Projectmedewerker

Traffic Support


Datum: 1 week geleden
Stad: Zwolle, Overijssel
Salaris: € 13,5 - € 14,45 per uur
Contract type: Voltijd
Traffic Support
Kom werken bij Trigion Traffic Support, onderdeel van de Trigion Safety Group

Functieomschrijving

Trigion Traffic Support zorgt ervoor dat de grootste evenementen vlekkeloos verlopen! Wij zijn de helden achter de schermen die alles regelen, van verkeersmaatregelen tot het opzetten van parkeervelden. Wil jij een essentiële rol spelen in het succes van de grootste festivals en evenementen? En weet jij van aanpakken en ben je graag fysiek bezig in een hecht team? Lees dan verder!


Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar fysiek sterke, energieke projectmedewerkers om ons team te versterken tijdens het festival seizoen vanaf eind april tot en met oktober 2024. Tijdens het festival seizoen geniet je van een dynamische omgeving met veel afwisseling en vrijheid. Je bent een cruciale schakel in het garanderen van een geweldige ervaring voor festivalgangers. Wat ga je doen?

 • Je start de week met het klaarmaken van de benodigde verkeersmaatregelen.
 • Samen met het team zorg je ervoor dat parkeervelden en hekken lijnen perfect zijn ingericht voor de bezoekersstroom.
 • In het weekend sta je midden in de actie door te helpen bij het evenement zelf.

Door deze afwisseling en vrijheid in je taken, krijg je de mogelijkheid om een waardevolle bijdrage te leveren aan de soepele verloop van diverse evenementen.


Over Trigion Traffic Support

Trigion Traffic Support is onderdeel van Safety Group, wat valt onder Facilicom. Samen met onze werknemers leveren wij een belangrijke bijdrage aan de goede doorstroming van het verkeer. Onze afdelingen HR, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing.


Wat je krijgt

Wat we je aanbieden

 • Altijd op tijd betaalt, doorbetaalde pauzes, maaltijdvergoeding en reiskosten vergoeding.
 • Vakantiedagen, vakantiegeld, pensioenopbouw en exclusieve personeelsvoordeel op diverse uitjes en producten.
 • Afwisseling en vrijheid.
 • Eventueel extra gratis opleidingsmogelijkheid voor een heftruckcertificaat.
 • Exclusief personeelsvoordeel op diverse uitjes en producten.
 • De kans om samen te werken in een vast team van leuke collega’s.


Salarisindicatie: Tussen €2.339,- en € 2.504,- bruto per maand* op basis van een fulltime dienstverband. Dit komt neer op een salaris vanaf €13,50 tot €14,45 per uur.

 • Netto vergoedingen zijn als brutobedragen meegenomen voor een gemiddeld/geschat maandsalaris


Wie je bent

Als projectmedewerker

 • Als projectmedewerker ben je bij voorkeur einde april tot en met oktober 2024 beschikbaar, fysiek sterk en heb je een flexibele werkhouding.
 • Ben je betrouwbaar, als in ‘afspraak is afspraak’.
 • Is een rijbewijs B en eigen vervoer een pré.
 • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Kan je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen.


Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature Projectmedewerker. Wil je toch eerst even meer weten? Bel of app dan met Justine van der Haar, recruiter Trigion Traffic Support via 06-11003021 of e-mail naar [email protected]

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Contractmanager N2000 project Punthuizen-Stroothuizen

Matchd, Zwolle, Overijssel
2 dagen geleden
De functie Bij natuur en landelijk gebied betrokken organisaties werken samen aan natuurherstel via het bestuurlijk verband “Samen werkt beter”. Het programma Ontwikkelopgave Natura2000 is binnen de provincie Overijssel verantwoordelijk voor de uitvoering van de natuurherstelmaatregelen. Het programma wordt aangestuurd door een programmateam. De projecten binnen het programma worden aangestuurd door verschillende partners, waaronder ook de provincie zelf. De projecten...
Matchd

Vrachtwagenchauffeur CE dagdiensten

Wolfram Chain, Zwolle, Overijssel
€ 2.424 - € 3.100 per maand
2 weken geleden
Kom bij Wolfram Chain werken als vrachtwagenchauffeur en verdien €3100,- per maand! Wij van Wolfram Chain hebben een vacature voor een vrachtwagenchauffeur bij een familiebedrijf in Lemelerveld. Jij bent verantwoordelijk voor het leveren van producten aan een van de grootste supermarkten van Nederland. Zie je jezelf al achter het stuur? Solliciteer vandaag nog! Als vrachtwagenchauffeur CE zorg je er dagelijks...
Wolfram Chain

Accountmanager regio Noordoost bij Trigion

Trigion, Zwolle, Overijssel
€ 3.500 - € 5.000 per maand
3 weken geleden
Ben jij een ervaren klantmanager/accountmanager met sterke commerciële vaardigheden, wil je graag je eigen rayon managen en deelnemen in ons ambitieuze regio Management Team? Lees dan snel v Functieomschrijving Als accountmanager, ook wel klantmanager genoemd, ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van onze dienstverlening bij jouw klanten in de regio midden Nederland en Flevoland. Je zorgt voor een lange termijn...
Trigion