Junior Stylist BOL/BBL Cosmo Hairstyling Eindhoven Woensel

Cosmo Hairstyling


Datum: 1 week geleden
Stad: Eindhoven, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Cosmo Hairstyling

Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn vooruitstrevend in onze technieken en services. We geloven in de ambitie van mensen en we geloven dat ambitie leidt tot de beste behandelingen, producten en resultaten. Onze ambitie is om het maximale uit het haar te halen en ook uit onze stylisten.

Ben jij eerstejaars leerling aan een kappersopleiding of wil je graag een kappersopleiding gaan volgen? Heb jij een passie voor haar, ben je altijd op de hoogte van de laatste trends en wil jij het beste uit jezelf halen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als Junior Stylist A ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van de salon waar je klanten zult ontvangen en adviseren. Je taken zijn het wassen, drogen en stylen van het haar. Daarnaast zijn je werkzaamheden als Junior Stylist A het opbrengen en uitspoelen van kleurmiddelen, het permanenten en de verkoop van producten voor thuisgebruik.

Samen met je collega’s streef je ernaar om iedere klant nét dat beetje extra te geven. Dit doen jullie door meer te bieden dan alleen een nieuwe look. Je geeft je klant een ultiem relax moment voor zichzelf, door een persoonlijke benadering en service.

Bij Cosmo bieden we een goed start salaris en geven we je de tools om jezelf te ontwikkelen tot hair expert in een snel groeiend bedrijf.

Ga jij deze uitdaging als Junior Stylist A met ons aan? We love to hear from you!
Klik op de knop ‘solliciteer’.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Business Development Manager

dpo2, Eindhoven, Noord-Brabant
9 uur geleden
Business Development Manager Mooie commerciële uitdaging voor een ervaren sales professional, om echt impact te maken op gebied van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. En tegelijkertijd bij te dragen aan de verdere groei van dpo2. Wil jij samen met ons echt werk maken van verzuim? De uitdaging Dpo2 benadert verzuim en vitaliteit praktisch; op basis van concrete plannen werken we in...
dpo2

Parttime Management ondersteuner

Start People Almere, Eindhoven, Noord-Brabant
€ 2.826 - € 3.499 per maand
3 dagen geleden
Over de functie Voor onze COA-locatie in Sint-Oedenrode zijn we op zoek naar een veelzijdige en creatieve Management Assistent. In deze parttime rol van 28 uur per week ben jij de belangrijke schakel die ervoor zorgt dat onze organisatie soepel blijft draaien. Je taken variëren van het plannen van afspraken en het optimaliseren van bedrijfsprocessen tot het faciliteren van effectieve...
Start People Almere

Vrijwilliger diverse locaties

Neos (Nieuwe Eindhovense Opvang Stichting), Eindhoven, Noord-Brabant
1 week geleden
Wil jij ook iets teruggeven aan de maatschappij? Mensen helpen die dat hard nodig hebben? Doe je dit liever op een praktische manier? Dan ben jij degene die wij zoeken! Er zijn verschillende manieren waarop je kunt helpen. Kijk hieronder naar de mogelijkheden! NIEUW: Vrijwilliger Verpleegzorg Wij zoeken mensen met een groot hart en warme handen om te ondersteunen op...
Neos (Nieuwe Eindhovense Opvang Stichting)