Manager Inkoop

Saxion


Datum: 3 weken geleden
Stad: Enschede, Overijssel
Salaris: € 5.745 per maand
Contract type: Voltijd
Saxion

Dit ga je doen als Manager Inkoop

Als Manager Inkoop ben jij de architect van ons inkoopbeleid en zorg je voor optimalisatie en innovatie. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van vernieuwende inkoop- en contractstrategieën. Je gaat samenwerken met verschillende interne stakeholders om ervoor te zorgen dat de inkoopprocessen doelmatig en in lijn met wet- en regelgeving worden uitgevoerd en doorontwikkeld. Het inkoopvolume bedraagt ongeveer 99 miljoen euro en er worden jaarlijks 34.000 orders verwerkt. En daarnaast zijn de besteldesk en de printfactory/logistiek onderdeel van jouw afdeling.

Hier ga je werken

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken.

Facilitaire Service Organisatie
Je gaat werken binnen de dienst Facilitaire Serviceorganisatie (FSO). De FSO is verantwoordelijk voor een breed palet aan facilitaire diensten, vastgoedbeheer, onderhoud en inkoop/contractmanagement. Bij de FSO werken ruim 100 medewerkers waarvan ongeveer 25 bij het onderdeel inkoop. Als Manager Inkoop geef je direct leiding aan de teams inkoop/contractmanagement, daarnaast aan de teamleider besteldesk en printfactory. Je maakt deel uit van het managementteam van de Facilitaire Serviceorganisatie (FSO) bestaande uit twee andere managers en de directeur. Je draagt bij aan de integrale strategie van de FSO.

Dit biedt Saxion jou

Werken bij Saxion betekent werken aan toekomstgericht en inspirerend onderwijs én onderzoek. Je vervult een boeiende functie waarin volop ruimte is voor initiatief en ontwikkeling. En dat in een maatschappelijk relevante en dynamische organisatie.

Daarnaast hebben we nog meer te bieden:

  • De volgende salarisschaal: schaal 13: min € 5.745 / max € 6.997 (cao-hbo) bij een volledige werkweek.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Je krijgt een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Een ruime verlofregeling. Ter illustratie: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur kan je jaarlijks 428 verlofuren opnemen. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de feestdagen.
  • Persoonlijke ontwikkeling: volg een inspiratie webinar, workshop of training bij onze interne Saxion Academy, doe een loopbaancheck of verken de mogelijkheden voor een masteropleiding, promotietraject of professional doctorate.
  • Het Saxion hybride werken pakket.
  • Een uitgebreide pensioenregeling.
  • 100% vergoeding voor reizen met het openbaar vervoer en fiscaal voordeel bij de aanschaf van je fiets.

Benieuwd naar alle arbeidsvoorwaarden? Check onze webpagina en de cao hbo.

Dit zijn de functie-eisen

We zijn op zoek naar een professional die zich herkent in onderstaand functieprofiel. Is dat het geval? Dan past deze baan mooi bij jou!

  • Sterke communicatieve vaardigheden, het vermogen om te inspireren en motiveren en effectief samen te werken met diverse stakeholders.
  • Aantoonbare ruime ervaring in een leidinggevende functie en een bewezen staat van dienst op het gebied van inkoop en contractmanagement. De medewerkers zie je als zelfstandige professionals. Je daagt uit om de grenzen te verleggen en zichzelf te blijven ontwikkelen.
  • Gedegen kennis van relevante wet- en regelgeving en ervaring met Europees aanbesteden, gekoppeld aan een strategische mindset en analytisch vermogen en affiniteit met data.
  • Gedreven door succes en innovatie, bij voorkeur ondersteund door kennis van LEAN.
  • Minimaal afgeronde hbo-opleiding in een relevante richting aangevuld met opleidingen gericht op inkopen/aanbesteden (Bijv. NEVI).

Zo solliciteer je

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct voor de functie van Manager Inkoop via het sollicitatieformulier.

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Jan Tromp, Directeur Facilitaire Serviceorganisatie, 06 – 2024 57 93

Saxion streeft naar een diverse en inclusieve organisatie. Voel je welkom om te reageren.

De sollicitatieprocedure

Voor in de agenda:

  • Solliciteren kan tot en met 19 april 2024.
  • Het 1e sollicitatiegesprek is 07 mei 2024 in Enschede tussen 09.00 - 13.00 uur.
  • Tot slot plannen we het arbeidsvoorwaardengesprek op 13 mei 2024 in Deventer tussen 09.00 - 10.45 uur.

Deze vacature staat gelijktijdig intern en extern open. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van de vacaturetekst wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Onderhoudsmonteur, Enschede

Jigler, Enschede, Overijssel
3 dagen geleden
IntroductieBen jij de onderhoudsmonteur die wij zoeken? Heb jij ervaring in de techniek en werk je graag met collega’s aan toffe onderhoudsklussen? Solliciteer dan vandaag nog als onderhoudsmonteur in Enschede en verdien tot wel € 3.700,- bruto per maand. Goed om te weten: je kan direct fulltime aan de slag en hebt fijn uitzicht op een vast contract. Werk bij...
Jigler

Production Planner

Voort, Enschede, Overijssel
2 weken geleden
Wat jij doet Als Production Planner speel je een belangrijke rol in het bepalen en bewaken van de (korte termijn) planning voor productielijnen. Jouw taken: - Vrijgeven van productieorders rekening houdend met de beschikbarbare materialen en capaciteit; - Bewaken van de productievoortgang, signaleren van afwijkingen en bijsturen waar nodig; - Correcte administratieve afhandeling van de productieorders en archivering; - Bijdragen...
Voort

Operator

HetUitzendBureau.nl, Enschede, Overijssel
€ 13,27 - € 16 per uur
2 weken geleden
Operator 16-04-2024 Referentie: f6890073-b767-49ea-8ae7-1a220c7b3397 Regio Enschede Salarisindicatie € 13.27 - 16 per uur Werkuren 40 uur Opleidingsniveau MBO Dienstverband Fulltime Provincie Overijssel Vakgebied Techniek Operator | Enschede Operator Ben jij iemand die graag verantwoordelijk is voor een hele lijn? Lees dan gauw verder. Je gaat werken voor een gerenommeerd bedrijf dat actief is op het gebied van zaden en granen....
HetUitzendBureau.nl