Almeerse Scholen Groep Primair Onderwijs, Directeur in opleiding

Almeerse Scholen Groep Primair Onderwijs


Datum: 3 weken geleden
Stad: Almere, Flevoland
Contract type: Voltijd
Almeerse Scholen Groep Primair Onderwijs

Grijp jouw kans: Word een Toekomstgerichte Onderwijsleider met passie!

De Almeerse Scholen Groep is voor het nieuwe schooljaar 2024-2025 op zoek naar een Directeur in opleiding (0,6 fte)

Uniek opleidingstraject
Als directeur in opleiding krijg je de kans om deel te nemen aan ons unieke opleidingstraject voor het schooljaar 2024-2025. Dit traject is tweeledig en bestaat uit coaching on the job en het volgen van de schoolleidersopleiding.
Je wordt begeleid door één van onze ervaren directeuren. Gedurende het traject word je meegenomen in alle aspecten van het directeurschap en leer je de fijne kneepjes van het vak. Onderwijs, strategie, beheer- en personeelszaken maken integraal deel uit van jouw opleiding. Samen met de ervaren directeur en clusterdirecteur zul je op maat gemaakte afspraken maken over de inhoud van de begeleiding. Zo zorgen we ervoor dat jij alle benodigde tools en ondersteuning krijgt om uit te groeien tot een autonome, integraal verantwoordelijke directeur.

Functie Eisen

Wie zoeken we?
We zoeken een collega die:

  • Passie heeft voor onderwijs en ambitie om te groeien in een leidinggevende positie;
  • Bereid is tot deelname aan een uniek opleidingstraject voor schoolleiders, inclusief persoonlijke coaching door ervaren directeuren;
  • De waarden van leiderschap, innovatie en duurzaamheid kan uitdragen en de wil heeft om bij te dragen aan de ontwikkeling van het onderwijs van morgen.

Wat bieden we jou?

  • Een unieke kans om in de praktijk opgeleid te worden;
  • Coaching on the job door een ervaren schoolleider;
  • Opleidingskosten voor de schoolleidersopleiding worden betaald;
  • Deelname aan professionele leergemeenschappen.

Wat wij bieden

Wat kun je van ons verwachten?
Je krijgt een unieke kans om je te ontwikkelen binnen het onderwijsleiderschap, ondersteund door ervaren schoolleiders die jouw groei en succes persoonlijk ter harte nemen.
ASG biedt haar personeel een extra voordeel: toegang tot Lifecheck. Dit programma ondersteunt zowel de persoonlijke als professionele aspecten van het leven van onze medewerkers. Dit initiatief onderstreept onze toewijding aan het welzijn van ons team.
De functie betreft een inschaling als adjunct-directeur in schaal A11, conform de geldende CAO PO.

Interesse?
Ben jij een bevlogen directeur in opleiding en zoek jij een betekenisvolle functie? Reageer dan snel op deze vacature! Wij kijken naar jou uit! Graag zien we jouw sollicitatiebrief en CV met referenties voor 22 april a.s. tegemoet via de sollicitatiebutton op deze pagina.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze clusterdirecteur Hans Manders via [email protected] of kijk op www.werkenbijasg.nl. Kijk hier voor de website.

Sollicitatie
Als deze functie jou aanspreekt en je past binnen het beschreven profiel, dan zien wij graag jouw sollicitatiebrief en CV met referenties tegemoet via de sollicitatiebutton.
Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

  • Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Contact

Dhr/Mevr Hans Manders

Interesse?

Klik op de link solliciteer direct om te solliciteren op deze vacature. Daarbij maken we gebruik van Meesterbaan.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Senior Werkvoorbereider Elektrotechniek omgeving Almere

ABC Professionals NL, Almere, Flevoland
4 uur geleden
Vind jij het leuk om projectmatig te werken aan uitdagende opdrachten? Kan je daarnaast ook tijdens het proces het overzicht goed bewaren en je houden aan verschillende deadlines? Dan ben jij de ervaren werkvoorbereider elektrotechniek die wij zoeken voor dit bedrijf!Als ervaren werkvoorbereider elektrotechniek bij dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en begeleiding van diverse projecten.Dit Ga Je...
ABC Professionals NL

Assistent business controller

Enreach, Almere, Flevoland
3 dagen geleden
Jij geeft als Assistant Business Controller support en invulling aan de planning en control cyclus binnen Enreach Nederland. Van budgetteren tot aan de analyses op actuele resultaten maar ook je (financiële) inbreng en ideeën in business projecten behoren tot de werkzaamheden. Als sparringpartner breng je ongevraagd en gevraagd adviezen uit op basis van cijfers en feiten. Je hebt sterke communicatieve...
Enreach

Side job

Loetje, Almere, Flevoland
3 weken geleden
De gouden match Je bent: You always make sure that there is a good vibe, for both your colleagues and the guests, in the restaurant. As an evening person, you may prefer to sleep in a bit but you’re an energetic bon vivant with a big smile on your face. You’re 16 years or older. Je krijgt: A great salary,...
Loetje