Begeleider

Allerzorg


Datum: 3 weken geleden
Stad: Oss, Noord-Brabant
Salaris: € 3.541 per maand
Contract type: Voltijd
Allerzorg
Als Begeleider bij Woonzorgnet ben jij van onschatbare waarde voor onze bewoners. Krijg de ruimte om dé beste begeleiding te geven waar jij gelukkig van wordt! Solliciteer en ga aan de slag op onze beschermd wonen locatie “t Kloosterhuis in Oss voor 32 uur!

Wat ga je doen?
Als Begeleider bij Woonzorgnet op onze locatie in Oss bied jij 24-uur woonbegeleiding waarbij de bewoners ondersteund worden in hun herstelproces, empowerment en participatie, zowel individueel als in groepsverband. Jij ondersteunt onze bewoners met een psychiatrische aandoening of een vorm van autisme bij het verkrijgen en behouden over de regie zowel over de dienstverlening als over het eigen leven. Het mooie is onze diversiteit aan bewoners waardoor er ook veel variatie is de wijze van begeleiding.

Waar ga je werken?
Jij komt te werken in een jong en gemotiveerd team op ’t Kloosterhuis in Oss waar een doelgroep woont van bewoners met een (licht) verstandelijke beperking en bijkomende psychiatrische problematiek. Jij komt het team versterken in de drukke periodes en vakantieperiodes dus we zoeken een flexibele collega die aan de slag kan van 07:00 tot 15:00 en van 14:30 tot 23:00. Mocht je ook slaapdiensten willen draaien dan kan dat, maar het hoeft niet. Naast woonbegeleiding ook dagbesteding in de gezamenlijke keuken, in de grote tuin of in de creatieve ruimte. Je werkt nauw samen met de dienstdoende collega's, de medewerkers van de dagbesteding, de zorg coördinator, de teamleider en de GZ-psycholoog.

Wat bieden wij?
Werken in multidisciplinair en gemotiveerd team waar respect, begrip en eigenheid wordt gewaardeerd op de werkvloer. Daarnaast bieden wij:
  • Elke dag met plezier naar je werk te gaan.
  • Een maandsalaris van max. € 3.541,- o.b.v. een 36-urige werkweek (cao GGZ, FG 40).
  • Reiskosten € 0,23 netto per km met een max van 50 km enkele reis.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 29 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33%, goed pensioen en een fiscaal aantrekkelijk meerkeuzesysteem voor de voordelige aanschaf van bijvoorbeeld een (elektrische) fiets, mobiele telefoon of fitness-abonnement.
  • Wil jij jezelf blijven ontwikkelen of doorleren? Wij bieden jou volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden aan die aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden.

Wie ben jij?
Liefdevolle en persoonlijke zorg verlenen is mensenwerk. Daarom vragen we een groot, warm hart voor cliënten met autisme, psychiatrische of psychosociale problemen. Daarnaast breng jij het volgende met je mee:
  • Je hebt een diploma op mbo 4 niveau in de zorg en welzijn, zoals SPW/MMZ.
  • Je hebt ervaring met rehabilitatie- en herstelbenadering, psychiatrische problematiek en autisme.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel: het kan voorkomen dat je je werk alleen uit moet voeren.
  • Je bent 32 uur beschikbaar voor de diensten van 07:00 tot 15:00 en van 14:00 tot 23:00. Slaapdienst kan, maar hoeft niet.

Hoe is de selectieprocedure?
Na ontvangst van jouw sollicitatie belt recruiter Renée jou om jouw wensen te bespreken. Komen deze overeen met die van ons, dan volgt een kennismakingsgesprek met de leidinggevende op locatie. Uiteraard ga je ook een dienst meelopen. Ben je geschikt dan doen we jou een voorstel en maken een arbeidsovereenkomst die je kunt tekenen.

Solliciteer direct!
Eerst nog wat vragen of sparren over de functie van Begeleider bij Woonzorgnet? Bel recruiter Renée op 0640010309 of mail naar recruitment[at]woonzorgnet.nl.

Meer informatie over de functie, onze organisatie of verhalen van collega’s? Kijk op www.deleukstezorgbaan.nl

Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.

-

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Operator, Oss

Werkwijzer, Oss, Noord-Brabant
3 dagen geleden
Wil jij snel aan de slag als Operator bij een bedrijf in Oss dat zich bezighoudt met de productie van auto-onderdelen, en wil je daarbij een goed salaris verdienen? Bekijk dan snel deze vacature!OmschrijvingAls Operator ben jij verantwoordelijk voor het controleren van auto-onderdelen op eventuele beschadigingen, zoals krassen en scheuren. Je werkt op verschillende afdelingen, waarbij het werk per afdeling...
Werkwijzer

Logistiek Operator

Pro Industry, Oss, Noord-Brabant
€ 2.000 - € 5.000 per maand
1 week geleden
FunctieomschrijvingBen jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Logistiek Operator? Heb je interesse in een functie binnen de 2-ploegendienst en de mogelijkheid om een aantrekkelijk salaris te verdienen tot wel €3.100,- bruto per maand, exclusief ploegentoeslag?Als Logistiek Operator Fungeer Je Als De Schakel Tussen De Operationele Activiteiten En De Operationeel Coach (Shiftlead), Waarbij Je Verantwoordelijk Bent Voor De Logistieke...
Pro Industry

Teamleider Voorraadbeheer en Kwaliteit

Hospital Logistics, Oss, Noord-Brabant
3 weken geleden
Hospital Logistics Oss is op zoek naar een Teamleider Voorraadbeheer en Kwaliteit. In deze rol ben je als ‘meewerkend’ teamleider verantwoordelijk voor de interne goederenstromen en goederenopslag en de verwerking van door de klant gemelde incidenten. Je draagt in brede zin bij aan ontwikkeling en verbetering. Je stuurt een team aan van 4 medewerkers. Taak en verantwoordelijkheid Beheer van interne...
Hospital Logistics