Financieel administratief medewerker

Attract Uitzendbureau


Datum: 3 weken geleden
Stad: Ede, Gelderland
Salaris: € 2.300 - € 2.500 per maand
Contract type: Voltijd
Attract Uitzendbureau

Een tijdelijke uitdaging in financiële administratie vraagt om een gedreven en nauwkeurig persoon met uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels. Beschikbaarheid voor de komende 6 maanden is vereist. Als deze beschrijving jou aanspreekt, dan is deze functie wellicht perfect voor jou.


Wat ga je doen?

Jij speelt een cruciale rol bij het verwerken van (digitale) werkbonnen op de meest efficiënte manier, wat van groot belang is voor een nauwkeurige facturatie achteraf.

Jouw dag begint met het zorgvuldig controleren en verwerken van de ontvangen werkbonnen in het ERP-systeem. Hierbij zorg je ervoor dat alle gegevens worden geregistreerd. Vervolgens stel je de verkoopfacturen op aan de hand van deze gegevens en zorg je ervoor dat ze correct worden verzonden naar de klanten.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van de debiteurenadministratie. Je houdt nauwlettend de openstaande facturen in de gaten en onderneemt actie waar nodig om ervoor te zorgen dat betalingen tijdig worden ontvangen.

Naast deze taken bied je ook ondersteuning aan je collega’s op de financiële administratie. Of het nu gaat om het assisteren bij maandafsluitingen, het opstellen van rapportages of andere ad-hoc taken, je staat altijd klaar om te helpen waar nodig.

Kortom, als financieel administratief medewerker draag je bij aan een soepel verloop van de administratieve processen en speel je een belangrijke rol in het financiële succes van de organisatie.



Wat vragen we van je?

  • Minimaal mbo+ niveau;
  • Goede beheersing van MS Office, met name Excel;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Ervaring in de financiële sector.

Wat bieden wij?

  • Een salaris tussen de € 2.300,- en € 2.500,- gebaseerd op een fulltime dienstverband en afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Goede apparatuur om mee te werken (Macbook met toebehoren);
  • NS business card voor het reizen met de trein;
  • Veel aandacht voor sportieve en social events;
  • Werken in een fijn en laagdrempelig bedrijf.


Ben jij voor de komende 6 maanden beschikbaar en spreekt de bovenstaande functie je aan, dan komen we heel graag met je in contact. Bel ons op 0318745785 of mail ons op [email protected]. We kijken uit naar je reactie.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Orderpicker

Attract, Ede, Gelderland
1 dag geleden
Orders lopen, samenwerken, gezamenlijk doelen behalen. Het is 08:00 uur, je gaat samen met je collega's aan de slag. Samen met je collega's ben je als orderpicker de kracht achter het distributieproces. Je werkt met kleine technische onderdelen. Heb je een aanpakkersmentaliteit en wil je werken in het leukste magazijn van Ede? Dan zijn wij op zoek naar jou!Wat ga...
Attract

Warehouse medewerker, Ede

Dekker Services, Ede, Gelderland
4 dagen geleden
Als warehouse medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van verschillende goederen in en uit vrachtwagens en/of containers, met behulp van heftruck en/of elektrische pompwagen. Je controleert binnengekomen en uitgaande goederen op afmeting, gewicht, kwaliteit, schades en juiste hoeveelheid. Daarnaast verzorg je intern transport door goederen in het juiste vak of stelling te plaatsen.Functie-eisenWat vragen wij?Flexibel en fulltime...
Dekker Services

JUNIOR CONTROLLER

James Woodman, Ede, Gelderland
€ 37.000 - € 48.000 per jaar
3 weken geleden
JUNIOR CONTROLLER Ben jij een analytische financial die op zoek is naar de volgende stap? Wil jij onder een ervaren Finance Manager werken? Heb jij oog voor detail en streef jij naar de hoogst mogelijke kwaliteit? Wil jij in een internationale organisatie werken die genoeg doorgroeimogelijkheden biedt? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Client Details Voor een dienstverlenende organisatie in...
James Woodman