Afstudeerstage Mediavormgeving

UP learning


Datum: 4 weken geleden
Stad: Ede, Gelderland
Contract type: Voltijd
UP learning

Dit is UP

UP learning is één van de toonaangevende bedrijven voor online leren. Wij creëren creatieve leeroplossingen voor nationale en internationale klanten zoals ABN AMRO, Achmea, Bol.com, Coolblue, Defensie, DMG, KLM, Plus retail en War Child. Bij UP learning werken 35 onderwijskundigen, designers en developers nauw samen met de afdeling sales en ondersteunende diensten. Dagelijks streven we naar de beste mix van concept, inhoud, vormgeving en technologie.

Je stage

  • Mediavormgever (content design)
  • Start vanaf september 2024
  • Veelzijdige opdrachten ‘van marketing tot learning’
  • Intensieve begeleiding en een informele werksfeer
  • Uitstekend bereikbaar, ook met het OV

Doelstelling

Als afstudeer-stagiair Mediavormgeving werk je mee aan toekomstgerichte creative oplossingen voor onze marketing uitingen en e-Learning oplossingen. Interactieve animaties, Infographics, Video, Augmented Reality, het kan allemaal op je pad komen. En vanzelfsprekend zorgen we er met jou voor dat je stage voor school helemaal verloopt zoals het hoort (en graag een beetje meer).

Je opdracht

Als stagiair word je meegetrokken door onze multimedia designers. Met hen help je mee met het proces van concept tot vormgeving. Dat doe je voor de e-Learning projecten bij onze klanten en om onze marketinguitingen ‘next level’ te brengen. We gaan aan de bak om onder meer aan je volgende skills te werken:

  • Conceptueel en creatief denken
  • UI / UX Design
  • Animaties en Motion Graphics
  • Graphic design

Je skills

Je volgt een MBO opleiding Mediavormgever in de richting ‘multimedia design’ (content). We kunnen je voor beide opleidingen werk en begeleiding bieden. Met een sprekend portfolio toon je deze skills aan:

  • goede kennis van de Adobe Creative Suite
  • een creatief brein
  • ondernemend

Dit heeft UP jou te bieden

Je talent en vakkennis ontwikkel je in een enthousiaste en leergierige organisatie. Die heb je sowieso in de pocket. Ook:

  • ontvang je een stagevergoeding van € 300,00 per maand.
  • krijg je persoonlijke begeleiding vanuit zowel art direction als marketing;
  • kom je te werken in een leergierige, informele organisatie;
  • ontspan je je met de andere UPpers, bij onze sportieve en (soms) minder sportieve activiteiten.

Opleiding en stageperiode

Ben je op zoek naar een uitdagende en leuke stageplek waarmee je diploma weer een stap dichterbij komt? Als je het juiste profiel hebt en gemotiveerd bent, kijken we graag of we je kunnen plaatsen.

Krijg je nu al energie van UP?

Top! Verder moet je weten dat UP prima per openbaar vervoer bereikbaar is. Je vindt ons op slechts enkele minuten lopen vanaf het station Ede / Wageningen aan de Bennekomseweg 43 in Ede. Nog steeds interessant voor je? Zet dan je eerste stap en stuur je CV / portfolio en motivatie naar [email protected], t.a.v. Diana Badalati.

Heb je nog vragen? Stel deze ook gerust per e-mail aan Diana. Zij zorgt dan dat je snel antwoord krijgt.


Ster Hutten

[email protected] +31 (0)88-44 66 700

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Senior Assistent Accountant – 24-40 uur per week – Ede

WeCruite - Verbindt professionals, Ede, Gelderland
2 dagen geleden
Ben jij toe aan een boeiende uitdaging als Senior Assistent Accountant? Heb je een passie voor het beoordelen en bespreken van jaarrekeningen met MKB-klanten? Sta je te popelen om een adviserende rol te vervullen en als betrouwbare sparringpartner op te treden? Dan heeft onze opdrachtgever dé perfecte kans voor jou!Als senior assistent accountant kan jij voor de ondernemer écht het...
WeCruite - Verbindt professionals

Medewerker Studentenzaken

Technova College, Ede, Gelderland
1 week geleden
Als medewerker Studentenzaken bij het ROC A12 in Ede ga je aan de slag met uiteenlopende uitdagingen en mogelijkheden om het proces van aanmeldingen, plaatsingen en inschrijvingen voor de (toekomstige) student mbo en vavo zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit doe je samen met je team API. Wat ga je doen?Team API bestaat uit vier collega’s. We gaan op...
Technova College

Juridisch Adviseur Handhaving

Omgevingsdienst De Vallei, Ede, Gelderland
€ 4.752 per maand
3 weken geleden
Wil jij vanuit jouw expertise meedenken en meebouwen aan een schone, veilige en duurzame leefomgeving in onze regio? Omgevingsdienst de Vallei (OddV) biedt jou de mogelijkheid om binnen een hecht team samen te werken als Juridisch Adviseur Handhaving. 24-36 uur per week | Standplaats Ede Wat ga je doen? Vanuit je rol als Juridisch Adviseur Handhaving houd je je bezig...
Omgevingsdienst De Vallei