Fysiotherapeut/ hand-fysiotherapeut

Elkerliek Ziekenhuis


Datum: 3 weken geleden
Stad: Helmond, Noord-Brabant
Salaris: € 4.842 per maand
Contract type: Voltijd
Elkerliek Ziekenhuis

Op de afdeling Revalidatie zijn wij op zoek naar een


Fysiotherapeut/ hand-fysiotherapeut

20 - 24 uur per week


Ons team

Wij zijn met 19 fysiotherapeuten een actief en fit team. Wij staan voor multidisciplinair samenwerken, met andere afdelingen van het Elkerliek, met als doel de patiënt optimaal te ondersteunen in zijn of haar herstelproces. Daarnaast maak je als (toekomstig) handtherapeut deel uit van het handenteam. Binnen het handenteam zijn in totaal 5 handtherapeuten (fysiotherapeuten en ergotherapeuten) werkzaam.


Werk doen waar jij blij van wordt @Elkerliek

Het Elkerliek is een ziekenhuis waar je als patiënt gewoon mens kunt zijn. Een uniek mens met een eigen verhaal. We hebben oog voor wat hen op dat moment bezighoudt. Binnen het Elkerliek geven we warme ondersteuning aan initiatieven die bijdragen aan een betere zorg voor patiënten of verbeteringen die ervoor zorgen dat jij en je collega’s meer voldoening kunnen halen uit je werk. Sterker nog: we verwachten van jou dat je hier actief aan bijdraagt. Want we willen namelijk dat jij werk kunt doen waar je écht blij van wordt. We gaan er namelijk vanuit dat jij geniet wanneer je hoge kwaliteit van zorg kunt bieden aan patiënten. Dus wat goed is voor jou, is daarmee automatisch ook goed voor onze patiënten.


Wat houdt de functie in?

Je functie betreft zelfstandig klinisch fysiotherapeutisch onderzoek, advies, behandelen en begeleiden van patiënten. Het doel is het signaleren, voorkomen en/of compenseren van ziekten en stoornissen dan wel het bevorderen van het revalidatieproces. Daarnaast werk je als handtherapeut en werk je intensief samen met onder andere de plastisch chirurg, chirurg, orthopeed en reumatoloog. Alle voorkomende handletsels worden behandeld. Je wordt dus ingezet voor handrevalidatie en klinische activiteiten.


Wie zoeken wij?

Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste fysiotherapeut met een afgeronde opleiding fysiotherapie en die is ingeschreven in het BIG register en in het kwaliteitsregister. Daarnaast heb je een opleiding voor handtherapie afgerond of ben je bereid opgeleid te worden tot hand-fysiotherapeut. Je hebt ervaring in de ziekenhuisfysiotherapie. Je hebt een flexibele instelling en een goed vermogen tot multidisciplinaire samenwerking en je beschikt over goede contactuele eigenschappen. Je bent bereid om aantal weekenden op jaarbasis te werken. De verhouding klinische fysiotherapeutische werkzaamheden en hand–fysiotherapie is 60/40.


Wij bieden jou

  • Voldoening in je werk, werken in een team waar je blij van wordt!
  • Een vast contract van het Elkerliek met een salaris volgens CAO Ziekenhuizen, ingedeeld in functiegroep 55 en de hoogte is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal €4.842,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur per week). Vanwege de nieuwe CAO Ziekenhuizen zal hier per 1 juni 2024 een loonsverhoging van 5% op toegepast worden
  • De mogelijkheid voor het volgen van een opleiding tot hand-fysiotherapeut
  • Een persoonlijk plan om je te kunnen ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk
  • Je kunt onbeperkt gebruik maken van de online leerlijn “GoodHabitz”, toegang tot meer dan 100 online trainingen, die je thuis kunt volgen op een moment wanneer het jou uitkomt. Denk aan trainingen zoals: Persoonlijke kracht, Veiligheid en gezondheid, maar ook “Digitale vaardigheden”
  • Naast een vaste eindejaarsuitkering, kent het Elkerliek flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fiets en PC plan en we hebben een actieve personeelsvereniging die veel organiseert

Bel ons gerust

Heb je interesse, maar je wilt eerst meer informatie, dan kun je contact opnemen met Wieteke van der Heijden, afdelingsmanager revalidatie, telefoonnr. 0492-595603.


Solliciteer online

Ben je enthousiast geworden, dan zijn we benieuwd naar jou! We ontvangen jouw sollicitatie graag via www.werkenbijelkerliek.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure: bel of app met Femke Hobelman (corporate recruiter) via 06 - 11 44 96 55. Reageer uiterlijk op 17 april, want de sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdagmiddag 23 april.


Nog niet in dienst van het Elkerliek? Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) screening maakt dan onderdeel uit van de aannameprocedure.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Revit modelleur

Eminent Groep, Helmond, Noord-Brabant
4 dagen geleden
Functieomschrijving . Spil tussen aannemer, architect, planontwikkeling en tekenkamerModelleren van projecten in Revit en AutocadOndersteuning ontwerper / architectContact onderhoud met stakeholders Ondersteuning bieden architecten Plannen omzetten naar grafisch hoogstaande presentatiesWerken aan meerdere projecten tegelijkFunctie EisenAfgeronde HBO Bouwkunde Professioneel gebruiker van Autocad en RevitRuimtelijk inzicht, esthetiek en architectuur zijn jouw passie Je kunt zelfstandig en pro actief werkenJe ziet de meerwaarde...
Eminent Groep

Allround operator logistiek

Pro Industry, Helmond, Noord-Brabant
€ 2.000 - € 5.000 per maand
6 dagen geleden
FunctieomschrijvingOp zoek naar een nieuwe baan in de logistiek? Je komt te werken bij een kleinere vestiging van een grote organisatie dat gespecialiseerd is het werken van zuivel producten. Ze zijn op zoek naar een allround operator logistics. Je zal voornamelijk bezig zijn met het verwerken van inkomende en uitgaande goederen en deze te verwerken onder alle afdelingen binnen de...
Pro Industry

ZZP Opdracht Huishoudelijke Ondersteuning

Poetszorg, poetsen met een praatje, Helmond, Noord-Brabant
€ 27,5 per uur
2 weken geleden
Dankbaar, flexibel en maatschappelijk werk Wat houdt het in?Bij Poetszorg, poetsen met een praatje ben je inzetbaar als ZZP-er huishoudelijke ondersteuning en zorg je ervoor dat de woning van onze klanten schoon en leefbaar wordt. Als ZZP’er heb je geen vaste klanten, maar ben je een ‘soort vliegende kiep’. Je wordt ingezet om tijdelijk in te vallen bij klanten die...
Poetszorg, poetsen met een praatje