Starter Supply Chain HBO / WO

Extra Talent


Datum: 4 weken geleden
Stad: Nijmegen, Gelderland
Salaris: € 2.500 - € 3.500 per maand
Contract type: Voltijd
Extra Talent
Ben jij bijna klaar met je hbo-opleiding of heb je onlangs je diploma behaald in Logistiek, (Technische) Bedrijfskunde, Supply Chain of International Business? Dan ben ik op zoek naar jou!
Het kan ontzettend spannend zijn om vanuit je studie je eerste stap in het werkveld te zetten. Welke baan en in welke vorm sluit nu goed aan bij jou? Hoe presteer jij je het beste op de arbeidsmarkt? Hier kunnen wij jou in begeleiden en ondersteunen, zodat jij jouw ideale eerste baan gaat vinden.

Hoe wij jou kunnen helpen:

Extra Talent heeft meer dan 20 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling en een uitgebreid netwerk in diverse sectoren. Wij richten ons op logistieke dienstverleners, handelsorganisaties en productiebedrijven in regio Gelderland en Utrecht. De functies waar wij vooral in bemiddelen omvatten onder andere:
  • Supply Chain Planner
  • Supply Chain Coördinator
  • Supply Chain Analist
  • Supply Chain Specialist
  • Inkoper
  • Serviceplanner
  • Service Coördinator
  • Voorraadbeheerder
  • Productieplanner

Wat wij bieden

  • Een jaarcontract via Extra Talent, waarbij je na gemiddeld 6 maanden wordt overgenomen door de werkgever.
  • Een salaris tussen € 2.500,- en € 3.500,- bruto per maand, met overname van de CAO van de organisatie.
  • Met een succespercentage van meer dan 96%, treedt het merendeel van onze kandidaten in dienst bij de opdrachtgever na de detacheringsperiode.

Jouw profiel

  • In de afrondende fase van je hbo-opleiding of recent afgestudeerd in Logistiek, (Technische) Bedrijfskunde, Supply Chain of International Business.
  • Relevante stage-ervaring tijdens je studie.
  • Daadkrachtig, niet bang voor uitdagingen en klaar voor een fulltime baan.
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Over Extra Talent Supply Chain

We gaan uitgebreid gesprekken met je aan om een goed beeld te krijgen van jou, jouw behoefte in een baan en jouw achtergrond in opleiding en stage. Op deze manier kunnen wij een match maken die beste past bij jou! We begeleiden je in hele proces, van sollicitatiegesprekken voeren tot onderhandelen over de arbeidsvoorwaarden. Ook als je een leuke uitdaging via ons hebt gevonden, blijven we betrokken in een coachende rol zodat je loopbaan op rolletjes blijft lopen!

Ik help je graag verder!

Neem contact met mij, Demi Reijnders, op en dan nodig ik je graag uit voor een kopje koffie. Druk op de sollicitatieknop en stuur direct je cv mee!
Wil je liever eerst bellen of heb je vragen. Telefonisch kan je mij bereiken op 06 - 23 93 96 33, Whatsappen mag natuurlijk ook!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Floormanager

’t Zusje Nijmegen, Nijmegen, Gelderland
3 weken geleden
Organisatietalent! Van het maken van roosters, tot het aansturen van een compleet Zusje-team: jij pakt het zonder blikken of blozen aan. Het mag voor zich spreken dat jij een echt horecatijger bent, gasten een warm welkom weet te geven en er alles aan doet om de avond tot een succes te maken. De mogelijkheid om héél veel te leren inclusief...
’t Zusje Nijmegen

Manager Engineering

Johnson & Johnson, Nijmegen, Gelderland
3 weken geleden
Position: Engineering Manager Reporting to: Site Director Location: Nijmegen, Netherlands About J&J: For more than 130 years, diversity, equity & inclusion (DEI) have been part of our cultural fabric at Johnson & Johnson and woven into how we do business every day. Our commitment to respect the dignity and diversity of all is embedded in our Credo. We know that...
Johnson & Johnson

Credit Controller Nijmegen (32-40 uur)

Rexen, Nijmegen, Gelderland
€ 3.700 - € 4.500 per maand
4 weken geleden
Ben jij een echte financiële teamspeler, die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Ben jij ambitieus en wil jij ons credit management naar een hoger niveau tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Credit Controller kom je te werken op de afdeling Finance, waar je onze debiteurenadministratie gaat analyseren en beheren. Dit houdt o.a. in, dat je...
Rexen