(Junior) Calculator

Fuse Engineering


Datum: 3 weken geleden
Stad: Helmond, Noord-Brabant
Salaris: € 40.000 - € 50.000 per jaar
Contract type: Voltijd
Fuse Engineering
Client Details
Waar ga je werken?Ben jij in staat om met nauwkeurigheid calculaties te maken en te onderhouden? Voel je je aangetrokken tot de uitdagingen die de sectoren renovatie en onderhoud te bieden hebben? Zie je jezelf nieuwe processen implementeren en optimaliseren, terwijl je je vaardigheden verder ontwikkelt binnen deze dynamische omgeving? Dan is dit de perfecte uitdaging voor jou. Ons bedrijf, dat zich bevindt in Helmond, speelt een belangrijke rol binnen de sector van renovatie en onderhoud. Wij bieden creatieve en efficiënte oplossingen aan onze klanten en zorgen voor een gestroomlijnde implementatie. Als Calculator bij ons krijg je niet alleen de kans om deze processen vorm te geven, maar krijg je ook volop mogelijkheden om te groeien via diverse trainingen en cursussen. Binnen ons bedrijf hebben we oog voor elk individueel talent. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor persoonlijke aandacht en positieve interactie. Wij geloven sterk in open communicatie en een hecht teamverband. Jouw stem wordt gehoord omdat we samen groeien en uitdagingen aangaan
Description


Wat ga je doen?

  • Als Calculator ben je niet alleen de controleur, maar ook de drijvende kracht achter onze zakelijke beslissingen. Je houdt je bezig met de berekeningen van onze projecten - van renovatie tot onderhoud - en je bent nauw betrokken bij verdere efficiënte procesverbeteringen.
  • Bovendien ben je verantwoordelijk voor het opstellen en bijhouden van offertes en contracten. Je overziet en verbetert waar nodig de projectbegrotingen. Jouw deskundige kijk op de financiële kant, de efficiëntie en tijdigheid van de projecten draagt mede bij aan het algehele succes van ons bedrijf.

Profiles


Wie ben jij?

  • MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Relevante ervaring in de bouw

Offer


Wat krijg je?

  • Salaris: een goed bruto jaarsalaris tussen de €40.000 tot €50.000, afgestemd op je kennis, ervaring en vaardigheden, zodat je altijd eerlijk en billijk wordt betaald voor je inzet.
  • Vakantiedagen: We bieden een royaal verlofpakket inclusief 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen, dus jij kan altijd even goed uitrusten om uiteindelijk optimaal te presteren.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: We stimuleren opleidings- en groeimogelijkheden, zodat je kunt doorgroeien in je huidige rol of wellicht in een compleet nieuwe rol binnen ons bedrijf.
  • Reisvergoeding: We bieden een aantrekkelijke reisvergoeding, zodat je niet de stress hebt van de kosten van het lokale openbaar vervoer of je eigen auto.
  • Pensioenregeling: We hebben een uitstekende pensioenregeling conform CAO Bouw.

Deze vacature wordt beheer door Daniel Xavier da Luz

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Warehouse administrator

Covebo, Helmond, Noord-Brabant
€ 2.929 per maand
2 weken geleden
Bedrijfsomschrijving Nunner ontwerpt, ontwikkelt, integreert, verkoopt en exploiteert geavanceerde logistieke oplossingen die door klanten - in alle sectoren van industrie en handel - worden gebruikt om een transparant, kostenefficiënt en betrouwbaar toeleveringsketen- en distributiesysteem te creëren. Nunner streeft ernaar klanten te voorzien van geavanceerde diensten, zodat klanten een concurrentievoordeel op de markt kunnen behalen en behouden. Functieomschrijving De Medewerker Loodsadministratie...
Covebo

Versmedewerker

Jumbo Supermarkten B.V., Helmond, Noord-Brabant
2 weken geleden
De winkelvloer van Jumbo in Helmond is jouw speelveld. Zorg voor de perfecte bereiding van onze verse producten. En vorm een (h)echt team met je gezellige collega’s. Jouw doel? Ontelbare tevreden klanten. Als versmedewerker ben je hét gezicht van jouw afdeling. Je helpt klanten als ze vragen hebben over de producten. Ook zorg je dat de versschappen gevuld blijven. Van...
Jumbo Supermarkten B.V.

Adviseur HR & arbeidsvoorwaarden

Senzer, Helmond, Noord-Brabant
€ 3.415 - € 4.946 per maand
3 weken geleden
Ben jij onze nieuwe adviseur HR & arbeidsvoorwaarden? 28 - 36 uur | max. € 4.946,- | hbo | Regio Helmond In het kort: Spil binnen een mensgerichte, dynamische organisatie Mooie uitdaging van HR-advies en arbeidsrecht in 1 functie Schakelen tussen HR-advies en rechtspositie van de 4 cao’s gaat je makkelijk af Sociaal en zakelijk ingesteld Veelzijdige HR-functie met mix...
Senzer