Customer Experience Officer Internet & TV

Odido


Datum: 1 week geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Salaris: € 14,21 per uur
Contract type: Voltijd
Odido

Dit ga je doen

Jij bent de redding voor tientallen klanten per dag. Wat voor probleem zij ook hebben, jij lost het op. Klanten die bellen met een vraag of probleem rekenen op je. Voor de telefoonlijnen openen, heb jij je al ingelezen in het laatste nieuws over producten en diensten en actuele storingen. Vanaf de eerste bereikbare minuut sta je elke klant daarna met een glimlach te woord. In jouw werk houd je je bezig met:

 • Telefonische afhandeling van vragen en problemen van klanten;
 • Plannen en uitvoeren van terugbelafspraken met klanten die je op een eerder moment niet direct kon helpen;

Bij uitstekend presteren wissel je telefonische werkzaamheden af met administratieve taken, bijvoorbeeld voor verhuizingen of wijzigingen in contactgegevens van klanten. Je nieuwe werk begin je goed ingewerkt. Je begint namelijk met een training van 4 weken. In deze periode ben je van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 uur en 16.30 uur aanwezig. Na deze inwerkperiode liggen de reguliere werktijden van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 uur en 20.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 uur en 17.30 uur.

Samen zijn we

We zijn Odido, de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. En met bijna 2.000 collega’s laten we zien dat telecom beter kan. Want technologie is er voor iedereen. Waar je ook vandaan komt, waar je ook heengaat. Met Odido doet iedereen mee aan de digitale wereld. Dat is onze ambitie. Iedereen bij Odido bouwt mee aan een merk dat menselijk, optimistisch en vooruitstrevend is. Is dat ook echt wat voor jou? Dan passen we goed bij elkaar.

Hier staan we voor

Onze naam - je kan hem ook van achteren naar voren lezen - bestaat uit verschillende vormen. Die samen een eenheid zijn. Want dat is hoe we naar de wereld om ons heen kijken. Als een plek waar mensen, hoe verschillend ook, samen vooruitgaan. We zijn er voor elkaar. We kijken altijd wat er kan.

We vieren diversiteit en zetten ons in voor een inclusieve werkomgeving met gelijke kansen voor iedereen. Dat klinkt goed natuurlijk. Maar we laten het niet bij mooie woorden: bij Odido zijn we erkend Top Employer. Een bevestiging waar we trots op zijn.

Dit hebben we voor je

 • Goed salaris € 14,21 bruto per uur;
 • Toeslagen wanneer je ’s avonds of in het weekend werkt;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen (als je fulltime bij ons werkt);
 • Een contract op uitzendbasis dat we bij goed functioneren omzetten naar een vast contract;
 • Ruim 200 digitale trainingen en cursussen om zowel aan je persoonlijke als functie gerelateerde leerbehoefte te voldoen;
 • Workshops, learningweeks, uitjes en leuke feesten.

Dit breng je mee

De glimlach die jij meebrengt is ongeëvenaard. Zelfs door de telefoon heen voelen klanten dat. Jij bent servicegericht en hebt 1 doel voor ogen: de klant helpen. Je bent empathisch en jouw communicatieve vaardigheden maken dat je elk gesprek, mooi weet af te ronden. Daarnaast ben je leergierig. Misschien weet je nog niet alles als je begint met je werk. Maakt niet uit, we leren het je graag. Als jij geïnteresseerd bent in de nieuwste technologische ontwikkelingen, maak je je de kennis snel eigen. Daarnaast heb je:

 • MBO-werk- en denkniveau;
 • Een aanpakkersmentaliteit. Je komt afspraken na en gaat elke dag voor de beste service;
 • Goede taalvaardigheid, zowel in het Nederlands als Engels. (een taaltest is onderdeel van de sollicitatieprocedure);
 • Een flexibele agenda, je kunt 2 avonden per week tot 20:00 beschikbaar zijn, waarvan 1 een vrijdag is, en je bent een keer in de 2 weken beschikbaar op zaterdag;
 • 32 uur per week beschikbaar.

Elke dag leren

Bij Odido leren we elke dag. Allemaal. Je bent zelf verantwoordelijk voor je ontwikkeling. Daarom bepaal je zelf hoe, wat en wanneer je leert. We hebben meer dan 200 digitale trainingen waarmee je aan professionele én persoonlijke doelen kan werken. Aan ouderwetse functioneringsgesprekken en beoordelingen doen we niet. Je houdt je manager en je collega’s op de hoogte van je doelen en de voortgang: jij hebt de regie.

Druk op de knop

Ben je net zo enthousiast over Odido als wij? Dan zijn we vast een goede match. We kijken naar je uit. Solliciteren doe je via de sollicitatieknop. Zo gebeurd.

De werving van deze vacature is in handen van onze partner EN-flex. Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij de Talent Acquisition Specialist die bij deze vacature vermeld staat.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Business Course Randstad Groep Nederland

Yacht, Den Haag, Zuid-Holland
€ 3.000 per maand
4 dagen geleden
Functieomschrijving Beschrijving Je beste zelf worden en anderen daarbij helpen. Dát is het uitgangspunt van een traineeship bij Randstad Groep Nederland. We zetten getalenteerde starters in hun kracht en begeleiden hen om uit te groeien tot unieke leiders van de toekomst. Uniek, omdat verschil er moet zijn. En uniek omdat iedereen op een eigen manier werkt, communiceert en leiding geeft....
Yacht

Boekhouder (28 uur)

Save the Children, Den Haag, Zuid-Holland
€ 3.109,42 - € 4.174,13 per maand
5 dagen geleden
Datum 08 apr. 2024 Vervaldatum 23 apr. 2024 Aantal uren 28 Plaats Den Haag Betaald Ja Organisatie Save the Children Organisatie In ons Finance team zoeken we een extra boekhouder. In deze dynamische functie ben je verantwoordelijk voor het vastleggen, verwerking en controle van alle voorkomende financiële mutaties in de financiële administratie van Save the Children. Over Save the Children:...
Save the Children

Programmasecretaris

Ministerie van Justitie en Veiligheid, Den Haag, Zuid-Holland
1 week geleden
Functieomschrijving Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan een veiliger Nederland? Heb jij ervaring met het werken in complexe programma’s? Heb je daarnaast interesse in thema’s als openbare orde, veiligheid en crisisbeheersing? Dan hebben wij, binnen het programma Vernieuwing Missie kritische Communicatie, dé baan voor jou! Op zoek naar verandering en niet bang voor een complexe omgeving? Heb je aandacht...
Ministerie van Justitie en Veiligheid