Weekendhulp

PLUS


Datum: 1 week geleden
Stad: Oss, Noord-Brabant
Salaris: € 11,9 - € 15,06 per uur
Contract type: Voltijd
PLUS
PLUS distributiecentrum Oss

Plaats: Oss
Type baan: Parttime
Uren: 8 - 18 uurWat ga je doen?

Om er voor te zorgen dat de PLUS supermarkten óók in het weekend en op maandag hun voorraad geleverd krijgen. Zijn wij op zoek naar weekendhulpen die op zaterdag aan de slag willen!


Wat ga je doen als weekendhulp bij PLUS

Als weekendhulp kom je te werken op een van onze vier zones waar jouw hulp het meest nodig is. In overleg met je teamleider en/of productiemanager stemmen jullie dit samen af. Je zal komen te werken op een van deze zonesOrderpicker; Als orderpicker verzamel je orders die de machine zelf niet kan picken. Dit doe je met een EPT of met de hand.
Emballagemedewerker; In deze functie sorteer je de terugkomende emballage. Denk aan; kratten bier, karton en lege flessen & blikjes.
Outbound; Hier zorg je er voor dat de gevulde rolcontainers die uit de machine komen bij het juiste dock komen te staan zodat deze geladen kunnen worden.
Laadcoördinator: Samen met je team zorg je er voor dat de rolcontainers die klaar staan om opgehaald te worden door de vrachtwagenchauffeur, ook met de goede chauffeur mee gaan.Welke tijden ga je werken als weekendhulp?
Op zaterdag kom je als weekendhulp te werken in een van onderstaande ploegen.

 • Ochtendploeg van 06:00 - 14:30
 • Avondploeg van 14:00 uur - 22:30 uur


Wil je meer uren maken in (school) vakanties of op momenten van maandag tot vrijdag? Super! Laat ons dit weten tijdens jouw sollicitatiegesprek en wij gaan samen kijken naar de mogelijkheden.Wie ben je?

Je bent fysiek in orde en weet van aanpakken. En op zaterdag werken is voor jou geen enkel probleem!

Daarnaast:

 • Spreek je Nederlands en/of Engels;
 • Heb je minimaal een vmbo werk -en denkniveau;
 • Woon je (in de buurt van) Oss.


Wat bieden we je?

 • Een bruto uurloon van €11,90 tot €15,06 per gewerkt uur, afhankelijk van je leeftijd;
 • Dit uurloon is inclusief de toeslag voor vakantiegeld (8%) en vakantiedagen (10,35%).
 • Een contract voor 7 maanden waar je minimaal 3 en maximaal 18 uur per week werkt;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioenopbouw (vanaf 18 jaar);
 • Mogelijkheid tot een fulltimebaan als je hier interesse in hebt;
 • Goed én betaalbaar eten in ons restaurant en gratis fruit.


Interesse?

Ben je enthousiast geworden over de baan als weekendhulp in Oss? En wil je samen met ons gaan voor het beste resultaat? Kom maar op dan, want wij staan te springen om PLUSSERS zoals jij te verwelkomen!


In drie stappen naar een nieuwe baan bij PLUS.

 • Solliciteer direct. Onze recruiter Hobie neemt telefonisch contact met je op en neemt een aantal belangrijke voorwaarden met je door;
 • Eerste kennismaking. Je hebt een eerste gesprek met een productiemanager op het DC in Oss;
 • Je krijgt een terugkoppeling Is er een match? Dan begint jouw carrière als weekendhulp bij PLUS!

Heb je nog vragen over het selectieproces? Neem dan contact op met Hobie van wezel (corporate recruiter) via [email protected].


Voor deze vacature heb je geen CV nodig

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Graszodenspecialist

Grondig, Oss, Noord-Brabant
€ 2.200 - € 3.200 per maand
2 weken geleden
Intro Een mooie baan bij dé graszodenspecialist van Nederland. Voor de buitendienst zoeken wij een medewerker. Samen met je team leg je dagelijks de mooiste grasmatten in Nederland en België én maak je vele klanten blij. Je start als hovenier medewerker, maar je hebt de kans door te groeien naar voorman hovenier. Wil je samen met je team hard werken...
Grondig

Aankomend Verkoper

Etos, Oss, Noord-Brabant
3 weken geleden
Wil jij iedere dag het beste uit jezelf halen? Voor onze Etos winkel zijn wij op zoek naar een enthousiaste (Aankomend) Verkoper. Samen met collega’s zorg je ervoor dat elke klant het gevoel heeft dat het om haar draait. Met oprechte interesse en het stellen van de juiste vragen voorzie jij onze klanten van de Allerbeste Service! Een afwisselende baan...
Etos

Machine operator

Covebo, Oss, Noord-Brabant
€ 14 per uur
3 weken geleden
Bedrijfsomschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in een dynamische omgeving? Onze opdrachtgever, een toonaangevend bedrijf in de grafische sector, is op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de functie van Machine Operator. Deze functie biedt een geweldige kans om te groeien binnen het bedrijf en een stabiele carrière op te bouwen. Functieomschrijving Bedienen van printmachines en snijmachines Zorgen...
Covebo