Commercieel Medewerker Binnendienst

Kliko Groep


Datum: 1 week geleden
Stad: Veenendaal, Utrecht
Contract type: Voltijd
Kliko Groep

Commercieel Medewerker Binnendienst

Als commercieel medewerker binnendienst op onze locatie in Veenendaal sta je midden in het sales team. Door jou kunnen accountmanagers en de commercieel manager top presteren. Je krijgt er energie van als de binnendienst goed aansluit op het salesteam, en je samen als team resultaten hebt geboekt voor de klant.

Bedrijfsprofiel

De Kliko Groep, bestaande uit Kliko Eurobins, Kliko W.T.S., Klikotronics en Kliko Belgium, bekend van de Kliko container en ondergrondse afval- en registratiesystemen, is al jaar en dag trendsetter in de afvalwereld. De drijfveren zijn innovatieve producten en diensten in de afvalinzamelingsbranche op de markt te brengen, waar iedereen de voordelen van merkt. Op de locatie in Veenendaal zijn zo'n 40 medewerkers werkzaam, waar er gewerkt wordt met korte lijnen in een directe, no-nonsense cultuur. Wil jij werken bij een enerverend familiebedrijf met een fantastische naam in de markt, dan ben je van harte welkom om te reageren!

Dit ga je doen:

Je bent een verbinder en bouwt bruggen tussen enerzijds sales en anderzijds inkoop, projectmanagement en verkoop binnendienst. Je begeleidt het proces en stelt kritische vragen aan je collega’s om te zorgen voor een vlekkeloze samenwerking.

Je hebt een uitstekende timemanagement en hierdoor krijg je elke klus geklaard. De commercieel manager rekent op jou bij het plannen van afspraken en overleggen en je bent zijn sparringpartner.

Jij hebt de focus op ingewikkelde offertes en het signaleren en implementeren van efficiëntere werkwijzen.

Je taken zijn onder andere:

 • Ondersteuning bieden aan het sales- en managementteam bij het behalen van de verkoopdoelstellingen.
 • Klantenservice op hoog niveau bieden en klantrelaties onderhouden.
 • Rapporteren aan het management over de commerciële prestaties en kansen.
 • Opstellen offertes in samenspraak met accountmanagers.
 • Beheren en onderhouden meerjarige contracten i.s.m. commercieel manager.

Dit ben jij:

 • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding in een relevante richting.
 • Ervaring in een vergelijkbare commerciële rol.
 • Uitstekende communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels. Duits is een pré
 • Klantgericht met een proactieve houding.
 • Kennis van afvalbeheer en duurzaamheid is een pré.
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

Het aanbod:

Er wordt je een uitdaging geboden binnen een familiebedrijf, waar traditie en innovatie hand in hand gaan. Je gaat werken in een organisatie waarin duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staat! Binnen de organisatie heerst een informele, no-nonsense cultuur. We organiseren met regelmaat buiten het werk om leuke activiteiten om het teamgevoel te versterken. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Interesse in de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst bij Kliko Groep regio Veenendaal?

Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Verkoopmedewerker Parttime - Ziengs Veenendaal

Ziengs, Veenendaal, Utrecht
2 dagen geleden
Elke dag werken met de mooiste schoenen, in een leuke winkel en met een gezellig team. Jij bent hét visitekaartje van Ziengs! Als Verkoopmedewerker bij Ziengs is het jouw taak om de klant tevreden huiswaarts te laten keren. Dat doe je door goed te luisteren en met jouw expertise advies te geven over schoenen! En dit alles doe je met...
Ziengs

Praktijkinstructeur dagbesteding en arbeid (0,6 - 1,0 wtf)

Stichting De Onderwijsspecialisten, Veenendaal, Utrecht
3 weken geleden
Allround praktijk instructeur bij De Onderwijsspecialisten: Meer aandacht. Meer mogelijkheden. Heb jij een affiniteit met praktijkvakken als productie, klant & dier of keuken & facilitair (dagbesteding) en/of logistiek & detail, perk & plantsoen, horeca & fastfood (arbeid) en lesgeven aan leerlingen met een speciale behoefte? En vind jij het leuk om nieuwe dingen uit te proberen? Mooi! Dan zoeken wij...
Stichting De Onderwijsspecialisten

Strategisch Adviseur Mobiliteit

Samenvijf, Veenendaal, Utrecht
3 weken geleden
Dit ga je doen Als Strategisch Adviseur Mobiliteit bij de gemeente Veenendaal ben je een sleutelfiguur in het vormgeven van hun mobiliteitsstrategie, vooral met betrekking tot de ontwikkelingen in de Spoorzone en Franse Gat. Je draagt bij aan verkeerskundige belangen in diverse projecten en zorgt voor een stevige vertegenwoordiging van Veenendaal in regionale overlegorganen zoals de Regio Foodvalley en de...
Samenvijf