongestie & opslag en Smart Energy Hubs voorbij.

Dit ga je doen in een groep van ongeveer 8 mensen die allemaal op vergelijkbaar niveau zitten wat betreft bovenstaande onderwerpen. In totaal zal dit programma ongeveer 3 tot 4 weken in beslag nemen.

Na deze 3 tot 4 weken training ga je aan de slag als adviseur energietransitie binnen een semi-overheidsorganisatie. De rollen die je binnen deze organisaties gaat vervullen zullen allemaal rondom het thema Energietransitie op gemeentelijk of provinciaal niveau spelen.

Dit ben jij:

Je hebt al enige kennis en ervaring binnen de energietransitie. Je bent communicatief sterk zowel in woord als schrift. Verder beschik je over:

  • Een relevant afgeronde WO of HBO opleiding;
  • Minstens 1,5 jaar relevante werkervaring binnen de energietransitie;
  • Je beheerst de Nederlanse taal uitstekend in woord en geschrift;
  • Je bent ambitieus en wilt snel groeien in jouw rol om meer verantwoordelijkheid te krijgen

Wat krijg je van ons?

Eiffel Projects biedt een fijne werkomgeving waar kennis centraal staat. Uiteraard hoort ook een goede beloning bij het werk. Daarnaast zet Eiffel Projects in op veel flexibiliteit en ruimte voor vrijheid zodat je zelf bepaalt wat goed bij je past. Onze voorwaarden bestaan onder meer uit:

  • Een jaarcontract met uitzicht op vast, vanaf 32 tot maximaal 36 uur per week;
  • Een aantrekkelijk salaris, wat ligt tussen €3050,- en €4250,- afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Uiteraard een eenmalige uitkering van 8% vakantiegeld;
  • Reiskostenvergoeding voor OV of €0,23 per kilometer in het geval van eigen vervoer. Inzet van een elektrische leaseauto is mogelijk;
  • Een goed premievrij pensioen bij BeFrank;
  • Een Bring Your Own Device (BYOD) regeling voor gebruik van eigen laptop en telefoon van €70 per maand;
  • Mogelijkheid om zelf in te vullen waar je werkt; in overleg met je opdrachtgever kan dit vanuit huis, ons kantoor of de opdrachtgever zelf

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden en wil je meer te weten komen? Neem dan snel contact op met Claudia Hagenaars (Recruitment Business Partner) via 06-43620890. Zij staat je graag te woord.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Visual Merchandiser

Sissy-Boy, Haarlem, Noord-Holland
1 week geleden
Jij zorgt er met jouw creatieve achtergrond voor, dat de richtlijnen van de Visual Merchandising worden door vertaald naar jouw winkel. Samen met de Storemanager zorg je ervoor dat de omzetdoelstellingen behaald worden. Tevens ben je in deze rol eindverantwoordelijk voor het winkelbeeld. Dat betekent dat je zowel verantwoordelijk bent voor het coördineren van de operationele goederenstroom, alsmede voor het...
Sissy-Boy

Orthopedagoog

Dunamare, Haarlem, Noord-Holland
€ 3.186 - € 5.862 per maand
2 weken geleden
Wat ga je doen? Je bent mede verantwoordelijk voor de ondersteuning van onze leerlingen. Van intake tot uitstroom weet jij welke ondersteuningsbehoeften leerlingen hebben en zet deze om in handelingsgerichte adviezen gericht op reële doelen. Je bent samen met de mentor verantwoordelijk voor het OPP en houdt door overlegmomenten en bijhouden van het leerlingvolgsysteem zicht op de ontwikkeling de leerlingen....
Dunamare

Junior adviseur warmtetransitie

EIFFEL, Haarlem, Noord-Holland
2 weken geleden
Ben jij klaar om de volgende stap in je carrière te maken en bij te dragen aan een toekomstbestendig Nederland? Lees dan snel verder.. Wat ga je doen? Start jouw reis met het 3-weekse Career Program als Junior Adviseur Warmtetransitie bij Eiffel! Benieuwd naar de wereld van de fysieke leefomgeving? Bij Eiffel's Junior Adviseur Warmtetransitie-programma ontdek je het allemaal! Stap...
EIFFEL