Teamleider secretariaat

Tempo-Team


Datum: 1 week geleden
Stad: Den Bosch, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving


Voor een hele leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een krachtige professional die efficiënt te werk gaat, minimaal 32 uur beschikbaar (bij voorkeur ook vrijdagmiddag). Als veelzijdige teamleider Secretariaat ben jij de stuwende kracht achter het secretariaatsteam van 4 fte. Jij omarmt en draagt de kernwaarden van het bedrijf uit in alles wat je doet.

Wat bieden wij jou
 • Goed salaris
 • Zorggerelateerd bedrijf
 • 32-37,5 uur per week
 • Nieuw kantoorpand in 's-Hertogenbosch
 • Optie voor direct contract bij de opdrachtgever
Wie ben jij


Degene die we zoeken heeft visie op een modern secretariaat en heeft ervaring met de ontwikkeling hiervan. Als meewerkend voorman/vrouw stuur je het team aan, je inspireert en helpt de verandering tot stand komen.

Verder heb je:

 • HBO werk en denkniveau
 • Aantoonbare ervaring in leidinggevende functies, bij voorkeur binnen een secretariaat of vergelijkbare omgeving
 • Expertise in teambuilding en het creëren van een positieve teamcultuur
 • Ruime ervaring in professionele ondersteuning van managers op tactisch operationeel niveau
 • Competenties: Proactief en organisatorisch sterk; jij ziet werk en anticipeert daarop
 • Communicatief vaardig met een plezier in ontzorgen
 • Stressbestendig, nauwkeurig en flexibel; jij houdt het hoofd koel in elke situatieEen teamspeler die resultaatgericht samenwerkt om doelen te bereiken
Wat ga je doen


Het bedrijf bevindt zich in een nieuwe fase waarin gedefinieerd moet worden wat een modern secretariaat werkelijk inhoudt. De deuren zijn open om met het team te verkennen, organiseren en ontwikkelen.

Als teamleider ben jij de visionaire leider die de nieuwe koers bepaalt. We zoeken iemand met niet alleen ervaring in het moderne secretariaat, maar ook met een scherp oog voor innovatie en ontwikkeling. Jouw rol is cruciaal; je stuurt het team aan met overtuiging, inspireert met passie en draagt bij aan het verwezenlijken van de gewenste verandering.

Als teamleider geef je geen ruimte voor half werk. Leiderschap, teamvorming en evaluatiecycli staan onder jouw leiding. Daarnaast heb je ook een rol als Management Assistent, waarin je ondersteuning biedt aan je businessmanagers met daadkracht en efficiëntie, zonder te veel om de hete brij heen te draaien.

 • Agendabeheer en klantrelaties met jouw no-nonsense aanpak
 • Strakke regie over emailboxen en voorbereiding van teamoverleggen
 • Geen evenement is te groot voor jouw organisatietalent; jij draait je hand niet om voor teamuitjes, heidagen en bijeenkomsten
 • Als ondersteuner in projecten ben jij de efficiënte schakel tussen idee en uitvoering
 • Jouw signaalfunctie naar de manager zorgt voor een vlekkeloze operatie, ook bij bijzonderheden
 • Inkooporders aanmaken en bestellingen plaatsen, want jij hebt oog voor detail en budgetten
 • Als gastvrouw, ook op klantdagen, laat je zien hoe je gasten op een professionele wijze in de watten legt
 • Als ondersteunende kracht aan de managers ben jij de rechterhand die zorgt voor een gestroomlijnde communicatie binnen het team
Waar ga je werken


Dit bedrijf biedt ondersteuning bij het verbeteren van (bedrijfskundige) processen, zodat zorgorganisaties zich kunnen richten op hun belangrijkste taak: het zorgdragen voor mensen.
Het is een bedrijf met een fijne, flexibele cultuur. Het bedrijf heeft een eigen Academy, en hechten veel waarde aan de ontwikkeling van hun medewerkers.

Sollicitatie


Ben je enthousiast geworden? Ben je beschikbaar en heb je interesse om aan de slag te gaan? Waar wacht je nog op? Solliciteer dan snel! Of contact ons voor meer informatie!

Een assessment en VOG is onderdeel van de selectieprocedure.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Medewerker Contractbeheer

Van der Velden Rioleringsbeheer, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 3.061 - € 4.006 per maand
1 week geleden
Competenties Gestructureerd en nauwkeurig Vermogen om prioriteiten te stellen Analytisch denkvermogen Hands-on mentaliteit Kennis & Opleiding Minimaal MBO werk en denkniveau Ben jij klaar voor een boeiende uitdaging? Sluit je aan bij ons team in Den Bosch als onze bevlogen medewerker contractbeheer! Van der Velden is de moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening in de (afval)waterketen. We streven naar...
Van der Velden Rioleringsbeheer

Warmtepompen Adviseur

Hoppenbrouwers, Den Bosch, Noord-Brabant
2 weken geleden
Ben jij een verkooptopper die niet alleen warm wordt van een goed gesprek, maar ook van warmtepompen? Dan kan je bij ons je lol op! Jij gaat bij onze klanten thuis langs om hun woonsituatie te bekijken, hen te adviseren én te helpen bij het maken van een goede keuze. En natuurlijk weet jij klanten voor je te winnen en...
Hoppenbrouwers

Commercial Business Controller

Essent, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 5.400 - € 7.700 per maand
2 weken geleden
In deze rol adviseer je het Leadership Team bij het aanbesteden en succesvol contracteren van innovatieve lokale energieprojecten. Jij maakt de volgende stap in de energietransitie mogelijk door met jouw kennis en kritische houding de business te adviseren en challengen met als doel de ‘winnende deal’. Jouw rol is onmisbaar voor de verdere groei van Energy Infrastructure Solutions (EIS). Het...
Essent