Medewerker Klantcontactcentrum

HWW Zorg


Datum: 1 week geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Salaris: € 3.256,53 per maand
Contract type: Voltijd
HWW Zorg
Vacature Medewerker Klantcontactcentrum (van 24 tot 32 uur) Den Haag

Voor ons Klantcontactcentrum zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die ons team wil versterken.

Het Klantcontactcentrum fungeert als centraal contactpunt voor de hele organisatie, hier komen alle telefoongesprekken en e-mails via het centrale nummer/e-mailadres binnen. De bereikbaarheid is op werkdagen tussen 7.30 en 20.00 uur gewaarborgd. In- en extern telefoon en emailverkeer wordt doorgezet naar de betreffende afdelingen.Werktijdenmaandag t/m zondag 07:30-16:00maandag t/m zondag 16:00-20:00

Wat ga je doen?Klanten en medewerkers van HWW zorg op een klantvriendelijke wijze te woord staan. Verricht uiteenlopende administratieve werkzaamheden.

  • Neemt de telefoon aan, analyseert de vraag van de beller en verbindt door.
  • Versterkt informatie en beantwoordt vragen.
  • Voert intern aangevraagde doorverbindingen uit.
  • Beantwoordt alle binnenkomende e-mails binnen 3 werkdagen.
  • Verricht administratieve taken voorvloeiend uit de en verwerkt cliëntgegevens van de alarmeringsklanten.
De organisatieHaagse Wijk- en Woonzorg (HWW zorg) is een wijkgerichte organisatie die zorg- en dienstverlening biedt aan (met name) ouderen in Den Haag, met als doel de cliënt een zo normaal mogelijk leven te laten leiden, ondanks (ouderdom gerelateerde) beperkingen. HWW zorg bestaat uit de twee bedrijfsonderdelen Woonzorg (inclusief de behandeldienst) en Wijkzorg. HWW zorg heeft 8 zorglocaties, 33 wijkteams en enkele specialistische teams in Den Haag. Bij HWW zorg werken ruim 1600 mensen. Zij zetten zich iedere dag in om mensen een aangename oude dag te bieden en doen dat vanuit de modernste inzichten rondom zorg en welzijn bij ouderen.

Wij biedenBij ons maak je deel uit van een energieke organisatie, waarin je volop de mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen en te groeien in je functie. Het basissalaris bedraagt maximaal € 3.256,53 (FWG 35), afhankelijk van jouw kennis en ervaring voor een werkweek van 36 uur. Maar daar blijft het niet bij. Verder bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een volledige 13e maand, ontvang je 8% vakantiegeld en heb je recht op maar liefst 238 verlofuren per jaar. Ons cafetariamodel (Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden) geeft je de vrijheid om jouw arbeidsvoorwaarden op maat samen te stellen. Denk hierbij aan de mogelijkheid tot de aanschaf van een laptop, tablet, PC, fiets of zelfs een fitnessabonnement. Breng je een nieuwe collega mee, dan verdien je ook nog eens €1000 wervingsbonus.

Informatie en sollicitatie: Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Hayat Aharchi (Teammanager Zorgbemiddeling en Klantcontactcentrum), T: 06-82010232.

Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton onder de vacature op www.werkenbijhwwzorg.nl

Wij zoeken:
  • Je beschikt over kennis op (V)MBO niveau;
  • Je beschikt over kennis van (administratieve) procedures binnen de afdeling en organisatie;
  • Je verricht de werkzaamheden zelfstandig volgens procedures en werkafspraken;
  • Sociale vaardigheden zoals tact en een klantvriendelijke houding zijn van belang voor de contacten met klanten, medewerkers en externe partijen van HWW zorg;
  • Oplettendheid is vereist bij het beantwoorden en doorverbinden van telefoongesprekken waarbij voortdurend wordt omgeschakeld tussen opeenvolgende gesprekken.
Een woordje van de manager

Sinds 2005 werk ik met trots bij HWW zorg, gestart als receptionist in Woonzorgcentrum Rivierenbuurt en nu de manager van de afdelingen Zorgbemiddeling en Klantcontactcentrum. Mijn groei binnen de organisatie bewijst dat HWW zorg daadwerkelijk kansen biedt voor ontwikkeling en dat onze visie meer is dan alleen mooie woorden!

Onze organisatie weerspiegelt de diversiteit en energie van Den Haag. Ik vind het belangrijk dat mijn afdeling een afspiegeling is van de samenleving, vooral omdat HWW Zorg in alle wijken van Den Haag actief is. Dit stelt ons in staat om onze cliënten op een empathische en effectieve wijze van dienst te zijn.

Ik kijk ernaar uit jou als nieuwe collega te verwelkomen. Samen zullen we het verschil maken in het leven van onze cliënten in deze mooie stad achter de duinen.

Praktische gegevens

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Ervaren Assistent Accountant Samenstelpraktijk Den Haag

EY, Den Haag, Zuid-Holland
1 dag geleden
Ervaren Assistent Accountant Samenstelpraktijk Den Haag Breng je passie voor financiën tot leven als Assistent Accountant ACR. Werk met grote internationale ondernemingen, lokale MKB-bedrijven en innovatieve startups. Samenstelling van jaarrekeningen en (fiscale) advisering zijn slechts het begin. Groei mee, word een expert en adviseer een breed scala aan cliënten in de financiële wereld. De uitdaging - What future are you...
EY

Directeur Strategie en Bestuursadvisering

Centraal Bureau voor de Statistiek, Den Haag, Zuid-Holland
€ 6.827 - € 9.293 per maand
4 dagen geleden
Den Haag WO Uitzicht op vast dienstverband, beginnend met een jaarcontract 6.827 tot 9.293 per maand Word jij de spil in strategie en beleid bij het CBS? Je adviseert de directeur-generaal, leidt strategische projecten en je staat aan het hoofd van diverse teams. Een sleutelrol voor een gedreven professional! Maak het verschil en solliciteer. jouw uitdaging De directeur vervult een...
Centraal Bureau voor de Statistiek

Management Assistant

Walters People, Den Haag, Zuid-Holland
€ 3.000 - € 4.200 per maand
6 dagen geleden
Voor een nationale organisatie in Den Haag is per direct de functie vrijgekomen als Management Assistant. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of een vervolgstap en 24 – 32 uur beschikbaar? Lees dan snel verder. HOE ZIET EEN DAG ERUIT? Als Management Assistant ben je een onmisbare schakel binnen de organisatie. Niet alleen ben je de rechterhand van onze...
Walters People