Innovatiemanager

UMCG


Datum: 4 weken geleden
Stad: Groningen, Groningen
Salaris: € 6.986 per maand
Contract type: Voltijd
UMCG

Functiebeschrijving

Wij zijn op zoek naar een energieke innovatiemanager die de beginfase aan dit nieuwe initiatief BETER NOORD werkt en intrinsiek gemotiveerd is om de gezondheid van en met Noorderlingen te verbeteren. De taak van de innovatiemanager is het verhaal uit te dragen in het netwerk, de geschreven projectopdracht te vertalen naar de praktische waarde voor partijen in de regio. De vormgeving van de entiteit ter hand nemen, partners zoeken, een letter of intent voorbereiden en starten met acquisitie van ZZP’ers en klanten. In de volgende fase of mogelijk parallel wordt gestart met het operationeel maken en het daadwerkelijk starten met de ondersteuning van projecten. Aan de hand van concrete milestones per fase wordt een basis opgezet voor een collectief waar in samenwerking met de werkkracht van het UMCG relevante opdrachten worden ontwikkeld, gebundeld en vertaald om de zorg gerelateerde vraagstukken in de regio op te lossen. De innovatiemanager is breed inzetbaar, op alle bovengenoemde thema’s. Met originele, creatieve en soms wat eigenwijze invalshoeken, willen wij een significant verschil maken in de benadering en uitvoering van (verander)vraagstukken in het noordelijk gezondheidslandschap. Het is aan de innovatiemanager om proactief op zoek te gaan naar klanten in de (regionale) markt en een portefeuille te vullen met vraagstukken die zijn vertaald vanuit een behoefte in concrete advies- onderzoeks- en implementatieprojecten. Hiervoor werkt u nauw samen met de professionals verbonden aan BETER NOORD, het team van Triade en de kennisinstellingen in het Noorden. Hier ligt tevens een verbinding met Aletta Advies één van de andere initiatieven van Triade. Een aantal elementen, belangrijk binnen deze functie, zijn onder andere het zorg dragen voor de juiste strategie en bedrijfsvoering, een gedegen juridische grondslag, succesvolle PR, marketing en de opbouw van een multidisciplinair netwerk rondom de thema's verbetering van gezondheid en regionale samenwerking.

Wat vragen wij

Competenties, skills en vaardigheden
  • Aantoonbaar netwerk in de zorg- en gezondheidsomgeving in het Noorden.
  • Affiniteit met zorg gerelateerde vraagstukken.
  • Affiniteit met bedrijfskundige vraagstukken en business development.
  • Het talent om te schakelen, samenwerken en te verbinden, vooral in de relatie tot overheden, onderzoekers, (zorg)aanbieders en professionals, management en ondersteunend personeel.
  • Excellente netwerkvaardigheden en communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden.
  • Ondernemerschap, doorzettingsvermogen en creativiteit.

Opleiding en ervaring
  • Een universitair werk- en denkniveau.
  • Ervaring binnen consultancy.
  • Aantoonbare ervaring in projectmanagement(technieken).
  • Ervaring in (commerciële) advisering en/of interim-management, bij voorkeur op het gebied van public health en gezondheidszorg(beleid).

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.
Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd

Wat bieden wij

Tijdelijk contract voor een halfjaar, ingang z.s.m. tot 1 september 2024. Je salaris bedraagt maximaal € 6.986,- bruto per maand (schaal 12), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC). Standplaats: L.J. Zielstraweg 2, 9713GX, Groningen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Lisanne Brakenhoff
Diete de Boer, telefoonnummer (050) 361 5050

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 24 april 2024.
Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Assistent Storemanager / Assistent Boutique Manager Groningen

Vanilia, Groningen, Groningen
1 week geleden
Voel jij je thuis binnen de dynamische omgeving van een Vanilia boutique? Kan je met jouw managementkwaliteiten het team inspireren, motiveren en informeren en gezamenlijk de beoogde resultaten behalen? Wellicht ben jij onze nieuwe Assistent Boutique Manager!Over de rolAls Assistent Boutique Manager zorg je voor een geweldige Vanilia winkelbeleving voor onze klanten! Je zet jouw servicegerichtheid in om klanten te...
Vanilia

Business Course traineeship Randstad Groep Nederland

Randstad Nederland, Groningen, Groningen
€ 3.000 per maand
4 weken geleden
Functieomschrijving Beschrijving Je beste zelf worden en anderen daarbij helpen. Dát is het uitgangspunt van een traineeship bij Randstad Groep Nederland. We zetten getalenteerde starters in hun kracht en begeleiden hen om uit te groeien tot unieke leiders van de toekomst. Uniek, omdat verschil er moet zijn. En uniek omdat iedereen op een eigen manier werkt, communiceert en leiding geeft....
Randstad Nederland

Medisch Fotograaf

UMCG, Groningen, Groningen
€ 4.052 per maand
4 weken geleden
Functiebeschrijving Als medisch fotograaf werk je voornamelijk op de polikliniek van de afdeling Plastische Chirurgie, maar worden er ook medische foto’s en/of video’s voor andere afdelingen verricht. Je maakt digitale foto’s en video’s die gebruikt worden als onderdeel van de verslaglegging en t.b.v. medisch wetenschappelijke doeleinden. Discretie en zorgvuldigheid zijn kernwoorden, net als een dienstverlenende instelling. De meeste werkzaamheden worden...
UMCG